onceliklerin boylesi

Bazı insanlar kendilerinş seviyor. Makyajı değil de özgüveni baktırıyor kendine. İşin ilginç tarafı o kadınlar kimse bana baktı mı, baksa keşke diye düşünmüyor. Ama bazı silik karakterler meseleyi anlayamıyor. Çünkü; o kadar önemli ki onlar için farkedilmek, kendine önem vermek kısmını kaçırıyorlar.

bence mutlu olmak icin cabalayan insanlari, yaptiklari bize ne kadar gereksiz gelirse gelsin takdir etmeliyiz.

zira etrafimiz, surekli kendi hayatindan sikayet eden, ama degistirmek icin hic bir sey yapmayan kisilerle dolu.
ve bu kisiler gercekten cekilmez oluyorlar.

hamile diye neden bunları yapamıyor anlamadım?

oncelıkle ben kısın corapsızda gezsem hıc usumem mesela
hemde hamıleler zaten usumez ıcınde kalorıfer yanar hep sıcak basar
ben hamıleyken hayatımın en guzel donemındeydım aynı sekılde hep topuklular hep elbıseler hep bakımlı saclar
hamılenın kendını guzel hıssetmeye ıhtıyacı vardır

ayrıca kadının ne ıs yaptıgından haberınız bıle yok belkı ortamı onu yapmasını gerektırıyor ya da ev hanımı canı oyle ıstedı
neden bukadar kıskandınız

Peki bundan sizene?
Kadın "kadın" olduğunun farkında,istediği gibi süsleniyor,kendine önem veriyor.
Bu sizi neden bu kadar rahatsız ediyor.
Hamile olduğu için mi?
Hamileler makyaj yapamaz,güzel giyinemez diye bir kural mı var?
Buram buram kıskançlık,üzgünüm.

neden bukadar kıskandınız
Kendi lahana gibi gezerken kadın lahana gibi giyinmemiş böylece onun yanında kendi dikkat çekemedi tüm gözler o kadının üstündeydi ondan kıskandı
Eminim o kadın da herkes ona baksın diye o kadar bakımı, süsü yapmamıştır.
Aslında konunun özünde DNA’larımıza işleyen kod yatıyor. Bu üye o kadın nasıl olur da süslenir o bir anne onun çocuğu olacak ona bakacak saçını süpürge edecek kendine bakmamalı diye düşünüyor.

Son düzenleme:
Hamile olduğum dönem en çok elbise çorap giydiğim dönemdi

Ben topuklu giymem ama hep topuklu giyene sıkıntı yaratmaz

Üşümüyor demek ki

Ya da çıkmış bulundu dışarının soğuğunu sonra fark etti

Ama Cidden sizi düşündürecek bir durum yok

Siz kendinizi rahatsız hissetti iseniz de izni bakımsız paspal vs onu da takmayın

Zira yaşam kalıplara uymuyor

Sıfır makyaj düz ayakkabı ile de şık ve alımlı dünya kadar kadın var

Evet başlık, zihniyeti kadar facia

hamile diye neden bunları yapamıyor anlamadım?

çünkü hamile olduğuna göre evli . topuklu giymesine makyaj yapmasına ve tekrar hamile haliyle insanlar ona baksın diye külotlu çorap giymesine değmez zaten bakılmış alınmış o kadın..
ve tekrar tekrar hamile halinin belirtilmesinin altında başka bir sebep göremiyorum..

pardon da sana ne?
hamile diye kendini mi salsın?
insanlar nasıl mutlu oluyorsa öyle yaşar.
bunu düşünmek de kafa yormak da başkasının haddine düşmez.

ben de hamileyim hem de aşırı yorulduğum bi süreçteyim ama makyajımı saçımı ihmal etmiyorum
haaa sıcağı çok sevdiğim için ince çoraplarla çıkamam ya da normal zamanda da giyemediğim için topuklu giymem ama giyene de çok imrenirim
haaa bunları birileri bana baksın diye de yapmıyorum
çünkü kırk yılın başında makyaj yapmamışsam o gün kendimi çok kötü hissediyorum ve gerçekten de günüm kötü geçiyor
kusura bakmayın da bariz kıskanmış içinize de dert etmişsin
yazık, bence kendinize başka uğraşlar bulun ya da bu kadar kıskandıysanız azıcık onun gibi olmaya çalışın

evet bi de mesela bana hamilelik yarıyor sonrasında çöksem de hamileyken bi güzelleştiğimi hissediyorum ve ekstra kendimle ilgilenmek hoşuma gidiyor mesela ve bu tamamen kendim için biraz da eşim için yaptığım bişe
şu konuda da haklısınız mesela bankacı hanımların özellikle güzel şık giyinmeleri bekleniyor en azından benim bankacı arkadaşlarımdan duyduğum bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…