bende hamileyim çok üşüyorum ama arkdaşım hamile pişiyor :))) bende şuan bayana özendim valla. gebelikte yorgunluktan ölüyorum her sabah 6 da kalkıyorum, ille kendime bakıyorum ama eskiden çıkarmadığım topuklularımı giyemiyorumya bu dert degilde goruslerinizi merak ettim
bugun ise normalinden erken gittim, 6 gibi 2 saatlik bi tren aldim. treni beklerken yanimda hamile bir kadin duruyordu, saclar, makyaj yapilmis, hava sifir derece ve o kulotlu corap ve topuklu giymisti. herkes bakiyordu, hos bi kadindi. ama dusundum de hamile halinle ne kadar erken kalktinda o sac makyaj o kadar yapildi, hamileyken topuklularla nasil rahat ediyosun, ben on kat giyinmistim dondum, o kulotlu corabiyla elbisesiyle ve tekrar hamile haliyle usumedi mi. yada butun bunlar millet donup bana baksin diye deger mi. artik kiskandim mi, yoksa kendimi mi sorguladim acaba bende boyle yapsam diye anlamadim, ama bence degmezdi ego oksamaya o kadar emek
Hacı abla konuyu okuyunca hayatınızda eksik bişeylerin olduğunu düşünüp (yoksa niye milletin giydiğiyle uğraşasınız ki) eski konularınıza baktım, haftada kaç trip atarsınız gibi konularınız var. Naçizane kendinizi biraz sevin ve uğraşacak bir meşgale bulun (bu meşgale başkalarının hayatlarıyla ilgili olmazsa tam süper olur). O zaman aklınıza böyle şeyler gelmez ayrıca kendinizi de geliştirmiş olursunuz.
Hamiş: ben haftada üç trip atarım size de böyle tavsiye ederim. Bilhassa akşamları tok karnına trip atarsanız daha etkili oluyor.
Size ne yahu. Eminim dışarda süslenmeyen, ev haliyle gezen birini de görseniz “Haha tipe bak bu kılıkla sokağa çıkmış. İnsanın bari kendine saygısı olur.” diyeceğinizden adım gibi eminim ben mesela.kendim icin yapiyorum ben boyle mutluyum diyenlere asil sorum, kendini mutlu etmek icin yapiyorsan, bunu evde de yapabilirsin ama cogu insan disariya cikacaginda emek koyar, yanlis miyim?
peki amacınız eleştirmek değildi madem şu cümleyi niye kurdunuz siz de buna bir cevap verin madem öyleigneleyici ve kucumseyici laflariniza hayran kaldim, paylastiginiz icin tesekkurler :) bunu yapmak icinde eski konularima bakmak icin harcadiginiz zamanada ayri tesekkur ediyorum
'sanane' diyenlerde eminim kendileri hicbirseye yorum yapip/elestirmiyorlardir, benim elestirmeme yapmadiklari gibi, e size kiyaslaninca buda benim eksigim olsun o zaman
ironik cevaplarim bittigine gore anlayacaklar icin soyle soylemeliyim, amacim elestirmek degildi, yanlis anlasildiysam buda benim dile getirmemde ettigim hata
hamileligine asla ve asla laf etmedim, amacim yapan var demekki bana zor gibi gorunsede deyip yorum almakti, ama demekki ben nazli ve lahana bir hamile olacagim
kendim icin yapiyorum ben boyle mutluyum diyenlere asil sorum, kendini mutlu etmek icin yapiyorsan, bunu evde de yapabilirsin ama cogu insan disariya cikacaginda emek koyar, yanlis miyim? eminim evdede Bihter gibi gezen vardir, ama eger kendin icinse bunu neden disarida yapmak zorundasin? tekrar soyluyorum, amacim elestirmek degil, insanlarin bu anlamda bakis acisini ogrenmek istiyorum. eger ozguvenin zaten yerindeyse ve boyle suslu iyi hissediyorsan, biraz celiskili degil mi bu dusunce, aslinda ben makyajsiz, ama yine temiz ve daha nasil desem yanlis anlasilmasa, gundelik giyinenlere daha cok imreniyorum, ki bu dis etkenlere gerek duymuyorlar kendilerini iyi hissetmek icin.
herkes istedigini yapar, herkeste bu ozgurluk var, tabi herkeste de elestirme/yorum yapma ozgurlugude var, o yuzden sanane diyeceklerde diyebilirler bu ozgurluk tabii ki sizin, ama benim alinmam icinse lutfen kendinizi yormayin, ben bir tek birsey ogrenecegim mesajlara ilgi gosteriyorum
kimseyi kirdiysam bu konu surecinde gercekten ozur dilerim, kalp kirmak, sinirlendirmek degildi amacim
butun bunlar millet donup bana baksin diye deger mi.
peki amacınız eleştirmek değildi madem şu cümleyi niye kurdunuz siz de buna bir cevap verin madem öyle
Sanane ve evet usumeyebilir cunku hamilelikte vucut sicakligi fazla olurya bu dert degilde goruslerinizi merak ettim
bugun ise normalinden erken gittim, 6 gibi 2 saatlik bi tren aldim. treni beklerken yanimda hamile bir kadin duruyordu, saclar, makyaj yapilmis, hava sifir derece ve o kulotlu corap ve topuklu giymisti. herkes bakiyordu, hos bi kadindi. ama dusundum de hamile halinle ne kadar erken kalktinda o sac makyaj o kadar yapildi, hamileyken topuklularla nasil rahat ediyosun, ben on kat giyinmistim dondum, o kulotlu corabiyla elbisesiyle ve tekrar hamile haliyle usumedi mi. yada butun bunlar millet donup bana baksin diye deger mi. artik kiskandim mi, yoksa kendimi mi sorguladim acaba bende boyle yapsam diye anlamadim, ama bence degmezdi ego oksamaya o kadar emek
ya bu dert degilde goruslerinizi merak ettim
Size ne yahu. Eminim dışarda süslenmeyen, ev haliyle gezen birini de görseniz “Haha tipe bak bu kılıkla sokağa çıkmış. İnsanın bari kendine saygısı olur.” diyeceğinizden adım gibi eminim ben mesela.
Şimdi siz kendiniz gibi düşünenler çok olur diye düşünüp konu açtınız ama olmadı şimdi de böyle açıklamalarla yumuşatmaya ama alttan alta gene eleştirmeye devam ediyorsunuz.
Size kısa ve öz nasihatim şudur: İnsanların yaptıklarına, kılık kıyafetine bu kadar takmayın. Hele hele kalkıp buraya konu açmayın...
Gebelikte vucut sicakligi normale gore daha fazla olur bu yuzden usumeyebilir.. susli olmasi da seviyor susleniyor biyle mutlu oluyor.. topuklu evet gebelikte sikinti ama bu da onun tercihiya bu dert degilde goruslerinizi merak ettim
ne güzel maşallah şıkır şıkır ne mutlu kadındır kimbilir:)ya bu dert degilde goruslerinizi merak ettim
Toplumda sizin gibi negatif ve eleştiren insan tipi çok ne yazık ki. Size yazılanları hala anlamıyor ya da anlamazdan geliyorsunuz.yapanlar nasil yapiyor, neden yapiyor, amac ne, bunun icindi bu konu, benim gibi dusunenler cok olur da hepimiz evet aynen oyle diye ayni fikirde olup skci bir konu beklemiyordum acikcasi. Sizde bu kadar yaptigim yorumlara takmayin isterseniz.
Kit beyinliler cok suslenince o.. diye dusunuyorlar.. yanlis anlama ama millet cogu boyle.. kirmizi ruj bile mimli bu ulkede... zavalli kirmizi ruj dili olsada konussaBen de sabahin cok erken saatinde ucakla sevgilimin yanina gitmistim su an esim olur kendileriIste normalde hic giymedigim kadar sivri topuklu cizme ince corap masali saclarla binmistim ucaga erken saatlerde, benimle beraber servise binen kiz da kot, mont normaldi, inanirmisiniz ikimize o kadar farkli davrandi ki o servis söförü sadece ikimizdik, beni bir dövmedigi kalmisti, davranislari o kadar ayrimciydi ki. Birsey soruyorum yüzüme dahi bakmiyor azarliyordu, ah genclik simdiki aklim olacak. Öteki kiza cok iyi davrandi. Öyle ezilmis hissettim ki aglamakli oldum. Sanki ben yolcu degilmisim gibi davrandi tersledi beni. Elimde biletim saskin kaldim. Az daha zorlasa servise almayacak.
Dis kiyafete göre degerlendirmeyin insanlari ya da üzerine düsünmeyin. O gün cok kalbim kirilmisti kac yil oldu hala hatirim da. Bu arada Allah seni bildigi gibi yapsin, ah ettim sana. Pis herif.
Nsanlar da diyor ki iste niye dusuniyorsun kadin kendini dusunemiuor mu.. niye yorumluyorsun yuku sen mi tasiyon da.. gereksiz sozde iyi niyet yanicevaplariniz icin cok tesekkurler, cok sey ogrendim
cok sasirdim bazi yorumlara, hele kiskandin diyenlere, tabii ki kiskandim bunu zaten kendim yazdim, ki dedigim gibi hos bir kadin demistim, yani ksikancliktan cok imrenme diyelim, zaten kendi kendimede masallahi cektim, merak etmeyin nazarim degmemistir :)
hamile derken de kendini salsin demek degildi niyetim, hamilelik zor bir donem, ki bu sicakken soguk, sogukken sicak olabilecegini bilmiyordum ki siz sagolun su an biliyorum. topukluda, zaten yuk tasiyorsun zor olur diye sasirdim, cok bel agrisi yaptigini biliyorum hamileligin, bunuda bu yuzden yorumlamistim.
ben hep usurum zaten, o yuzden evet baya bi lahana gibi giyinirim sicacik
niyetim goruslerinizi almakti, ki aynisini cabucak yapanlarda varmis zaten bravo onlara, ataga gecmeye pek gerek gormedim ama caniniz sagolsun
11 sayfaya gelecegini gercekten bilemezdim, ilahi KK! :)
Estf küçümsemek amaçlı yazmadım, kimse kimseden üstün değildir fakat konuyu okuyunca insan ironi yapmaktan kendini alamıyor. İnsanların giyim kuşamını inceleyip gerçekçi olmayan çıkarımlar yapmak kimsenin üstüne vazife değil ama insanlar olarak bunu çokça yapıyoruz. Samimiyetle söylüyorum kendinize bir uğraş bulun o zaman böyle şeylere odaklanmazsınız, çok ayıp yaptığınız çünkü.igneleyici ve kucumseyici laflariniza hayran kaldim, paylastiginiz icin tesekkurler :) bunu yapmak icinde eski konularima bakmak icin harcadiginiz zamanada ayri tesekkur ediyorum
'sanane' diyenlerde eminim kendileri hicbirseye yorum yapip/elestirmiyorlardir, benim elestirmeme yapmadiklari gibi, e size kiyaslaninca buda benim eksigim olsun o zaman
ironik cevaplarim bittigine gore anlayacaklar icin soyle soylemeliyim, amacim elestirmek degildi, yanlis anlasildiysam buda benim dile getirmemde ettigim hata
hamileligine asla ve asla laf etmedim, amacim yapan var demekki bana zor gibi gorunsede deyip yorum almakti, ama demekki ben nazli ve lahana bir hamile olacagim
kendim icin yapiyorum ben boyle mutluyum diyenlere asil sorum, kendini mutlu etmek icin yapiyorsan, bunu evde de yapabilirsin ama cogu insan disariya cikacaginda emek koyar, yanlis miyim? eminim evdede Bihter gibi gezen vardir, ama eger kendin icinse bunu neden disarida yapmak zorundasin? tekrar soyluyorum, amacim elestirmek degil, insanlarin bu anlamda bakis acisini ogrenmek istiyorum. eger ozguvenin zaten yerindeyse ve boyle suslu iyi hissediyorsan, biraz celiskili degil mi bu dusunce, aslinda ben makyajsiz, ama yine temiz ve daha nasil desem yanlis anlasilmasa, gundelik giyinenlere daha cok imreniyorum, ki bu dis etkenlere gerek duymuyorlar kendilerini iyi hissetmek icin.
herkes istedigini yapar, herkeste bu ozgurluk var, tabi herkeste de elestirme/yorum yapma ozgurlugude var, o yuzden sanane diyeceklerde diyebilirler bu ozgurluk tabii ki sizin, ama benim alinmam icinse lutfen kendinizi yormayin, ben bir tek birsey ogrenecegim mesajlara ilgi gosteriyorum
kimseyi kirdiysam bu konu surecinde gercekten ozur dilerim, kalp kirmak, sinirlendirmek degildi amacim
peki amacınız eleştirmek değildi madem şu cümleyi niye kurdunuz siz de buna bir cevap verin madem öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?