Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Kocaeli esteizmit te yaptırdım dr um nurgul altuntaş şuanki fiyatı 4000 hafif kavisli ve kalkık burun istedim ve istediğim gibi de oldu çok memnunum daha ameliyat olalı 1 ay oldu hala sisliklerim var ucunda daha çok tabi

bana hemen hemen doktorunun numarasini ismini adresini hangi sehirde oldugunu ozelden atarsan cok cok sevinirim harika olmus bayildim masallah birde fiyatini :)
pardon yazmissin ztn herseyi :) resmini gorunce heycan yaptm hemen yrn arayip daha fazla bilgi alicam cok tsk ederim :)

pardon yazmissin ztn herseyi :) resmini gorunce heycan yaptm hemen yrn arayip daha fazla bilgi alicam cok tsk ederim :)
Ara bencede canım kocaeli dé olduğu için çok bilindik dr olmayabilir ama mükemmel bir insan herşeyiyle. Çok şiş olduğu halde güzel burnum inince nasıl olur tahmin et hemde uygun adımı söylersen indirim de yapıyo biraz bir kaç kuzenimde gidecek ve akrabalara indirim sağlıyoruz demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…