Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

V
Resimlerde gorundugu kadar dogal mi gercektede yani estetik oldugunu anliyorlar mi? Bir de bisey sorucam arkadasinin burnunu yaptirdigini ondan cesaretlendigini yazmissin onunda burnu bu kadar guzel oldumu doktorunu oneriyor musun
Valla onun bu kadar degil ama yuzune yakisiyor kimse anlamadi estetik oldugunu :) bi degisiklik var ama farkedemedim diyolar

eminim binlerke kez sorulmuştur doktornuz kimdi acaba ve fiyat neydi eski haliniz kalın derilimiydi

eminim binlerke kez sorulmuştur doktornuz kimdi acaba ve fiyat neydi eski haliniz kalın derilimiydi
Canim o cevaplarda yakin takipcisiyim
Bunu her sorduklarini gordugumde tek kurus vermedi devlette oldu diye burdan soyluyorum dayanamadim yazdim
Ben okadar pahali dr arastirayim iste iyi deri iyi dr guzelde bir yuz
Sonuc ortada
Ve tek kurus para verilmeden
Dayanamadim pardon

sanırım ikimizin derdi aynı aynı konularda rastlaşıyorum :))
aynen yüz güzel deri müsait olunca sonuş muhteşem
ben cesaret edemiyorum ama devlet hastanesine belki yanlış fikir ama bilemedim

sanırım ikimizin derdi aynı aynı konularda rastlaşıyorum :))
aynen yüz güzel deri müsait olunca sonuş muhteşem
ben cesaret edemiyorum ama devlet hastanesine belki yanlış fikir ama bilemedim
Evet malesef umarim bizde dermanimiz olucak dr buluruz

Tskler canım rahatladım biraz ama dediğim gibi burnumum üst kenarları kemik şeklinde sert çıkıntı olunca dedim acaba kemeri törpüledi kenarları bıraktı mı:)))

Bugün 17.gün ve bana çok uzun gibi geliyor daha da düşer mi sizce?

Eklentiler

• SI_20150829_194522.webp
    18 KB · Görüntüleme: 876
Tskler canım rahatladım biraz ama dediğim gibi burnumum üst kenarları kemik şeklinde sert çıkıntı olunca dedim acaba kemeri törpüledi kenarları bıraktı mı:)))

o sert cikinti her ne kadar kemik gibi gelsede odemmis aslinda ve suan sissin cok yenisin muhtemelen sislikler inince kavisli bi burun istediysen ortaya cikacaktir:) baktin seni rahatsiz ediyor kemik flansa doktorun zaten kucuk bi operasyonla duzeltir orayi:)

Canım masaj yapınca evet o kemiğin biraz küçüldğünü farkettım ama bazıları da masaj yapma burnu çökertirsin diyolar..dr.um bastır kemık cıkıntılarının oldugu yere dedı ama daha once amelıyat olan bi arkadasıma da böyle demişler burnu çökmüş sonra revizyona gitmiş.Herkes bişey söylüyo ya.

suan ameliyatin yeni doktorun masaj verdiyse yap vermediyse yapma. bende mesela burnumun alt kismini yukari dogru bastirinca oynayinca kuculuyodu daha dik duruyodu. dktoruma bunu soyledm ben mıncıklıyorum bsey olurmu diye. olmaz bisey mıncıkla demisti:)

Cnm bak bnm burnum Boyle kalinlasti 30 gun oldu olali AMA yuzum hic fulme keske ameliyat olmasaydim diyorum aynaya baktigimda hem burnum egri hmde Kalin aglaya aglaya kendimi bitiricm piskolojim kalmadi :'(

Bak Boyle

Eklentiler

• Phototastic-31_8_2015_b20574b9-f047-41af-8640-ecccfc86dc40.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 907

Canım bence iyi olmuş hiç yamuk durmuyor .. sonra önceden ucu çok genişmiş biraz küçülmüş ki giderek küçülecek benim burdaki ameliyatlardan gördüğüm kadarıyla kalın derili bir burun en erken 6 ayda küçülüyor.. bence yeni hali çok daha güzel olmuş bu kadar takma üzme kendini ..

Ayy cnminanki okadar piskolojim bozulduki simdi ustune hep bant takiyorum kimse gormesin diye. Cokk tsk ederm guzel dileklerin icin insallah duzelir insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…