- 16 Ağustos 2015
- 837
- 731
- 23
- 39
canım burnuna bayıldım ,maşallah çok güzelsin. bende bole istiyorum ama olurmu ki benim burnu kalin derili seninki kalin derili miydi canım, gerçekten seni görünce heyecanlandım okadar güzeldiBirinci ayim doldu kızlar resmen burnumun ucunu hissetmeye başladım hala bazen tikana biliyor o zaman okyanus suyu ile yikiyorum onun haricinde ufaktan yan yatmaya başladım çünkü sırt üstü maalesef uyuyamiyorum dikisler bir ay sonrasina dusermis sonuç olarak hepsi geçip gidiyor umarım sonuç değer herşeye hepiniz için herkese geçmiş olsun olmak isteyenler de korkmasiiiin
Güzel olmuş canım geçmiş olsun ne kadar oldu ameliyat olaliKizllaaarr bende amlyt oldum hemde bir kurus vermeden devlette oldum fotolar insallah yüklenmiştir yorumlarinizi bekliyorum sizce nasil olmus :)
2 haftayi doldurmadim daha sisliklerim var tabi dahaGüzel olmuş canım geçmiş olsun ne kadar oldu ameliyat olali
Sisliklerin inince çoook daha güzel olucak simdiden yüz ifade değişmiş2 haftayi doldurmadim daha sisliklerim var tabi daha
Ince deriliyim iyiki amlyt olmuşum diyorum canim eger kendini iyi hissetmek istiyorsan ol bence . kendime olan güvenim artti ve sislikleri olmasina ragmen guzel duruyor ve bu fotolari tam 1haftalikken cekmistim canimSisliklerin inince çoook daha güzel olucak simdiden yüz ifade değişmiş
Bende düşünüyorum ameliyatı sen kalin mi ince mi deriliyim
Evet canım senin adına çok sevindim. Ama sen şanslisın kemerin varmış o kolay, ben kalin top gibi burnu genis olanlardanim benimki güzel olacakmi acaba çok korkuyorumInce deriliyim iyiki amlyt olmuşum diyorum canim eger kendini iyi hissetmek istiyorsan ol bence . kendime olan güvenim artti ve sislikleri olmasina ragmen guzel duruyor ve bu fotolari tam 1haftalikken cekmistim canim
Kemerli ince derili olanların burnu zaten hep çok güzel oluyor, benim gibi olan ve burnunu beğendiğim olmadı bi kişi var emre ilhan in, hastalarından bi onu begendim onun burnu benimkine benziyor resimlerde çok güzel görünüyor ama resimlerde bilemiyorumInce deriliyim iyiki amlyt olmuşum diyorum canim eger kendini iyi hissetmek istiyorsan ol bence . kendime olan güvenim artti ve sislikleri olmasina ragmen guzel duruyor ve bu fotolari tam 1haftalikken cekmistim canim
Tsk canım tam sana da iyigeceler tekrardan geçmiş olsun yeni burnun hayırlı olsunSaat geç oldu yarin birileri yazar muhakkak doktorun hakkında yorum merak etme canim insallah istedigin gibi olacak. Bide doktorunlah herşeyi konusmayi unutma aklinda soru isareti kalmasin
Ben cok arastirdim canim ve bulundugum yerde cok secenek yoktu ve devletteki doktoru heo iyi anlattilar gittim oldum doktorun konusmasi da beni tatmin etti tabi ama ozellerde daha ilgili oluyorlar tabi nasi burun yapacagini falanda gosteriyor ben hic bilmeden girdim amlyta endiseni anliyorum insalllah diledigin olur canimKemerli ince derili olanların burnu zaten hep çok güzel oluyor, benim gibi olan ve burnunu beğendiğim olmadı bi kişi var emre ilhan in, hastalarından bi onu begendim onun burnu benimkine benziyor resimlerde çok güzel görünüyor ama resimlerde bilemiyorum
Hahah teşekkürlerMerhabaaa dudaklar lens mi?
Ahahaha burun güzel olmuş ben de olalı 2 yıl oldu. Çok memnunum, hızmam bile var.
nerde oldun cnm hangi il gayet güzel olmuşKizllaaarr bende amlyt oldum hemde bir kurus vermeden devlette oldum fotolar insallah yüklenmiştir yorumlarinizi bekliyorum sizce nasil olmus :)
Kirklareli lüleburgaz devlet hastanesinde oldum canimnerde oldun cnm hangi il gayet güzel olmuş
Ama benim bildigim estetigi karsilamiyor devlet. Sen estetik adi altinda mi yaptirdin? Yoksa burun egriligi nefes problemi falan miTestleri yaptıktan sonra doktordan bir kagit aldım sağlık kurulu var her haastahanenin onlar film di kan sonucuydu ne varsa bakıyorlar onayliyorlar bi sorun yoksa
Bende de olmustu hemde yedigim yemegi o an degilde sonradan kokusunu aliyor gibiydim tad alamiyordum ama hepsi gecti simdi gayet normalKızlar ameliyat tan sonra sürekli kötü koku alanınız oldu mu ? Aynı kokuyu sürekli alıyorum. . Bi tek bnm başıma mı geldi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?