- 14 Eylül 2015
- 34
- 10
- 36
- 38
gayet doğal duruyor bence, dr unuz kimdi ve ne kdr ücret ödediniz acaba? Dr.Emre İlhan a ameliyat olmayı düşünüyorum bende.25. Gunde kendimi daha iyi hissediyorum ust dudak hareketsizligi haric
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/25-gun-boyleyiz-bahcelerdee.1237683/
Sizce nasil kizlar
pardon yazmissin ztn herseyi :) resmini gorunce heycan yaptm hemen yrn arayip daha fazla bilgi alicam cok tsk ederim :)bana hemen hemen doktorunun numarasini ismini adresini hangi sehirde oldugunu ozelden atarsan cok cok sevinirim harika olmus bayildim masallah birde fiyatini :)
Ara bencede canım kocaeli dé olduğu için çok bilindik dr olmayabilir ama mükemmel bir insan herşeyiyle. Çok şiş olduğu halde güzel burnum inince nasıl olur tahmin et hemde uygun adımı söylersen indirim de yapıyo biraz bir kaç kuzenimde gidecek ve akrabalara indirim sağlıyoruz demiştipardon yazmissin ztn herseyi :) resmini gorunce heycan yaptm hemen yrn arayip daha fazla bilgi alicam cok tsk ederim :)
Ben cok begendim gule gule kullaninResim yüklerim istersen canım
Kocaeli esteizmit yazarsan netten telefon bilgisi Vs çıkar. 4000 tl ücreti dr umun adı Nurgül AltuntaşBen cok begendim gule gule kullanin
Nerede ne kadara ameliyat oldugunuzu paylasabilirmisiniz
Tesekkurler
Bence telefonla alakasi yok kizin kendisi guzell masallahh sanaaa canim rabbim korusun nazarlardantatlım konuyla cok alakasız olucak ama on kameran cok guzel cekiyor:) telefonun hangi model :)
Guzel yorumlariniz icin cok tesekkurler
canım dudaklar dolgumuGuzel yorumlariniz icin cok tesekkurler
mervecim burnunu değilde göz makyajında hangi kalemi kullanıyorsun üstteki kirpiklerin markası ne bana söylermisin acabaTesekkur ederiim
canım 2. gününün fotosunu özelden atabilir misin bana morluğun nasıl bi bakmak isterim
Hayir kendi dudagim :)canım dudaklar dolgumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?