- 16 Ağustos 2015
- 837
- 731
- 23
- 39
Bende estetik dusunuyorum. Burnunuz kalin derilimiydi, sahane olmus, onceden nasildi resim yaniltici olabiliyor kalin ve genismiydi onden. Lutfen cevabinizi bekliyorumBuraya da birakayim 43 günlük burun
Arkadaslar benim burnumda laz burnu gibi kemerliydi ben yillardir dusunuyodum ama korkuyodum. Samsunun bi ilcesinde kulak burun bogaz doktorumuz tam bir burun yapma hastasiydi :) beni her gordugunde senin burnunu yapim derdi bende korkardim 3 yil beni ikna etmeye ugrasti en sonunda kabul ettm bi deli cesareyiyke hemen yatirdi beni ucretsiz yapti sadece bana ozel degil tabi herkeze ucretsiz ywpiyor . ve ben ozellikle dedimki bakin cok oynamayin hafif kaldrin dedm tmam dedi yarim saat surdu ameliyatim ve suan okadar begeniyorumki anlatamam hem ucretsiz yaptrdm hem hic aci cekmedim. Aralik ayinda ameliyatimi oldum suan 8 ay falan oldu cok memnunum eski fotom telefobumda falan hic yok olsa eskisini atardim ama yenisi atim cok dogal kimse anlamiyor sadce bana sen cok degismissin ya bi guzellesmissn diyolar
Merhaba kızlar ben ameliyat olalı üç hafta oluyo burnum kalın derili geniş ve de eğriydi doktorum doğal yüzüne uygun bi burun yapcam dedi yaptı da.şu anki görüntümden çok memnunum ödemli olduğu halde .bu konuyla ilgili soru ve yorumlarınızı bekliyorum .doktorumu hepinize öneririm
Evet canım burnum üstelikte çok genişti ama şimdi çok iyi doktorum Nihat Kaya ben çok araştırdım bir çok doktorla görüştüm ama emin değildim bi arkadaşım Nihat beyi önerdi ilk görüşmede karar verdim ve oldum çok memnunum düşün yani bu daha şiş hali daha daiyi olcak inşallah Nihat beye ulaşmak istersen ulaşım bilgilerini verebilirimBurnunuz kalın derili bir burna göre çok güzel küçülmüş gayet de doğal olmuş.. maşallah..doktorunuz kimdi?
Evet canım burnum üstelikte çok genişti ama şimdi çok iyi doktorum Nihat Kaya ben çok araştırdım bir çok doktorla görüştüm ama emin değildim bi arkadaşım Nihat beyi önerdi ilk görüşmede karar verdim ve oldum çok memnunum düşün yani bu daha şiş hali daha daiyi olcak inşallah Nihat beye ulaşmak istersen ulaşım bilgilerini verebilirim
Evet canım istanbulda ama ankaradan dagelen hastaları var hatta geçen hafta bi arkadaş ameliyat için geldi oldu ve şimdi yolda tekrar dönüyo ankaraya söyledim çok iyi doktorteşekkür ederim Nihat Bey istanbulda galiba , ben ankaradayım
harika olmussunbu fotoğraf 9.günümdü aşırı şişme morarma olmadı şükür.bugün 23.gün ve doktor çoğu inmiş şişliklerinin dedi ama bi tarafım daha fazla şiş o kadar.ince derili olmanın faydası galiba[album=small]38067[/album]
Çok teşekkür ederimharika olmussun
Doktorum Özgür Pilancı.Çok doktorla görüştüm ama güvenemedim arkadaş tavsiyesiyle gittim özgür beye baya ilgiliydi anlattı napıcağını uzun uzun güvendim ben de :) tam anlattığım burnu yaptı resmen :) Ayrıca beş kuruş para ödemedim bağcılar eğitim ve araştırmadoktorunuz kım
kızlar nereden başlasam bilemiyorum, bekir bey özgüvenimin artmasını sağladı .. çok çok mutluyum onu tanıdığım için, bana böyle bi burnun olacak deselerdi inanmazdım yani hala rüyada gibiyim :) yaklaşık 1 ay önce muayeneye gitmiştim.. burnumu yaptırmak amaçlı gittiğim ilk doktordu ve bana o güveni verdi. hastalarıyla çok güzel ilgileniyor ve kesinlikle ameliyat öncesi gösterdiği ilgiyi ameliyat sonrası da fazlasıyla gösteriyor.. 18 nisanda sabah saat 11de ameliyat oldum ve saat itibariyle ameliyatımın 7. gününe girmiş bulunmaktayım :) sizlerle fotoğraflarımı paylaşmak istedim ilk defa yükleyeceğim umarım becerebilirim :)
şu an şiş burnum hala, ve göz altlarımda çok hafif morluklar kaldı fakat ışık hızıyla geçiyorlar maşallah :)şahsen ben flasterli ve şiş olmasına rağmen çok çok beğendim,
aslında flasterler çıkınca fotoğraf paylaşacaktım ama dayanamadım :) yorumlarınızı bekliyorum,ayrıca bekir beye ameliyat olmak isteyen fakat aklında soru işareti bulunan herkese de yardımcı olabilirim :) şiddetle tavsiye ediyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?