Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Teşekkürler canım :) sekil hic degismesede olur aslinda.ama degistiginde olumlu yönde olur dimi :)))
:)) tabi ki iyiyönde. benm de 20 gün oldu gün geçtikçe indiğini hissediyorum yavaş yavaş tabi. ödem var bant açılınca ilkin moral bozukluğu yaşadım baya şişti, aynısı olursa moralini bozma. bant sıktığı için şişlik belli olmuyor açılınca belli oluyor.kime yaptırdın, hangi ildesin?

Istanbulda Bahadır baykal a ameliyat oldum.şişlik suanda dokundugumda bile baya var.tek korkum burnumun ucunun şiş indikce dusmesi

Sırayla : 10 günlük
: 1 aylık
:1,5 senelik
Yukardakileri yazmıyorum :)

Eklentiler

• image.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 936
Sırayla : 10 günlük
: 1 aylık
:1,5 senelik
Yukardakileri yazmıyorum :)
iyi aksamlar ben konu da açtım bugun 7.günüm burun ucu şeklimi yandan beğenmedim 6 ayda o şekil değişir mi sizce bazı arkadaşlar şişlik iner şekil değişmez dediler de. yarın alçım alınacak ayrıca çok mu erken davranıyorum ucu şiş ve sert bunu hissediyorum açıkcası :S

Ah anneeem ne bu telaş daha alçın çıkmamış :)
Alçın çıkınca özelden foto atarmısın? Daha iyi yorum yapabilirim .

Ya senı burnuna hastayım cidden devlet hastanesi ancak bu kadar güzel iş çıkarabilirdi.

Her gördüğümde şoklara giriyorum, nazar değmesin
aynen ben de o doktora olmayı düşünüyorum evren aydınla irtibata geçen ameliyat olan oldu mu bu sayfadan görüp varsa bana özelden yazabilirse çok sevinirim

105 günlük burun.

Eklentiler

• CYMERA_20151011_000820.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 1.003
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…