Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

bi de şunu sorcam gamze ameliyattan çıkınca burundan nefes alabildin mi tamponun silikon muydu sadece ağızdan nefes alma korkusuna olamıyorum ben ameliyat. doktor konusunda da kafam iyice karıştı

Tampon konusunda bir şey diyemem ama, ağızdan nefes almak zor bi durum değil alisiyorsun 7-10 gün. Bazı doktorlar tampon koymuyor. Benim 5. Günüm mesela, tamponum hiç olmadı. Uyandığımda burnumdan nefes aldım hatta şişene kadar. Ara ara burnum açılıyo nefes alıyorum. Bence korkular onemli degil de, onemli olan ne kadar rahatsız olduğunuz. Çektiğiniz sıkımntıya maddi manevi fiziksel değmesi :)

Kizarbenim de 5. GGünüm bugun alci dikti bantli halimi albüm de paylastim ..buraya koymaya calistim ama telden yüklemesi bi turlu..

Albüm beni izleyen herkese acil..doktorum Hacettepe Op.Dr.Tevfik SOZEN

Selam çok güzel görünüyor burnun geçmiş olsun.Doktorunun ismini ve nekadar ödediğini öğrenebilir miyim?
merhaba öncelikle teşekkür ederim ben samsunda oldum medicana hastanesinde toplam 3.250 tl ödedim. halit urgan

Burnun harika olmus ama sende en güzel olan şey dişlerin. Ben onlara bittim

bayıldımmmmm
inanılmaz değişim olmuş.

kleo cok guzel olmus burnun gule gule kullan :) sislikleri insin daha guzel olur...simdiden cok tatli gorunuyor umarim benimki de boyle guzel olur :))
Tesekkur ederim canimm Ben de begendim ucu sis baya dokununca felan tas Gibi iniyor günden gune . Olur olur merak etme hic, cok da guzel olur durumun bildifimden endise Doğal Ama artik yersiz oyle hissediyieum :)

üstteki resimler eski alttaki 2 resim yeni 3,5 aylık burnum

Eklentiler

• upload_2015-10-8_9-21-45.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 862
  • upload_2015-10-8_9-23-7.webp
    580 bayt · Görüntüleme: 880
  • upload_2015-10-8_9-24-9.webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 903
  • upload_2015-10-8_9-25-10.webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 854
oncesi sonrasi konu basliginda cok foto yok yeni ameliyat oldum ekleyeyim dedim

daha çok yeni olmasına rağmen güzel görünüyor..yanlış hatırlamıyorsam sizin de çocuğunuz vardı artık rahat rahat sarılabiliyor musunuz??benim 7. günüm korkuyorum valla çocuk da tedirgin "anne sarılacağım hazırlan " diyor öyle sarılıyoruz :))

evet doğru sıkıntı olmuyor artık 1 ay tek yattım.sizde olmuşsunuz memnunmusunuz???

[QUOTE="ilkduyansenol, post: 42941514, member: 4gördüğüm buruvet doğru sıkıntı olmuyor artık 1 ay tek yattım.sizde olmuşsunuz memnunmusunuz???[/QUOTE]

Alcim alindi ama tekrar bantli simdi, acikken gordugum burnundan memnunum çok şükür..ilk günden itibaren tüm fotolarimi albümüme ekliyorum isterseniz bakabilirsiniz..

Tesekkur ederim :)) evet dogru hatirliuorsunuz bebeim var 13 Aylik. Valla cocugunuz o kadar konusup anlayacak yasta ise hic korkmayin. Benimki bebek ve hic anlamadigi icin Biraz zorlaniyorum ama bikac darbe sonrasi kendimi daha iyi korumayi ogrendim:) bir de gun gectikce burun normale dondukce rahatliyir insan. 18-19 gun oldu bikac hafta Daha atlatirsam Daha iyi olacak cunku ilk 8 hafta onemliymis kemik oturmasi acisindan. Yani kisacasi Ben minik ve hareketli bi bebekle cesaret ettiysem siz hic dusunmeyin derim :) derken Zaten olmussunuz ameliyat yeni farkettim. :) gecmis olsun foto var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…