onceliklerin boylesi

bende hamileyim çok üşüyorum ama arkdaşım hamile pişiyor :))) bende şuan bayana özendim valla. gebelikte yorgunluktan ölüyorum her sabah 6 da kalkıyorum, ille kendime bakıyorum ama eskiden çıkarmadığım topuklularımı giyemiyorum (( bazen paçoz gibi geciyorum :)))))))

igneleyici ve kucumseyici laflariniza hayran kaldim, paylastiginiz icin tesekkurler :) bunu yapmak icinde eski konularima bakmak icin harcadiginiz zamanada ayri tesekkur ediyorum

'sanane' diyenlerde eminim kendileri hicbirseye yorum yapip/elestirmiyorlardir, benim elestirmeme yapmadiklari gibi, e size kiyaslaninca buda benim eksigim olsun o zaman

ironik cevaplarim bittigine gore anlayacaklar icin soyle soylemeliyim, amacim elestirmek degildi, yanlis anlasildiysam buda benim dile getirmemde ettigim hata

hamileligine asla ve asla laf etmedim, amacim yapan var demekki bana zor gibi gorunsede deyip yorum almakti, ama demekki ben nazli ve lahana bir hamile olacagim

kendim icin yapiyorum ben boyle mutluyum diyenlere asil sorum, kendini mutlu etmek icin yapiyorsan, bunu evde de yapabilirsin ama cogu insan disariya cikacaginda emek koyar, yanlis miyim? eminim evdede Bihter gibi gezen vardir, ama eger kendin icinse bunu neden disarida yapmak zorundasin? tekrar soyluyorum, amacim elestirmek degil, insanlarin bu anlamda bakis acisini ogrenmek istiyorum. eger ozguvenin zaten yerindeyse ve boyle suslu iyi hissediyorsan, biraz celiskili degil mi bu dusunce, aslinda ben makyajsiz, ama yine temiz ve daha nasil desem yanlis anlasilmasa, gundelik giyinenlere daha cok imreniyorum, ki bu dis etkenlere gerek duymuyorlar kendilerini iyi hissetmek icin.

herkes istedigini yapar, herkeste bu ozgurluk var, tabi herkeste de elestirme/yorum yapma ozgurlugude var, o yuzden sanane diyeceklerde diyebilirler bu ozgurluk tabii ki sizin, ama benim alinmam icinse lutfen kendinizi yormayin, ben bir tek birsey ogrenecegim mesajlara ilgi gosteriyorum

kimseyi kirdiysam bu konu surecinde gercekten ozur dilerim, kalp kirmak, sinirlendirmek degildi amacim

kendim icin yapiyorum ben boyle mutluyum diyenlere asil sorum, kendini mutlu etmek icin yapiyorsan, bunu evde de yapabilirsin ama cogu insan disariya cikacaginda emek koyar, yanlis miyim?
Size ne yahu. Eminim dışarda süslenmeyen, ev haliyle gezen birini de görseniz “Haha tipe bak bu kılıkla sokağa çıkmış. İnsanın bari kendine saygısı olur.” diyeceğinizden adım gibi eminim ben mesela.
Şimdi siz kendiniz gibi düşünenler çok olur diye düşünüp konu açtınız ama olmadı şimdi de böyle açıklamalarla yumuşatmaya ama alttan alta gene eleştirmeye devam ediyorsunuz.
Size kısa ve öz nasihatim şudur: İnsanların yaptıklarına, kılık kıyafetine bu kadar takmayın. Hele hele kalkıp buraya konu açmayın...

peki amacınız eleştirmek değildi madem şu cümleyi niye kurdunuz siz de buna bir cevap verin madem öyle

butun bunlar millet donup bana baksin diye deger mi.

peki amacınız eleştirmek değildi madem şu cümleyi niye kurdunuz siz de buna bir cevap verin madem öyle

cunku benim icin degmezdi, belki onun sebepleri farklidir gibi bi cevap bekliyordum, ki varmis belki boyle kendini iyi hissediyor, belki bir yere gidiyor vs vs

Sanane ve evet usumeyebilir cunku hamilelikte vucut sicakligi fazla olur

Ben hamile halimle masama zor atıyordum kendimi yataktan kalktığım gibi gidiyordum ama yanıma düzleştiricimi makyaj eşyalarımı her şeyi alıp iş yerinde yapıyordum bence bu biraz da alışkanlık ben de daha bakımlı olmak isterdim o hallerimde ama elimden geldiğince düzgün giyinip bakımlı olmaya çalıştım kötü göründüğümde kötü hissediyordum çünkü

yapanlar nasil yapiyor, neden yapiyor, amac ne, bunun icindi bu konu, benim gibi dusunenler cok olur da hepimiz evet aynen oyle diye ayni fikirde olup skci bir konu beklemiyordum acikcasi. Sizde bu kadar yaptigim yorumlara takmayin isterseniz.

Hamile bir kadinin kendine özen göstermesi de mi suc hamile denince aklinizda kendini bırakmiş sacına tarak girmemiş kadin tipi kodlanmiş galiba

Gebelikte vucut sicakligi normale gore daha fazla olur bu yuzden usumeyebilir.. susli olmasi da seviyor susleniyor biyle mutlu oluyor.. topuklu evet gebelikte sikinti ama bu da onun tercihi

ne güzel maşallah şıkır şıkır ne mutlu kadındır kimbilir:)

yapanlar nasil yapiyor, neden yapiyor, amac ne, bunun icindi bu konu, benim gibi dusunenler cok olur da hepimiz evet aynen oyle diye ayni fikirde olup skci bir konu beklemiyordum acikcasi. Sizde bu kadar yaptigim yorumlara takmayin isterseniz.
Toplumda sizin gibi negatif ve eleştiren insan tipi çok ne yazık ki. Size yazılanları hala anlamıyor ya da anlamazdan geliyorsunuz.

Kit beyinliler cok suslenince o.. diye dusunuyorlar.. yanlis anlama ama millet cogu boyle.. kirmizi ruj bile mimli bu ulkede... zavalli kirmizi ruj dili olsada konussa

I
Nsanlar da diyor ki iste niye dusuniyorsun kadin kendini dusunemiuor mu.. niye yorumluyorsun yuku sen mi tasiyon da.. gereksiz sozde iyi niyet yani

Tebrik ediyorum vallahi kadını ben daha gebeliğin başındayım ve tam bir homosapienlere döndüm..Boyle okullara goturup bakin bu primat diye inceleyebilirler Kadin ne güzel giyinmiş süslenmiş..
Maşallah demek çok mu zor ?
Hemen bir fesatlanmayın ya..Velev ki egosunu tatmin ediyor sanane ?

Ne sacma bir düşünce!
Iyı ozaman cocuklu kadınlar komple salsın kendini nasılsa evli cocuklu kadın neden süslensin ki? Kendını mı begendırecek degıl mı?

Bır cocuk annesiyim hıc bır zaman salaş dolasmadım hamıleyım yıne dogurucam yıne dolasmıcam cunku ben böyle olmayı sevıyorum.
Böyle ınsanlar ıcın sacına fön cekmek, makyaj yapmak,dıs fırcalamak kadar normal bır ıhtıyac
o zamanı yaratırlar.
Resmen kıskanclıktan ne dusuncegını sasırmıssın pes!

Estf küçümsemek amaçlı yazmadım, kimse kimseden üstün değildir fakat konuyu okuyunca insan ironi yapmaktan kendini alamıyor. İnsanların giyim kuşamını inceleyip gerçekçi olmayan çıkarımlar yapmak kimsenin üstüne vazife değil ama insanlar olarak bunu çokça yapıyoruz. Samimiyetle söylüyorum kendinize bir uğraş bulun o zaman böyle şeylere odaklanmazsınız, çok ayıp yaptığınız çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…