Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Arkadaslar benim burnumda laz burnu gibi kemerliydi ben yillardir dusunuyodum ama korkuyodum. Samsunun bi ilcesinde kulak burun bogaz doktorumuz tam bir burun yapma hastasiydi :) beni her gordugunde senin burnunu yapim derdi bende korkardim 3 yil beni ikna etmeye ugrasti en sonunda kabul ettm bi deli cesareyiyke hemen yatirdi beni ucretsiz yapti sadece bana ozel degil tabi herkeze ucretsiz ywpiyor . ve ben ozellikle dedimki bakin cok oynamayin hafif kaldrin dedm tmam dedi yarim saat surdu ameliyatim ve suan okadar begeniyorumki anlatamam hem ucretsiz yaptrdm hem hic aci cekmedim. Aralik ayinda ameliyatimi oldum suan 8 ay falan oldu cok memnunum eski fotom telefobumda falan hic yok olsa eskisini atardim ama yenisi atim cok dogal kimse anlamiyor sadce bana sen cok degismissin ya bi guzellesmissn diyolar

Eklentiler

• 2015-07-12-14-16-15-552.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 2.239
Kızlar merhaba ben şuan 17 yaşındayım 2016 yazında haziran ayı gibi inşallah burun estetiği olmayı düşünüyorum kemerli ve biraz büyük bir burnum var. Hacettepedeki doktor Ozan Bitik hakkında görüşleriniz neler? Bir de ne kadara yapıyor bileniniz var mı? Ameliyattan sonra ne kadar süre şiş kalıyor, ameliyattan ne kadar süre sonra insan içine çıkabilecek hale geliniyor? Bilgisi olanlar cevap verirse çok sevinirim.

Merhaba kızlar ben ameliyat olalı üç hafta oluyo burnum kalın derili geniş ve de eğriydi doktorum doğal bi burun yapacağını söyledi ve yaptı şu anki görüntümden çok memnunum ödemli olduğu halde kendi doktorumu sizlere önerebilirim resim yüklüyorum lütfen bi bakın

Merhaba kızlar ben ameliyat olalı üç hafta oluyo burnum kalın derili geniş ve de eğriydi doktorum doğal yüzüne uygun bi burun yapcam dedi yaptı da.şu anki görüntümden çok memnunum ödemli olduğu halde .bu konuyla ilgili soru ve yorumlarınızı bekliyorum .doktorumu hepinize öneririm

Eklentiler

• IMG-20150810-WA0010.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 1.165
  • IMG-20150810-WA0009.webp
    19 KB · Görüntüleme: 1.100
    12,9 KB · Görüntüleme: 872
  • IMG-20150810-WA0009.webp
    19 KB · Görüntüleme: 1.037

Burnunuz kalın derili bir burna göre çok güzel küçülmüş gayet de doğal olmuş.. maşallah..doktorunuz kimdi?

Burnunuz kalın derili bir burna göre çok güzel küçülmüş gayet de doğal olmuş.. maşallah..doktorunuz kimdi?
Evet canım burnum üstelikte çok genişti ama şimdi çok iyi doktorum Nihat Kaya ben çok araştırdım bir çok doktorla görüştüm ama emin değildim bi arkadaşım Nihat beyi önerdi ilk görüşmede karar verdim ve oldum çok memnunum düşün yani bu daha şiş hali daha daiyi olcak inşallah Nihat beye ulaşmak istersen ulaşım bilgilerini verebilirim

teşekkür ederim Nihat Bey istanbulda galiba , ben ankaradayım

bu fotoğraf 9.günümdü aşırı şişme morarma olmadı şükür.bugün 23.gün ve doktor çoğu inmiş şişliklerinin dedi ama bi tarafım daha fazla şiş o kadar.ince derili olmanın faydası galiba [album=small]38067[/album]

Doktorum Özgür Pilancı.Çok doktorla görüştüm ama güvenemedim arkadaş tavsiyesiyle gittim özgür beye baya ilgiliydi anlattı napıcağını uzun uzun güvendim ben de :) tam anlattığım burnu yaptı resmen :) Ayrıca beş kuruş para ödemedim bağcılar eğitim ve araştırma

Kızlar ankara numune hastanesi veya ankaradaki herhangi bir hastanede ameliyat olan var mı?ve hangi doktora?

çok geçmiş olsun bende bekir sivri yi araştırıyorum.. ama emin olamadım .. fotoğrafınızı göremiyorum acaba tekrar peylaşırmısınız yada mesaj olarak atar mısınız?

Merhaba kızlar doktorum Nihat Kaya işte öncesi sonrası

Eklentiler

• IMG-20150819-WA0000.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 777
  • 20150818_114335.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 931
  • IMG-20150819-WA0002.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 716
  • IMG-20150819-WA0000.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 700
  • IMG-20150819-WA0001.webp
    11 KB · Görüntüleme: 860
    12,9 KB · Görüntüleme: 738
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…