Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Aynı deli soruları ben de soruyorum:) bana da şişliğin çok ineceğini söyledi doktor.umarım kalkıklığına bşi olmaz..

bende yurtdisindayim canım naptın ameliyat olucakmisin ? 4500 euromu tl mi ?

c

canım o kdr gzl anlattinki resimlerine nsl bakabilirim bende dusunuyorum ama yurtdisindayim cok fazla bilgim yok fiyatini sehrini doktorunuj yazarmisin

Kizlarr yardiminiza ihtiyacım var Sizce burnum nasıl olmuş oval küçük bir burun istemiştim bugün 17.günüm burun sırtında sizce ovallesme var mi daha da ovallesir mi sislerim tam olarak ne zaman iner ilk fotoğraf ameliyat oncesi

Eklentiler

• 2015-09-26_15.39.44.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 901
Bence 7. GunE gore 15. Gunde baya degisim var istedign gibi olur gibime geliy
geliyo:)

Bence tatli duz bi burun olacak:) yani kavis olmaz artik diye dusunuyorum. Kotu diye demiyorum boylede guzel gorunuyor

İlk resimle son resim arasında çok fark var,bnce braz dha ovalleşme olabilir çünkü hala şiştir.olmasa da beren saat burnu dedikleri burna benzemiş braz hoş duruyor

Ben ameliyat öncesinde burun bandı kullanmıştım canım ameliyat sonrası sadece yağlanma ve sivilce oldu geçirdim onu siyah nokta problemim şuanlık yok çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…