onceliklerin boylesi

Bence örnek almanız gerek bi durum.ben olsam 'iki canlı kadın ne kadar özenmiş kendine ,bide bana bak lahana gibi giyinmişim derdim ' biraz daha özen göstermeye çalışırdım.

Bir kadın tarafından yazılmış bu cümleleri okumak gerçekten çok üzücü.İmrenebilirsiniz onu anlarım ama başkasının egosu ya da takdiri için yaptığını da nerden çıkardınız.Siz başkaları içinmi kendinize bakım ya da makyaj yapıyorsunuz.

Ayrıca hamilelik hastalık değildir.Ben iki hamileliğimde de hiç olmadığım kadar şıktım.Hatta şirkette kızlar aralarında seni yılın en şık giyinen hamilesi seçtik falan diyolardı.

Çok çirkin bir bakış açısı.İnşallah etrafımda sizin gibi düşünen birileri yoktur.

art niyetlisiniz......

kesinlikle

Hamile kadınlar bakımlı ve güzel olamaz mı. Belki makyaj seviyor illa makyaj ve topuklu giymek için genç kız mı olmak lazım.

Belki öyle mutlu oluyordur , sizde oldugunuz gibi mutluysaniz sorun nedir?Ve oldugunuz gibi mutlu degilseniz hala fırsatınız varken degişebilirsiniz:)

Hamile bir kadinin kendini koyvermeyip bakimini, makyajini, giyimini ozenle yapmasi takdir edilmesi gereken bir sey iken amma hasetlenmissiniz.

Ben de kolay usumem, millet hirkalarla montlarla gezerken kisa kolluyla gezerim. Siz lahana gibisiniz diye herkes lahana olmak zorunda degil.

Ben de sabahin cok erken saatinde ucakla sevgilimin yanina gitmistim su an esim olur kendileri Iste normalde hic giymedigim kadar sivri topuklu cizme ince corap masali saclarla binmistim ucaga erken saatlerde, benimle beraber servise binen kiz da kot, mont normaldi, inanirmisiniz ikimize o kadar farkli davrandi ki o servis söförü sadece ikimizdik, beni bir dövmedigi kalmisti, davranislari o kadar ayrimciydi ki. Birsey soruyorum yüzüme dahi bakmiyor azarliyordu, ah genclik simdiki aklim olacak. Öteki kiza cok iyi davrandi. Öyle ezilmis hissettim ki aglamakli oldum. Sanki ben yolcu degilmisim gibi davrandi tersledi beni. Elimde biletim saskin kaldim. Az daha zorlasa servise almayacak.
Dis kiyafete göre degerlendirmeyin insanlari ya da üzerine düsünmeyin. O gün cok kalbim kirilmisti kac yil oldu hala hatirim da. Bu arada Allah seni bildigi gibi yapsin, ah ettim sana. Pis herif.

Nerden biliyorsunuz millet dönüp baksin diye yaptığını.belki böyle mutlu kadın.ayrıca o saatte kalkıp süslenmeye enerjisi varsa ne mutlu ona.insanın kendini sevmesi,bakim yapması güzel bişey

Yahu size ne milletten bayiliyoruz o ne giymis bu ne surmus o rahat mutluysa bize ne ben yapabilir miyim ben de yapamam ama onun rahatini da bozmaya hakkim yok ilerde sen de denersin ama takilma bunlara

Bir Arkadaşim vardı çocukları yuvaya erken bırakırdık, ben gözümün çapağıyla, montun altında pijamayla, sabah çocukları hazırlamışım kendime zaman kalmamış, ama arkadaşım full makyaj saçlar fönlü süs püs o biçim.

Bencede gerek yok ama seven insanlar var, onlar makyajıyla mutlu ben pijamalarımla:)

umarım kadına nazar değdirmezsiniz, hep böyle bakışlardan korkmuşumdur.

Hamile degilde bu sogukta disarda ince corap ve elbiseyle dolanan butun kadinlarin amaci beni merak ettiriyor.
Hamile, evli, cocuklu kadinlarin bakimli, şık olmasini ayri takdir ediyorum ama ben de guzel olan havalarda yahut gidecegum yere arabayla gidiyorsam elbise giyen bir insan olarak burnumun aktigi sogukta yaya olup elbise giyme olayini cozemedim. Gercekten sogugu hissetmiyor olabilirler belki de.

Ne kadar hastalıklı bi düşünce bu böyle. Hamileyken ateş basıyo zaten üşümüyosunuz o yönden dertlenmeyin. Bende süslü bi gebeydim, şuanda da süslü bir anneyim dikkat ederim kendime. He evden çıktığım pek yok ama evin içinde de öyleyim ben. Kendimi iyi görmek hoşuma gidiyo. Yani siz olayı çok yanlış anlamışsınız, birileri dönüp baksın da ego şişireyim değil mevzu.. Sizi gören nasıl ki 10 kat giyinmişin bari yorganı da alaydın sırtına demiyosa sizde dertlenmeyin.

Bazıları ne durumda olursa olsun bakımlı süslü olmayı sever, bu da güzel bir şey bence.
Aynen.

Su makyaj olayini da kabullenemiyor bazi kadinlar.
Yahu gece saat 3 te birisini terminalden yolcu edecek olsam o saatte kalkar yine makyajimi yapar oyle cikarim sokaga.
5 dakkalik is benim icin.
Nedir yani o saatte nasil makyaj yapilir? Sorulari..

Hamileyken de bakimli giyiniktim
Lohusayken de bakimli hafif mayyajliydim evde hep.
Aliskanlik olunca zor olmuyor

Bence icten ice biraz kiskanmis konu sahibi

ben derim ki; 'Kendine özenmeyene; kimse özenmez.' bu her konuda böyle..
İnsanlar dış görünüşüne göre uğurlanmaz,
Dış görünüşüyle ağırlanır.
Bakımlı olmak bence insan psikolojini besliyor.
Şahsen özellikle anne olarak çocuklarımıza karşı bakımlı olmak zorunda olduğumuzu düşünüyorum.
Bundan kastım full makyaj ya da parfüm şişesine batmak değil.

Anlattığınız bayan, belki bir toplantıya ya da etkinliğe, seminere gidiyordu o bayan. Bilemeden yorum yapamayız.
Öyle giyinmesi gerekmiş de olabilir, hamile olması durumu değiştirmez.

Ama biz Türk kadını sabah aynaya bakmadan, saçımızı taramadan elimize bez alıp sağı solu silmeye başlarız.
Öyle programlamışlar bizi.
Parfüm değil çamaşır suyu kokmalıyız mesela,

Haksız mıyım?

Allahın cezası adam. Azıcık göz kırpsan hemen soyunurdu kesin oracıkta. Şerefsiz ya sinir oldum. Neden bir şey söylemediniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…