- 17 Eylül 2015
- 7
- 1
- 1
- 36
Merhaba Çok hoş görünüyor burnun:) fiyat olarak nekadar ödedin Hakan bey'e?1 sene 2 ay doktorum hakan gence:)
tam fiyat vermem yanlis olur canim 6 binden kapi aciyorlar ama kesinlikle pazarlik payin var gorus derim:)Merhaba Çok hoş görünüyor burnun:) fiyat olarak nekadar ödedin Hakan bey'e?
Merhaba Çok hoş görünüyor burnun:) fiyat olarak nekadar ödedin Hakan bey'e?
Ya ben cevap almaya çalışıyorum henüz geri dönmedi.Resimlerimi gönderdim inceledi cok uygunsun estetik olmaya dedi ama henüz fiyat vermedi bekliyorum.Birde kapalı burun ameliyatı mı?Açık burun ameliyat mı yaptı ?tam fiyat vermem yanlis olur canim 6 binden kapi aciyorlar ama kesinlikle pazarlik payin var gorus derim:)
Ya ben cevap almaya çalışıyorum henüz geri dönmedi.Resimlerimi gönderdim inceledi cok uygunsun estetik olmaya dedi ama henüz fiyat vermedi bekliyorum.Birde kapalı burun ameliyatı mı?Açık burun ameliyat mı yaptı ?
Bır fıkrım yok ne zaman yumusar ama çok güzel olmus3 hafta oldu tam.. Burun ucu sertligi ne zmn yumusamaya baslar?..
Bır fıkrım yok ne zaman yumusar ama çok güzel olmus
Güle güle kullanın
Kime ne kadara yaptırdınız
Ben henuz cok yeniyim 6 gunluk suan burnum ve doktorum saolsun ameliyt bitiminde resim cekmis bende sizlerle bunu paylasiorum ve fikirlerinizi almak istiyorumEki Görüntüle 1654633
Cok Tesekkur ederim banada sanki biraz fazla kalkik gibi geldi ama duzeliormus okuduklarimdan yola cikarak bende tamponlarn alinmasini bekliorum.. sanada cok gecmis olsun umarim hersey istedgmz gbi olurBurnun gayet hoş duruyor Fakat birebir bu haline dönmeyecektir. Burun tekrar eski dokularını almaya çalıştığı için şekilde birazcık farklılaşma olabiliyor 6ay boyunca simetri bozuklukları görülebiliyor Benim burnum Alçı çıktıktan sonra daha çok şişti Fakat üç ay sonra inmeye başladığını fark ettim bazı yerlerinde hala bölgesel şişlikler var bunlar ancak karşıdan çekilen resimlerden anlaşılabiliyor. Ama hala 6 ayında olmadığı için endişelenmiyorum. Eski haliyle kıyaslarsam Bence mükemmel olmuş. Çok geçmiş olsun canım:)
Ben henuz cok yeniyim 6 gunluk suan burnum ve doktorum saolsun ameliyt bitiminde resim cekmis bende sizlerle bunu paylasiorum ve fikirlerinizi almak istiyorumEki Görüntüle 1654633
Doktorum Nurgul AltuntasKimde ameliyat oldun? Doktorun kim?
Bugün cevap geldi senin verdiğin fiyattan biraz saha yüksek söyledi fakat pzarlık payımın olduğu konusunda fikrim kararlaştı :) istanbula gidince randevu alıp ilk görüşmemi yapıcam.Öncesi sonrası çalışması yaptı mı sana?benimki acık oldu nefes sorunumda vardi. hakan bey iki yontemide duruma gore uyguluyo. genis etli ucu dusuk gulunce yaygan bildigin ucu dusuk bi burundu. bence acık olması daha iyi:)
3 hafta oldu tam.. Burun ucu sertligi ne zmn yumusamaya baslar?..
beğendim doktorun emre ilhanla aynı hastanede mi3 hafta oldu tam.. Burun ucu sertligi ne zmn yumusamaya baslar?..
Teşekkürler . Hayır Ataşehir uphill towersda muayenehanesi var ameliyatları acıbadem ve academic Hospital da yapıyorbeğendim doktorun emre ilhanla aynı hastanede mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?