öncesi-sonrası yorumlarınızı bekliyorum

adgpss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
189
91
98
İstanbul
Ben ayın 8'inde ameliyat oldum. Konkabüloza hipertrofisi vardı. Hep ameliyat diyorlardı ben de madem ameliyat olmam gerekiyor biraz da estetik olsun istedim. Tercihim öncelikle kulak burun boğaz doktoruydu. Çünkü burnun fonksiyonları görüntü kadar önemli bence. burnum sürekli tıkalıydı. bugün 8. günüm. Şimdiye kadar hiç ağrım olmadı. Morluk da olmasaydı iyi olurdu ama:) ameliyat olduğumun ertesi gün hastaneden taburcu olurken burnumdaki tamponları çıkardı. nefes al dedi. 3. gün işe gittim aslında raporluydum ama patron biraz sıkıntılı olunca 3. ve 5. günü yarım gün çalıştım. tamponsuz alçılı bir şekilde bugün doktora gittim. alçıyı çıkarttı. bant taktı.bantları da 3 gün sonra çıkarıcam. şuan çok şiş. zamanla şeklini tam olarak alacaktır. 15 gün sonra masaja başlayacakmışım. morluklarımı güneşten korumam gerekiyormuş. iki ay gözlük yok. iki ay sonra kontrol. Bantlı olan resimler yeni diğerleri öncesi.

Eklentiler

• IMG_20170616_111710.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 2.106
  • IMG_20170616_111737.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 1.416
  • IMG_20170616_111615.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 1.919
  • IMG-20170615-WA0002.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 1.572
  • Screenshot_2017-06-16-14-20-56.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 1.940
geçmiş olsun burnunuz çok güzel olmuş..Benim sağlık problemim yok yalnızca burun kemiğim biraz büyük ve minik bi burun istiorum Gazide Dr. Kemal Fındıkçıoğlu ve Gülhanede Muhittin Eski yi araştırdım siz nerde hangi hocaya ameliyat oldunuz ve fiyat nedir?

Meraba ben Gaziosmanpaşada Dr. Orhan Katırcıoğlu'na ameliyat oldum. KKB uzmanı. Özel Şafak Hastanesinde. Benden 3500 aldılar. Tahliller dahil.

Burnunuz çok güzel olmuş şişlikler de baya azalmış umarım gönlünüzce olur.
Ben iki ameliyat oldum yine uzun canım doktor lar mı bilmiyor anlamıyorum ki yani illa çok ünlü mı olacak ben Erzurum'da yaşıyorum burada öyle ünlü doktorlar özel plastik cerrahi vs. Yok iyi araştır derim ameliyat tan önce

Şu beyaz bantları akşam yemeğe giderken çıkarsam gelince tekrar taksam ne olur ki ?

Şu beyaz bantları akşam yemeğe giderken çıkarsam gelince tekrar taksam ne olur ki ?
Ben bantlarimi çıkarmak zorunda kalmıştım ve tekrar kendim bantladim ama için rahat etmedi dr un asistanına sordum kendin bantlama iz kalır dedi. Ya tamamen çıkar ya da gel bantlayalım dedi. Ben de gittim bantlattim. Bence çıkarıp bir müddet öyle bırakınca burnun siser çünkü burnun baskıdan kurtulacak. Sonra şişmiş halde tekrar bantlatmak da daha fazla asimetri sislige neden olabilir.
Bence cikarma

akşam çıkardım. mesajını imdi gördüm. ben de kendim geri tkmıştım... o zaman tamamen çıkarıyorum... 3 gün demişti... artık iz kalmasın madem...

Teşekkür ederim :) şuanda ortası biraz şiş. sırtı.. elime geliyor zaten kıkırdak mı bilmiyorum kemik mi...havada gibi yerine oturacaktır sanırım.

Ameliyat olan herkez hemen hemen ayni seyi diyor. Sanirim insallah zamanla yerine oturur. Bende gunumu bekliyorum sabirsizlikla

Merabalar bir ay oldu ameliyatımın üstünden sizce nasıl gidiyor ?

Eklentiler

• IMG_20170713_081043.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 571
  • IMG_20170713_080928.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 561
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…