bi de şunu sorcam gamze ameliyattan çıkınca burundan nefes alabildin mi tamponun silikon muydu sadece ağızdan nefes alma korkusuna olamıyorum ben ameliyat. doktor konusunda da kafam iyice karıştı
Kizlar burnum artik baya oturdu merak edenler icin bu son before after olsun herkesin gonlunden gecen neyse o olsun
merhaba öncelikle teşekkür ederim ben samsunda oldum medicana hastanesinde toplam 3.250 tl ödedim. halit urganSelam çok güzel görünüyor burnun geçmiş olsun.Doktorunun ismini ve nekadar ödediğini öğrenebilir miyim?
Burnun harika olmus ama sende en güzel olan şey dişlerin. Ben onlara bittimHacettepede deviasyon sebebiyle ameliyat oldum, bu sırada estetikte yaptılar kemerim kırıldı çok şükürhemde oldukça makul bir fiyata; 1280₺ 1 ay oldu gün gün fotoğraf atmak istedim bilgilenmeniz amacıyla
Eki Görüntüle 1647732
Bu gördüğünüz utanç kaynağı burun benim idi
Eki Görüntüle 1647733 Eki Görüntüle 1647737
Bunlar ameliyattan iki gün sonraki halim 29 ağustos. Baya şiş olduğu için maskeyle kapatmak zorunda kalmıştım.
Eki Görüntüle 1647738 Burda gözlerimdeki şiş yanaklara indi 3. Gün 30 ağustos.
Eki Görüntüle 1647740 Hala çıkmayan bandajne çekmiştim bee 1 eylül 5.gün
Eki Görüntüle 1647743
Bandaj çıktı diye sevinirkeen bir de bant çıktı başıma 3 eylül 7. Gün
Eki Görüntüle 1647745 Eki Görüntüle 1647747 6-8 eylül 10. ve 12. Gün bant hala takılı ve uzun süre takılı kaldı ucunu tutan dikişler gevşekmişte.
Eki Görüntüle 1647750 Eki Görüntüle 1647751 10 eylül 14. Gün. Şükür kavuşturanaa sonunda gördüm burnumu ama bant hala takılı ben kaçak açtım
Eki Görüntüle 1647752 15 eylül 19. Gün
Eki Görüntüle 1647753 18 eylül 22. Gün önden duruşu
Eki Görüntüle 1647754 1 ay 1 günlük burnumEki Görüntüle 1647755 buda önden duruşu
Eki Görüntüle 1647756 Eki Görüntüle 1647757 Eki Görüntüle 1647758 Bunlarda tazecik fotoğraflarım 1 ay 3. ve 6. Günlük fotoğraflarım baya indi şişleri ve estetik olduğumu söylediğimde insanlar şaşırıyor. Ağrı sızı hiç bi şekilde olmuyor. Ondan korkmayın. Yandan fotoğraf çekilmek kadar güzeli yok
Selam geçmiş olsun çok güzel görünüyor.Fiyat olarak nekadar ödediğini öğrenebilir miyim?Çok teşekkür ederim kızlar şu ödemlerden kurtulsam ben de artık rahat rahat sefasını sürcem :)) Doktorum Kemal EKBEROĞLU.
Selam geçmiş olsun çok güzel görünüyor fiyat olarak ne kadar ödediğini öğrenebilir miyim lütfen?Çok teşekkür ederim kızlar şu ödemlerden kurtulsam ben de artık rahat rahat sefasını sürcem :)) Doktorum Kemal EKBEROĞLU.
Hacettepede deviasyon sebebiyle ameliyat oldum, bu sırada estetikte yaptılar kemerim kırıldı çok şükürhemde oldukça makul bir fiyata; 1280₺ 1 ay oldu gün gün fotoğraf atmak istedim bilgilenmeniz amacıyla
Eki Görüntüle 1647732
Bu gördüğünüz utanç kaynağı burun benim idi
Eki Görüntüle 1647733 Eki Görüntüle 1647737
Bunlar ameliyattan iki gün sonraki halim 29 ağustos. Baya şiş olduğu için maskeyle kapatmak zorunda kalmıştım.
Eki Görüntüle 1647738 Burda gözlerimdeki şiş yanaklara indi 3. Gün 30 ağustos.
Eki Görüntüle 1647740 Hala çıkmayan bandajne çekmiştim bee 1 eylül 5.gün
Eki Görüntüle 1647743
Bandaj çıktı diye sevinirkeen bir de bant çıktı başıma 3 eylül 7. Gün
Eki Görüntüle 1647745 Eki Görüntüle 1647747 6-8 eylül 10. ve 12. Gün bant hala takılı ve uzun süre takılı kaldı ucunu tutan dikişler gevşekmişte.
Eki Görüntüle 1647750 Eki Görüntüle 1647751 10 eylül 14. Gün. Şükür kavuşturanaa sonunda gördüm burnumu ama bant hala takılı ben kaçak açtım
Eki Görüntüle 1647752 15 eylül 19. Gün
Eki Görüntüle 1647753 18 eylül 22. Gün önden duruşu
Eki Görüntüle 1647754 1 ay 1 günlük burnumEki Görüntüle 1647755 buda önden duruşu
Eki Görüntüle 1647756 Eki Görüntüle 1647757 Eki Görüntüle 1647758 Bunlarda tazecik fotoğraflarım 1 ay 3. ve 6. Günlük fotoğraflarım baya indi şişleri ve estetik olduğumu söylediğimde insanlar şaşırıyor. Ağrı sızı hiç bi şekilde olmuyor. Ondan korkmayın. Yandan fotoğraf çekilmek kadar güzeli yok
kleo cok guzel olmus burnun gule gule kullan :) sislikleri insin daha guzel olur...simdiden cok tatli gorunuyor umarim benimki de boyle guzel olur :))oncesi sonrasi konu basliginda cok foto yok yeni ameliyat oldum eklkeyeyim dedim
Teşekkür ederiiimBurnun harika olmus ama sende en güzel olan şey dişlerin. Ben onlara bittim
Bende memnunum şuanlık ufak tefek sorunları var ama geçici şeylerbayıldımmmmm
inanılmaz değişim olmuş.
Tesekkur ederim canimm Ben de begendim ucu sis baya dokununca felan tas Gibi iniyor günden gune . Olur olur merak etme hic, cok da guzel olur durumun bildifimden endise Doğal Ama artik yersiz oyle hissediyieum :)kleo cok guzel olmus burnun gule gule kullan :) sislikleri insin daha guzel olur...simdiden cok tatli gorunuyor umarim benimki de boyle guzel olur :))
oncesi sonrasi konu basliginda cok foto yok yeni ameliyat oldum ekleyeyim dedim
üstteki resimler eski alttaki 2 resim yeni 3,5 aylık burnum
evet doğru sıkıntı olmuyor artık 1 ay tek yattım.sizde olmuşsunuz memnunmusunuz???daha çok yeni olmasına rağmen güzel görünüyor..yanlış hatırlamıyorsam sizin de çocuğunuz vardı artık rahat rahat sarılabiliyor musunuz??benim 7. günüm korkuyorum valla çocuk da tedirgin "anne sarılacağım hazırlan " diyor öyle sarılıyoruz :))
Tesekkur ederim :)) evet dogru hatirliuorsunuz bebeim var 13 Aylik. Valla cocugunuz o kadar konusup anlayacak yasta ise hic korkmayin. Benimki bebek ve hic anlamadigi icin Biraz zorlaniyorum ama bikac darbe sonrasi kendimi daha iyi korumayi ogrendim:) bir de gun gectikce burun normale dondukce rahatliyir insan. 18-19 gun oldu bikac hafta Daha atlatirsam Daha iyi olacak cunku ilk 8 hafta onemliymis kemik oturmasi acisindan. Yani kisacasi Ben minik ve hareketli bi bebekle cesaret ettiysem siz hic dusunmeyin derim :) derken Zaten olmussunuz ameliyat yeni farkettim. :) gecmis olsun foto var midaha çok yeni olmasına rağmen güzel görünüyor..yanlış hatırlamıyorsam sizin de çocuğunuz vardı artık rahat rahat sarılabiliyor musunuz??benim 7. günüm korkuyorum valla çocuk da tedirgin "anne sarılacağım hazırlan " diyor öyle sarılıyoruz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?