Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

mervecim burnunu değilde göz makyajında hangi kalemi kullanıyorsun üstteki kirpiklerin markası ne bana söylermisin acaba
Takma kirpik kullanmiyorum cecile nin mor dolgunlastirici maskarasini kullaniyorum :)

kizlar benim 1 ayim oldu size sorum su benim burnumun sadece uclarinda dikis vardi yanlarinda yoktu normali mi bu eger kenarlarinda dikis olmazsa nasil kuculecek ameliaytta cok kuculus ama suan sisten sanirim buyuk . yani herkesde sadece ucta mi oluyor dikis

Benimde sadece uçtaydı dikişler kenarlarda içten dikiş var

Kizlar uc ayim doldu gozluk kullanmamda bi sakinca olur mu doktoruna soran var mi

Eklentiler

• CYMERA_20151003_165046.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 895
Merhaba herkese oncelikle. Sizlere bir soru sormak istiyorum ameliyat olanlar,
AMELİYAT OLDUKTAN SONRA DUDAKTA BİR DEGİSİKLİK OLUYOR MU?
Cunku ben hafif kaldirmak istiyorum burnumu ama bilmedigim icinde korkuyorum dudaklar kalkiyo mu diye
Crvaplayan olursa cok sevinirim.

Dudakta bir değişiklik olmuyor ama tabiikide yüz ifaden değişiyor.. Eskiden burnun dudağıma değerdi gülünce şimdi olmuyor.. Dudağım değiştiği için değil burnum düzeldiği için :) ben kimsede görmedim değişiklik

Cevapladiginiz icin cok tesekkur ederim. Ben korkuyordum cunku evde deneyince (burnu yukari kaldirinca) beraberinde dudakta kalkiyodu. Neyse icimi rahatlattiniz. :)

Cevapladiginiz icin cok tesekkur ederim. Ben korkuyordum cunku evde deneyince (burnu yukari kaldirinca) beraberinde dudakta kalkiyodu. Neyse icimi rahatlattiniz. :)
Benim dudağımın içinde kesik vardı sanırım onu dudakta kalkmasın diye atmışlar orasıda iyi bi değişiklik olmuyor

bahadır hocaya bi hafta önce ameliyat oldum bende.iyileşme sürecin nasıldı yazarmısın?
sitedeki herkes şişler indiğinde burun ucu biraz düşüyo demiş.sende de oldu mu.çünkü şuanki hali karar kıldığımız kalkıklıkta.biraz daha düşerse çok moralim bozuluyo düşündükçe

Hacettepede deviasyon sebebiyle ameliyat oldum, bu sırada estetikte yaptılar kemerim kırıldı çok şükür hemde oldukça makul bir fiyata; 1280₺ 1 ay oldu gün gün fotoğraf atmak istedim bilgilenmeniz amacıyla

Bu gördüğünüz utanç kaynağı burun benim idi

Bunlar ameliyattan iki gün sonraki halim 29 ağustos. Baya şiş olduğu için maskeyle kapatmak zorunda kalmıştım.

Burda gözlerimdeki şiş yanaklara indi 3. Gün 30 ağustos.

Hala çıkmayan bandaj ne çekmiştim bee 1 eylül 5.gün

Bandaj çıktı diye sevinirkeen bir de bant çıktı başıma 3 eylül 7. Gün

6-8 eylül 10. ve 12. Gün bant hala takılı ve uzun süre takılı kaldı ucunu tutan dikişler gevşekmişte.

10 eylül 14. Gün. Şükür kavuşturanaa sonunda gördüm burnumu ama bant hala takılı ben kaçak açtım

15 eylül 19. Gün
18 eylül 22. Gün önden duruşu
1 ay 1 günlük burnum buda önden duruşu

Bunlarda tazecik fotoğraflarım 1 ay 3. ve 6. Günlük fotoğraflarım baya indi şişleri ve estetik olduğumu söylediğimde insanlar şaşırıyor. Ağrı sızı hiç bi şekilde olmuyor. Ondan korkmayın. Yandan fotoğraf çekilmek kadar güzeli yok

bu kadar büyük bir değişim olamaz mükemmel ve doğal doktorunuz kimdi acaba

bi de şunu sorcam gamze ameliyattan çıkınca burundan nefes alabildin mi tamponun silikon muydu sadece ağızdan nefes alma korkusuna olamıyorum ben ameliyat. doktor konusunda da kafam iyice karıştı

bi de şunu sorcam gamze ameliyattan çıkınca burundan nefes alabildin mi tamponun silikon muydu sadece ağızdan nefes alma korkusuna olamıyorum ben ameliyat. doktor konusunda da kafam iyice karıştı
Tampon slikon değildi ağızdan almak zorundasın tampon 4-5 günde çıkıyor ama ceremesi bitmiyor içi kanıyor, iltihap akıyor bunun için ilaç veriyorlar zaten antibiyotik 1 hafta veya daha fazla ağızdan almak zorunda kalıyorsun. Ama sonra geçiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…