inşallah canım sen o kadar üzme kendini.. İnşallah herşey çok güzel olur..Ayy cnminanki okadar piskolojim bozulduki simdi ustune hep bant takiyorum kimse gormesin diye. Cokk tsk ederm guzel dileklerin icin insallah duzelir insallahh
Cnm bak bnm burnum Boyle kalinlasti 30 gun oldu olali AMA yuzum hic fulme keske ameliyat olmasaydim diyorum aynaya baktigimda hem burnum egri hmde Kalin aglaya aglaya kendimi bitiricm piskolojim kalmadi :'(
bu yorumlara baktıkça korkuyorumbende ayni problemi yasiyorum napicam bilmiyorum 8 ay once ameliyat oldum ve burnum resmen kalinlasti doktor daha iner diyor ama buzamana kadar inmes gerekiyordu eskisinden kalin simdiisizce neyapmaliyim
bu yorumlara baktıkça korkuyorumbenim daha 21.gün bi taraf daha şiş yamuk oluyor bazen tam şişiyor ve ben 2 3 aya iner diye avunuyorum..
kizlarr dun ameluayt oldum cok olmasada sisligim ve morligum var kac gun sonra ne duruma gelir birde suanki sekli nasil degisie yani kalkkkligi inee sanirim biraz onun disinda buyur mu kuculur mu
doktorunla konuşmadın mı ya da başka ameliyat olmuş insanlara başka doktorlara sormadın mı ?bende senin gibiydim seni korkutmak istemiyorum ama kendimi avutuyordum bir ay daha bekle 6. ayi bekle simdi oldu 8 ay ve eskisinden berbat sabah kalktigimda aynaya bakmak istemiyorum neyapicam bilmiyorum
doktorunla konuşmadın mı ya da başka ameliyat olmuş insanlara başka doktorlara sormadın mı ?
i cook gecmis olsun sizin icin dua edecegim 14unde okulum basliycak ne duruma gelicem merak ediyorummorlugun buyuk ihtimal biraz daha artar ama merak etme gider bir haftaya ve bende sislik hala devam ediyor 8 ay once amelat oldum hala sis hatta eskisindende sis insallah sende oyle olmaz
cisimle ezmekmi oovvv . öncelikle 17 yasında oldugun için 18 i beklemelisin son seklini alsın. bu durumun ameliyata engel değildir cünkü bende burnuma darbe aldığım için ameliyat olucam seninkide darbe sonucta.Kizlar oncelikle meraba .ben 17 yasimdayim ve 1.5 sene once kendime bi zarar verdim ve bunu kimseye dogrusunu anlatmadm ve gercktn birilerine artik anlatmak ve bilgi almak istiyorum.Aslinda burnum cok buyuk degildi burun ucu falanda gayet normaldi ama takmistim bikefe kafaya elime aldimim cisimle burun kemigini ezdm ve suan oo kadar pismanim ki ilk zamnlarda bisey olmadi ama bi sure sonra burnum sisti dokundugumda yumusakti ama 1yil gecti kemik cikti ve buyudu ve 1.5senedir gecmeyen burun kemiginde bi kizariklik var .size asil sorum simdi ben onumuzdeki yaz estetik ameliyati olmak icin doktora gitcm ve sizce burnuma verdigim zarar doktora gidince ameliyat olmama bi engel olurmu .simdiden tesekkurler
gercektn cok tesekkur ederim icimi rahatlattin.bian cahillikle mahfettm iste .zatn onumuzdeki yaoz olmayi dusunuyorum haziran ayi gibi.cisimle ezmekmi oovvv . öncelikle 17 yasında oldugun için 18 i beklemelisin son seklini alsın. bu durumun ameliyata engel değildir cünkü bende burnuma darbe aldığım için ameliyat olucam seninkide darbe sonucta.
rica ederim. inşallah ameliyat sonrası darbe almamaya dikkat et bundan sonragercektn cok tesekkur ederim icimi rahatlattin.bian cahillikle mahfettm iste .zatn onumuzdeki yaoz olmayi dusunuyorum haziran ayi gibi.
ameliyati Oluyumda bebek gibi bakarim benr
rica ederim. inşallah ameliyat sonrası darbe almamaya dikkat et bundan sonra
Kizlar oncelikle meraba .ben 17 yasimdayim ve 1.5 sene once kendime bi zarar verdim ve bunu kimseye dogrusunu anlatmadm ve gercktn birilerine artik anlatmak ve bilgi almak istiyorum.Aslinda burnum cok buyuk degildi burun ucu falanda gayet normaldi ama takmistim bikefe kafaya elime aldimim cisimle burun kemigini ezdm ve suan oo kadar pismanim ki ilk zamnlarda bisey olmadi ama bi sure sonra burnum sisti dokundugumda yumusakti ama 1yil gecti kemik cikti ve buyudu ve 1.5senedir gecmeyen burun kemiginde bi kizariklik var .size asil sorum simdi ben onumuzdeki yaz estetik ameliyati olmak icin doktora gitcm ve sizce burnuma verdigim zarar doktora gidince ameliyat olmama bi engel olurmu .simdiden tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?