onceliklerin boylesi

Ha bu arada süslenenler özgüvensiz bunu atlamayalim bu muhim...

evet, özgüvenli olduğunu ispatlamak için dışarıya salaş çıkman gerekiyor, hele 3 ay da yıkanmamışsan ohooo özgüven diz çöker tövbe ister mesela bin metrobüse, işte o koku özgüvenin kokusu

Kadının normali odur yahu

Başlık bile ne kadar çirkin. Yani önceliği hamilelik olması gerekirken süse püse vermiş kendini cık cık cık. Bu önemsiz, 11 sayfa yorum olacağını zannetmedim dediğiniz zihniyet zaten kadının en büyük düşmanı. Banane demeyi öğrendiğiniz zaman kadınların yakasından düştüğünüz zaman her şey çok güzel olacak.

Ben burun deliklerimi bile kapatıyorum usumiyim diye.Ama sabah aynı durumu bende yaşadım kadın hamile değildi incecik çorap, mini elbise ve topuklu çizme. Eşime dedim bu da kadın bende kadın. Vallaha imrendim helal olsun öyle kadınlara

Normalde çok üşürüm, ama ayaklarımı ve sırtımı kalın tutunca bacaklarım etkilenmiyor, kışın 15 denye ince çorap giyerim hep.

Bir de üşümemek için boynunuzu kapalı tutarsanız (örneğin ipek şal kullanıyorum ben) ısı kaybınız olmaz. ayrıca o incecik çorapların ayak kısmı yünlü olanları var onlar da sıcacık tutuyor.

Eklentiler

• Screenshot_20181123-152953.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 39
Ne güzel bende o kadar bakımlı kadın olsam ama benim anlamadığım bir nokta üstüne kaban giyip bacaklar açıkta kalıyor nasıl üşümüyorlar o zaman üstteki montun ne anlamı var

Ne güzel bende o kadar bakımlı kadın olsam ama benim anlamadığım bir nokta üstüne kaban giyip bacaklar açıkta kalıyor nasıl üşümüyorlar o zaman üstteki montun ne anlamı var
kimisi üstten üşür orayı sıkı tutar kimi de ayaktan ve bacaktan
ben öyleyim mesela kısa kollu giyebilirim kışın ama bacaklarım ve ayaklarım sıcacık olmalı
evde çorapsız geçirdiğim sn yoktur
çok üşürüm ayağım ve bacaklarıma ince giyersem ama atletle gezebilirim

Ya Bi gecsin oraları...
Niye konu acmış o zaman zaar hem itraf ediyor kıskandim diye...celiski yumagı icinde...
Şöyle bir iki aynaya baksa kendine gelecek de dısariya goz atmak daha zahmetsiz
Aynen öyle bu cümlem yanlış anlaşılmasın ama en sevdiğim tesellidir makyajla herkes güzel makajsız güzel olmak mühim yok işte ben ihtiyaç duymuyorum ihtiyacı var ki yapıyor Gerçekten üzülüyorum bu kafalara ya

Ayaklarım ve sırtım uygun ise en ince çorapla bile gezerim kışın...İnce çorap elbise altına kar botu ile yola çıkıp işte topuklumu giydim geçen sene 1 metre kar yağdığında.

Ahahah sormayın bir de o kadar makyajı bana da yapsalar ben ondan güzel olurum lafı Yapma ya sanki makyajla Yıldız T..yi Adriana L...ya çeviriyorlar...Makyaj olanın altını çizer, renk eşitsizliği vs giderir hatları vurgular...Yoksa bu kadar insan niye estetik yaptırsın makyajla güzel olunuyorsa...

Kendim için yapıyorum böyle mutluyum diyenlerden biriyim. Kiyafet, saç, makyaj size göre dış etken ama bana göre diş fırçalamaktan ya da yüz yıkamaktan farksız. Sabah kalktığınızda yüzünüzü yıkamaya nasıl ihtiyaç duyuyorsanız ben de makyaj ve saçı günlük hayatımın bir parçası gibi görüyorum. Kendilerinin özgüvenime zerre etkisi yok ama tekrarlıyorum öyle iyi hissediyorum.

Mesela doğum sonrası ilk resmim klasik ağlamaklı bebeğime bakarken. Ikincisi elimde ayna eyeliner çekerken. Sizin görüşünüzden yola çıkarsak önceliğim dikiş sızıları ya da süt olmadığı için az anne ya da doğal olmadığım için özgüvensiz oluşum olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…