- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
Ha bu arada süslenenler özgüvensiz bunu atlamayalim bu muhim...“Kendin icinse evde yap” efsane yasebep? Ben gormeyeyim cunku feci kiskaniyorum
Ha bu arada süslenenler özgüvensiz bunu atlamayalim bu muhim...
ya bu dert degilde goruslerinizi merak ettim
bugun ise normalinden erken gittim, 6 gibi 2 saatlik bi tren aldim. treni beklerken yanimda hamile bir kadin duruyordu, saclar, makyaj yapilmis, hava sifir derece ve o kulotlu corap ve topuklu giymisti. herkes bakiyordu, hos bi kadindi. ama dusundum de hamile halinle ne kadar erken kalktinda o sac makyaj o kadar yapildi, hamileyken topuklularla nasil rahat ediyosun, ben on kat giyinmistim dondum, o kulotlu corabiyla elbisesiyle ve tekrar hamile haliyle usumedi mi. yada butun bunlar millet donup bana baksin diye deger mi. artik kiskandim mi, yoksa kendimi mi sorguladim acaba bende boyle yapsam diye anlamadim, ama bence degmezdi ego oksamaya o kadar emek
aynen öyle yapıyor ama lütfen anlamayan biziz yoksa o tamamen meraktan soruyorTam bunu yazacaktım bende. Çevir kazı yanmasın yapıyor konu sahibi.
Ya bir de şey dış etkenlere ihtiyaç duymayanlara da daha çok imreniyorHa bu arada süslenenler özgüvensiz bunu atlamayalim bu muhim...
Ben burun deliklerimi bile kapatıyorum usumiyim diye.Ama sabah aynı durumu bende yaşadım kadın hamile değildi incecik çorap, mini elbise ve topuklu çizme. Eşime dedim bu da kadın bende kadın. Vallaha imrendim helal olsun öyle kadınlara
Ya Bi gecsin oraları...Ya bir de şey dış etkenlere ihtiyaç duymayanlara da daha çok imreniyor
kendim icin yapiyorum ben boyle mutluyum diyenlere asil sorum, kendini mutlu etmek icin yapiyorsan, bunu evde de yapabilirsin ama cogu insan disariya cikacaginda emek koyar, yanlis miyim? eminim evdede Bihter gibi gezen vardir, ama eger kendin icinse bunu neden disarida yapmak zorundasin?
kimisi üstten üşür orayı sıkı tutar kimi de ayaktan ve bacaktanNe güzel bende o kadar bakımlı kadın olsam ama benim anlamadığım bir nokta üstüne kaban giyip bacaklar açıkta kalıyor nasıl üşümüyorlar o zaman üstteki montun ne anlamı var
Aynen öyle bu cümlem yanlış anlaşılmasın ama en sevdiğim tesellidir makyajla herkes güzel makajsız güzel olmak mühim yok işte ben ihtiyaç duymuyorum ihtiyacı var ki yapıyorYa Bi gecsin oraları...
Niye konu acmış o zaman zaar hem itraf ediyor kıskandim diye...celiski yumagı icinde...
Şöyle bir iki aynaya baksa kendine gelecek de dısariya goz atmak daha zahmetsiz
Ne güzel bende o kadar bakımlı kadın olsam ama benim anlamadığım bir nokta üstüne kaban giyip bacaklar açıkta kalıyor nasıl üşümüyorlar o zaman üstteki montun ne anlamı var
Aynen öyle bu cümlem yanlış anlaşılmasın ama en sevdiğim tesellidir makyajla herkes güzel makajsız güzel olmak mühim yok işte ben ihtiyaç duymuyorum ihtiyacı var ki yapıyorGerçekten üzülüyorum bu kafalara ya
Kendim için yapıyorum böyle mutluyum diyenlerden biriyim. Kiyafet, saç, makyaj size göre dış etken ama bana göre diş fırçalamaktan ya da yüz yıkamaktan farksız. Sabah kalktığınızda yüzünüzü yıkamaya nasıl ihtiyaç duyuyorsanız ben de makyaj ve saçı günlük hayatımın bir parçası gibi görüyorum. Kendilerinin özgüvenime zerre etkisi yok ama tekrarlıyorum öyle iyi hissediyorum.kendim icin yapiyorum ben boyle mutluyum diyenlere asil sorum, kendini mutlu etmek icin yapiyorsan, bunu evde de yapabilirsin ama cogu insan disariya cikacaginda emek koyar, yanlis miyim? eminim evdede Bihter gibi gezen vardir, ama eger kendin icinse bunu neden disarida yapmak zorundasin? tekrar soyluyorum, amacim elestirmek degil, insanlarin bu anlamda bakis acisini ogrenmek istiyorum. eger ozguvenin zaten yerindeyse ve boyle suslu iyi hissediyorsan, biraz celiskili degil mi bu dusunce, aslinda ben makyajsiz, ama yine temiz ve daha nasil desem yanlis anlasilmasa, gundelik giyinenlere daha cok imreniyorum, ki bu dis etkenlere gerek duymuyorlar kendilerini iyi hissetmek icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?