ya bu dert degilde goruslerinizi merak ettim
bugun ise normalinden erken gittim, 6 gibi 2 saatlik bi tren aldim. treni beklerken yanimda hamile bir kadin duruyordu, saclar, makyaj yapilmis, hava sifir derece ve o kulotlu corap ve topuklu giymisti. herkes bakiyordu, hos bi kadindi. ama dusundum de hamile halinle ne kadar erken kalktinda o sac makyaj o kadar yapildi, hamileyken topuklularla nasil rahat ediyosun, ben on kat giyinmistim dondum, o kulotlu corabiyla elbisesiyle ve tekrar hamile haliyle usumedi mi. yada butun bunlar millet donup bana baksin diye deger mi. artik kiskandim mi, yoksa kendimi mi sorguladim acaba bende boyle yapsam diye anlamadim, ama bence degmezdi ego oksamaya o kadar emek
Oha tren mi? Vay nımıssızotobüs değil otobüs olsa neyse trene binmiş kadın
ya bu dert degilde goruslerinizi merak ettim
bugun ise normalinden erken gittim, 6 gibi 2 saatlik bi tren aldim. treni beklerken yanimda hamile bir kadin duruyordu, saclar, makyaj yapilmis, hava sifir derece ve o kulotlu corap ve topuklu giymisti. herkes bakiyordu, hos bi kadindi. ama dusundum de hamile halinle ne kadar erken kalktinda o sac makyaj o kadar yapildi, hamileyken topuklularla nasil rahat ediyosun, ben on kat giyinmistim dondum, o kulotlu corabiyla elbisesiyle ve tekrar hamile haliyle usumedi mi. yada butun bunlar millet donup bana baksin diye deger mi. artik kiskandim mi, yoksa kendimi mi sorguladim acaba bende boyle yapsam diye anlamadim, ama bence degmezdi ego oksamaya o kadar emek
kesinlikleevet bi de mesela bana hamilelik yarıyor sonrasında çöksem dehamileyken bi güzelleştiğimi hissediyorum ve ekstra kendimle ilgilenmek hoşuma gidiyor mesela ve bu tamamen kendim için biraz da eşim için yaptığım bişe
şu konuda da haklısınız mesela bankacı hanımların özellikle güzel şık giyinmeleri bekleniyor en azından benim bankacı arkadaşlarımdan duyduğum bu
Belki öyle mutlu oluyordur , sizde oldugunuz gibi mutluysaniz sorun nedir?Ve oldugunuz gibi mutlu degilseniz hala fırsatınız varken degişebilirsiniz:)ya bu dert degilde goruslerinizi merak ettim
umarım kadına nazar değdirmezsiniz, hep böyle bakışlardan korkmuşumdur.ya bu dert degilde goruslerinizi merak ettim
Aynen.Bazıları ne durumda olursa olsun bakımlı süslü olmayı sever, bu da güzel bir şey bence.
Allahın cezası adam. Azıcık göz kırpsan hemen soyunurdu kesin oracıkta. Şerefsiz ya sinir oldum. Neden bir şey söylemediniz?Ben de sabahin cok erken saatinde ucakla sevgilimin yanina gitmistim su an esim olur kendileriIste normalde hic giymedigim kadar sivri topuklu cizme ince corap masali saclarla binmistim ucaga erken saatlerde, benimle beraber servise binen kiz da kot, mont normaldi, inanirmisiniz ikimize o kadar farkli davrandi ki o servis söförü sadece ikimizdik, beni bir dövmedigi kalmisti, davranislari o kadar ayrimciydi ki. Birsey soruyorum yüzüme dahi bakmiyor azarliyordu, ah genclik simdiki aklim olacak. Öteki kiza cok iyi davrandi. Öyle ezilmis hissettim ki aglamakli oldum. Sanki ben yolcu degilmisim gibi davrandi tersledi beni. Elimde biletim saskin kaldim. Az daha zorlasa servise almayacak.
Dis kiyafete göre degerlendirmeyin insanlari ya da üzerine düsünmeyin. O gün cok kalbim kirilmisti kac yil oldu hala hatirim da. Bu arada Allah seni bildigi gibi yapsin, ah ettim sana. Pis herif.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?