Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

canım burnuna bayıldım ,maşallah çok güzelsin. bende bole istiyorum ama olurmu ki benim burnu kalin derili seninki kalin derili miydi canım, gerçekten seni görünce heyecanlandım okadar güzeldi

Kizllaaarr bende amlyt oldum hemde bir kurus vermeden devlette oldum fotolar insallah yüklenmiştir yorumlarinizi bekliyorum sizce nasil olmus :)

Eklentiler

• PhotoGrid_1439509885447.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 1.476
  • PhotoGrid_1439510371990.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 1.430
Sisliklerin inince çoook daha güzel olucak simdiden yüz ifade değişmiş
Bende düşünüyorum ameliyatı sen kalin mi ince mi deriliyim
Ince deriliyim iyiki amlyt olmuşum diyorum canim eger kendini iyi hissetmek istiyorsan ol bence . kendime olan güvenim artti ve sislikleri olmasina ragmen guzel duruyor ve bu fotolari tam 1haftalikken cekmistim canim

Ince deriliyim iyiki amlyt olmuşum diyorum canim eger kendini iyi hissetmek istiyorsan ol bence . kendime olan güvenim artti ve sislikleri olmasina ragmen guzel duruyor ve bu fotolari tam 1haftalikken cekmistim canim
Evet canım senin adına çok sevindim. Ama sen şanslisın kemerin varmış o kolay, ben kalin top gibi burnu genis olanlardanim benimki güzel olacakmi acaba çok korkuyorum

Saat geç oldu yarin birileri yazar muhakkak doktorun hakkında yorum merak etme canim insallah istedigin gibi olacak. Bide doktorunlah herşeyi konusmayi unutma aklinda soru isareti kalmasin

Kemerli ince derili olanların burnu zaten hep çok güzel oluyor, benim gibi olan ve burnunu beğendiğim olmadı bi kişi var emre ilhan in, hastalarından bi onu begendim onun burnu benimkine benziyor resimlerde çok güzel görünüyor ama resimlerde bilemiyorum

Saat geç oldu yarin birileri yazar muhakkak doktorun hakkında yorum merak etme canim insallah istedigin gibi olacak. Bide doktorunlah herşeyi konusmayi unutma aklinda soru isareti kalmasin
Tsk canım tam sana da iyigeceler tekrardan geçmiş olsun yeni burnun hayırlı olsun

Ben cok arastirdim canim ve bulundugum yerde cok secenek yoktu ve devletteki doktoru heo iyi anlattilar gittim oldum doktorun konusmasi da beni tatmin etti tabi ama ozellerde daha ilgili oluyorlar tabi nasi burun yapacagini falanda gosteriyor ben hic bilmeden girdim amlyta endiseni anliyorum insalllah diledigin olur canim

Kızlar ameliyat tan sonra sürekli kötü koku alanınız oldu mu ? Aynı kokuyu sürekli alıyorum. . Bi tek bnm başıma mı geldi bu

Kızlar ameliyat tan sonra sürekli kötü koku alanınız oldu mu ? Aynı kokuyu sürekli alıyorum. . Bi tek bnm başıma mı geldi bu
Bende de olmustu hemde yedigim yemegi o an degilde sonradan kokusunu aliyor gibiydim tad alamiyordum ama hepsi gecti simdi gayet normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…