Takma kirpik kullanmiyorum cecile nin mor dolgunlastirici maskarasini kullaniyorum :)mervecim burnunu değilde göz makyajında hangi kalemi kullanıyorsun üstteki kirpiklerin markası ne bana söylermisin acaba
Benimde sadece uçtaydı dikişler kenarlarda içten dikiş varkizlar benim 1 ayim oldu size sorum su benim burnumun sadece uclarinda dikis vardi yanlarinda yoktu normali mi bu eger kenarlarinda dikis olmazsa nasil kuculecek ameliaytta cok kuculus ama suan sisten sanirim buyuk . yani herkesde sadece ucta mi oluyor dikis
benımde aynı sekılde kuculme oldu mu pekıBenimde sadece uçtaydı dikişler kenarlarda içten dikiş var
Daha çok şiş ama küçülme var tabi ağustos eylülde ameliyat olanlar sayfasına resim koydum bakabilirsinbenımde aynı sekılde kuculme oldu mu pekı
çok doğal hiç estetik değil gibi:) çok başarılı bence. inş inmez böyle çok tatlı duruyor.Eki Görüntüle 1642132 Eki Görüntüle 1642133 kızlar temmuz 14 te ameliyat oldum doktırum bekir sivri hala şişliklerim var ama memnunum :):)
Benim dr um 1 sene kullanma demişti , tekrar düşer yaa göçük olarak kaynar demişti.2 sene diende var ama 3 ay çok erkenKizlar uc ayim doldu gozluk kullanmamda bi sakinca olur mu doktoruna soran var mi
Benim dr um 1 sene kullanma demişti , tekrar düşer yaa göçük olarak kaynar demişti.2 sene diende var ama 3 ay çok erken[/QUO
Cok tesekkurler bilgilendirdigin icin
Dudakta bir değişiklik olmuyor ama tabiikide yüz ifaden değişiyor.. Eskiden burnun dudağıma değerdi gülünce şimdi olmuyor.. Dudağım değiştiği için değil burnum düzeldiği için :) ben kimsede görmedim değişiklikMerhaba herkese oncelikle. Sizlere bir soru sormak istiyorum ameliyat olanlar,
AMELİYAT OLDUKTAN SONRA DUDAKTA BİR DEGİSİKLİK OLUYOR MU?
Cunku ben hafif kaldirmak istiyorum burnumu ama bilmedigim icinde korkuyorum dudaklar kalkiyo mu diye
Crvaplayan olursa cok sevinirim.
Benim dudağımın içinde kesik vardı sanırım onu dudakta kalkmasın diye atmışlar orasıda iyi bi değişiklik olmuyorCevapladiginiz icin cok tesekkur ederim. Ben korkuyordum cunku evde deneyince (burnu yukari kaldirinca) beraberinde dudakta kalkiyodu. Neyse icimi rahatlattiniz. :)
Selam çok güzel görünüyor burnun geçmiş olsun.Doktorunun ismini ve nekadar ödediğini öğrenebilir miyim?
Bir hafta önce Bahadır Baykal a ameliyatımı oldum.forumun uzun süredir sessiz takipçilerindenim.çok araştırdm burdan ama tanıdık tavsiyesiyle Bahadır hocayı buldum.burda ondan yeterince bahsedilmediğni düşündüğm için size fikir olsun diye foto koydum(gerçi biraz kamufle ettim kendimi) Ben çok ama çoook memnunum.daha 1 hafta oldu ve aynalara doyamıyorum.burnum minicik(ödemli halini bile sevdim) ve hissediyorum ki sağlam.bu arada burnum eğri ve kemerliydi.geceleri nefes almam çok güçtü.küçükken çapaya gitmiştm ve doktor nefes alma sorunu yok burnu doğuştan eğri demişti(doğru düzgün bakmadı bile).Bahadır hoca burnumun kırık olduğunu söyleyince önce şok oldum.çok düşününce küçükken geçirdiğm bisiklet kazasını hatırladım.yüzümde yırtık oluşmuştu ama burnum da kırılmış demekki...
Herneyse Bahadır hoca gerçekten çok iyi ve güvenilir bir doktor.face ten de diğer sonrası fotolarını incelemenizi tavsiye ederim:))
bu kadar büyük bir değişim olamaz mükemmel ve doğal doktorunuz kimdi acabaHacettepede deviasyon sebebiyle ameliyat oldum, bu sırada estetikte yaptılar kemerim kırıldı çok şükürhemde oldukça makul bir fiyata; 1280₺ 1 ay oldu gün gün fotoğraf atmak istedim bilgilenmeniz amacıyla
Eki Görüntüle 1647732
Bu gördüğünüz utanç kaynağı burun benim idi
Eki Görüntüle 1647733 Eki Görüntüle 1647737
Bunlar ameliyattan iki gün sonraki halim 29 ağustos. Baya şiş olduğu için maskeyle kapatmak zorunda kalmıştım.
Eki Görüntüle 1647738 Burda gözlerimdeki şiş yanaklara indi 3. Gün 30 ağustos.
Eki Görüntüle 1647740 Hala çıkmayan bandajne çekmiştim bee 1 eylül 5.gün
Eki Görüntüle 1647743
Bandaj çıktı diye sevinirkeen bir de bant çıktı başıma 3 eylül 7. Gün
Eki Görüntüle 1647745 Eki Görüntüle 1647747 6-8 eylül 10. ve 12. Gün bant hala takılı ve uzun süre takılı kaldı ucunu tutan dikişler gevşekmişte.
Eki Görüntüle 1647750 Eki Görüntüle 1647751 10 eylül 14. Gün. Şükür kavuşturanaa sonunda gördüm burnumu ama bant hala takılı ben kaçak açtım
Eki Görüntüle 1647752 15 eylül 19. Gün
Eki Görüntüle 1647753 18 eylül 22. Gün önden duruşu
Eki Görüntüle 1647754 1 ay 1 günlük burnumEki Görüntüle 1647755 buda önden duruşu
Eki Görüntüle 1647756 Eki Görüntüle 1647757 Eki Görüntüle 1647758 Bunlarda tazecik fotoğraflarım 1 ay 3. ve 6. Günlük fotoğraflarım baya indi şişleri ve estetik olduğumu söylediğimde insanlar şaşırıyor. Ağrı sızı hiç bi şekilde olmuyor. Ondan korkmayın. Yandan fotoğraf çekilmek kadar güzeli yok
Teşekkür ederiiim Aycan Uğur Kayıkçıoğlu ama ben onun asistanına oldum Dicle Yaşarbu kadar büyük bir değişim olamaz mükemmel ve doğal doktorunuz kimdi acaba
Tampon slikon değildi ağızdan almak zorundasın tampon 4-5 günde çıkıyor ama ceremesi bitmiyor içi kanıyor, iltihap akıyor bunun için ilaç veriyorlar zaten antibiyotik 1 hafta veya daha fazla ağızdan almak zorunda kalıyorsun. Ama sonra geçiyobi de şunu sorcam gamze ameliyattan çıkınca burundan nefes alabildin mi tamponun silikon muydu sadece ağızdan nefes alma korkusuna olamıyorum ben ameliyat. doktor konusunda da kafam iyice karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?