Ben iki ameliyat oldum yine uzun canım doktor lar mı bilmiyor anlamıyorum ki yani illa çok ünlü mı olacak ben Erzurum'da yaşıyorum burada öyle ünlü doktorlar özel plastik cerrahi vs. Yok iyi araştır derim ameliyat tan öncegeçmiş olsun burnunuz çok güzel olmuş..Benim sağlık problemim yok yalnızca burun kemiğim biraz büyük ve minik bi burun istiorum Gazide Dr. Kemal Fındıkçıoğlu ve Gülhanede Muhittin Eski yi araştırdım siz nerde hangi hocaya ameliyat oldunuz ve fiyat nedir?
İstanbul :)Bencede cok guzel gorunuyor acaba hangi gaziosmanpasa il olarak neresi?
Tesekkur ederimİstanbul :)
Ben bantlarimi çıkarmak zorunda kalmıştım ve tekrar kendim bantladim ama için rahat etmedi dr un asistanına sordum kendin bantlama iz kalır dedi. Ya tamamen çıkar ya da gel bantlayalım dedi. Ben de gittim bantlattim. Bence çıkarıp bir müddet öyle bırakınca burnun siser çünkü burnun baskıdan kurtulacak. Sonra şişmiş halde tekrar bantlatmak da daha fazla asimetri sislige neden olabilir.Şu beyaz bantları akşam yemeğe giderken çıkarsam gelince tekrar taksam ne olur ki ?
Ben bantlarimi çıkarmak zorunda kalmıştım ve tekrar kendim bantladim ama için rahat etmedi dr un asistanına sordum kendin bantlama iz kalır dedi. Ya tamamen çıkar ya da gel bantlayalım dedi. Ben de gittim bantlattim. Bence çıkarıp bir müddet öyle bırakınca burnun siser çünkü burnun baskıdan kurtulacak. Sonra şişmiş halde tekrar bantlatmak da daha fazla asimetri sislige neden olabilir.
Bence cikarma
Cok guzel olmus, beyendiim
Teşekkür ederim :) şuanda ortası biraz şiş. sırtı.. elime geliyor zaten kıkırdak mı bilmiyorum kemik mi...havada gibi yerine oturacaktır sanırım.
:) teşekkürlerBen beğendim güle güle kullanın....
:) teşekkür ederimBence çok hoş görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?