Valla onun bu kadar degil ama yuzune yakisiyor kimse anlamadi estetik oldugunu :) bi degisiklik var ama farkedemedim diyolarResimlerde gorundugu kadar dogal mi gercektede yani estetik oldugunu anliyorlar mi? Bir de bisey sorucam arkadasinin burnunu yaptirdigini ondan cesaretlendigini yazmissin onunda burnu bu kadar guzel oldumu doktorunu oneriyor musun
Valla inanin bilmiyorum oncesinde de çok bilgilendirmiştir zaten bana vurma ameliyat masasında açmadan bir şey söyleyemem ben elimden geleni yaparım emin ol dedi bende guvendim ama bu kişinin kendi burunuu ile alakalı kemik yapısı ve deri kalınlığı falan etkiliyormus
ayy pardon daha önce sormuşum size o kadar çok doktor var ki hep not ediyorumTesekkurler valla bi ara sarimsak surdum o baya etki etti :)
Canim o cevaplarda yakin takipcisiyimeminim binlerke kez sorulmuştur doktornuz kimdi acaba ve fiyat neydi eski haliniz kalın derilimiydi
Canim o cevaplarda yakin takipcisiyim
Bunu her sorduklarini gordugumde tek kurus vermedi devlette oldu diye burdan soyluyorum dayanamadim yazdim
Ben okadar pahali dr arastirayim iste iyi deri iyi dr guzelde bir yuz
Sonuc ortada
Ve tek kurus para verilmeden
Dayanamadim pardon
Evet malesef umarim bizde dermanimiz olucak dr buluruzsanırım ikimizin derdi aynı aynı konularda rastlaşıyorum :))
aynen yüz güzel deri müsait olunca sonuş muhteşem
ben cesaret edemiyorum ama devlet hastanesine belki yanlış fikir ama bilemedim
ya olsun lütfen hiç mi bizim gibi yok forumda ameliyat olanEvet malesef umarim bizde dermanimiz olucak dr buluruz
Tskler canım rahatladım biraz ama dediğim gibi burnumum üst kenarları kemik şeklinde sert çıkıntı olunca dedim acaba kemeri törpüledi kenarları bıraktı mı:)))canim cok erken daha bana odemmis gibi geliyor burnun daha cok degisecek benimki ilk zamanlar ne kadar kalkikti ben seviyodm simdi epey indiama soylede bi durum var kemio ksmi sis oluyo o donemler o zamanlar sanki daha duzdu sislikler indikce kavis biraz daha belirginlesti. suan cok yenisin benim 1 sene oldu burun ucumda hala sislik varms dusun. ama en once kemik kismidaki sislikler inicek. 3 4 ay bence kritik yorum yapman icin erken. ama.doktoruna danis yinede:)
Guzel gorunuyor canim uzunda degilBugün 17.gün ve bana çok uzun gibi geliyor daha da düşer mi sizce?
önceki halini de ekleyebilir misin sanki burnumuzun yapısı benziyor gibi
Tskler canım rahatladım biraz ama dediğim gibi burnumum üst kenarları kemik şeklinde sert çıkıntı olunca dedim acaba kemeri törpüledi kenarları bıraktı mı:)))
Canım masaj yapınca evet o kemiğin biraz küçüldğünü farkettım ama bazıları da masaj yapma burnu çökertirsin diyolar..dr.um bastır kemık cıkıntılarının oldugu yere dedı ama daha once amelıyat olan bi arkadasıma da böyle demişler burnu çökmüş sonra revizyona gitmiş.Herkes bişey söylüyo ya.o sert cikinti her ne kadar kemik gibi gelsede odemmis aslinda ve suan sissin cok yenisin muhtemelen sislikler inince kavisli bi burun istediysen ortaya cikacaktir:) baktin seni rahatsiz ediyor kemik flansa doktorun zaten kucuk bi operasyonla duzeltir orayi:)
Canım masaj yapınca evet o kemiğin biraz küçüldğünü farkettım ama bazıları da masaj yapma burnu çökertirsin diyolar..dr.um bastır kemık cıkıntılarının oldugu yere dedı ama daha once amelıyat olan bi arkadasıma da böyle demişler burnu çökmüş sonra revizyona gitmiş.Herkes bişey söylüyo ya.
Bak Boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?