Aynı deli soruları ben de soruyorum:) bana da şişliğin çok ineceğini söyledi doktor.umarım kalkıklığına bşi olmaz..kızlar merhaba ben amelıyat olalı 20 gun oldu burnumu profıılden gayet beenıyorum onden de güzel ama hafıf buyuk zaman gectıkce sısını atıp kuuculecegını soyluyor doktorum ameliyatıma arkadaşım gırdı oda burnun kucuk yapıldı bunlar sıs dıyor herkesde böyle mıdır acaba bırde 20 gundensonra kalkıklıgı ıner mı suan gayet ıstedıgım gıbı
Canim sen kaça ameliyat oldun ? Bora beye ameliyat olanlar bu aralar 3000-3500 ödediklerini söyledi ben yurt dışında kalıyorum uçak Otel yigecek masrafi da olucak ameliyat masrafinin üstüne yani bana daha pahalıya patlıyor bugün internet uzeri resimlerimi kendisine yolladim konuştuk kolay burnun var dedi aynen bir zorluğu yok burnumun nisan ayinda düğünüm var ameliyat olasım vardı zaten düğün hazirliklari yüzünden çok masrafa giriyorum birikim yapmam zorlaşıyor vaktımde az iş güç kosturmaca .. durumumu anlatmama rağmen bana 4500 tl dedi indirim yaparız diye bişey soylemedi şaşırdım 3000 odeyenler şanslı bana niye 4500 anlam veremedim yardimci olur musun
ne kadara oldun canım memnunmusun doktorundan ve birde hangi şehirde2 eylülde ameliyat oldum bekir sivri
fiyatini yazarmisin ve hangi sehirden :)2 eylülde ameliyat oldum bekir sivri
ne kadara oldun canım memnunmusun doktorundan ve birde hangi şehirde
Of hemde ne çektik. İlk hafta morluklar geçtikten sonra geceleri uyuyamazdim burnum çok kalkik ti ya böyle kalırsa derdi sarmıştı. Aileme de caktirmiyordum yatakta tir tir titriyordum korkudan psikolojim alt üst olmuştu. Sonra alçı çıktı bant takıldı biraz iyi hissettim kendimi derken 1 hafta sonrada bantları alınca dr, aynaya bi baktım benim tansiyon düştü yarım saat uzandım muayené odasında bu ben olamam diye. O gece eşime görünmek istemedim bile çok ağladım ama günden güne değişmesi şişliklerin inmesiyle aşık oldum burnusuma daha çok yeniyim 27 gün oldu kontrole gittiğimde bakalım drum ne diyecek masaja daha başlamadım elleyince içim gidiyor ☺
tskler tatlım :)http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/illusive-burun-estetigi-ameliyati.513224/
Süreci zorluydu,umarım daha iyi olmustur suanda.
Doktoru çok ünlü bir hekim ama adını vermedeği için söylemek bana düşmez. 15/20 bin tlden başlıyor suan galiba ilk ameliyatı:) 2013 yılında 14.500^müş yorumlardan gördüğüme göre.
geliyo:)Kizlarr yardiminiza ihtiyacım var Sizce burnum nasıl olmuş oval küçük bir burun istemiştim bugün 17.günüm burun sırtında sizce ovallesme var mi daha da ovallesir mi sislerim tam olarak ne zaman iner ilk fotoğraf ameliyat oncesi
Bence tatli duz bi burun olacak:) yani kavis olmaz artik diye dusunuyorum. Kotu diye demiyorum boylede guzel gorunuyorKizlarr yardiminiza ihtiyacım var Sizce burnum nasıl olmuş oval küçük bir burun istemiştim bugün 17.günüm burun sırtında sizce ovallesme var mi daha da ovallesir mi sislerim tam olarak ne zaman iner ilk fotoğraf ameliyat oncesi
İlk resimle son resim arasında çok fark var,bnce braz dha ovalleşme olabilir çünkü hala şiştir.olmasa da beren saat burnu dedikleri burna benzemiş braz hoş duruyorKizlarr yardiminiza ihtiyacım var Sizce burnum nasıl olmuş oval küçük bir burun istemiştim bugün 17.günüm burun sırtında sizce ovallesme var mi daha da ovallesir mi sislerim tam olarak ne zaman iner ilk fotoğraf ameliyat oncesi
İstanbul'da Bekir bey 5 bin, ama sen Acıbadem hastanesinde olursan eğer 5.300 TL :)fiyatini yazarmisin ve hangi sehirden :)
süperr olmuş..bekir sivri cok iyi gercekten işinde.2 eylülde ameliyat oldum bekir sivri
teşekkür ederim bunu ilk söyleyen kişisingüzel olmuş ama belli estetik olduğu doğal burunlar daha iyi
Resim yüklerim istersen canımc
canım o kdr gzl anlattinki resimlerine nsl bakabilirim bende dusunuyorum ama yurtdisindayim cok fazla bilgim yok fiyatini sehrini doktorunuj yazarmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?