Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Hanımlar merhabalar.ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun.bende ameliyat olmak istiyorum.amacım estetikle birlikte sağlık.burnum mütemadiyen tıkalı.doktora gittim eğrilik var dedi.ama alerjim de varmış.ilaç verdi kullandım ama hala aynı durum.k.maraşta yaşıyorum.bana ameliyat sonrası çok sıkıntı çekmeden evime dönebileceğim,tıkanma ve estetik problemlerime yardımcı olabilecek bir doktor önerebilir misiniz.ankara ve istanbula direk uçuş var.gittiğimde muaynehaneyi rahat bulacağım gerekirse kalacak yer için yardımcı olabilecek bir doktor önerirmisiniz.ayrıca ne kadar para lazım olur onu da söylerseniz sevinirim.teşekkürler

hayir yapmadi ama zaten neler yapacagni anlatiyor yuze uygun bi burun yapiyor. ben aslinda cok anlatamadim derdimi. cok kavisli olmasn dedm kemik kismi cok oyuk olmasin dedim oda tam oyle yapmis. kalkik bi burun istedm. aslnda dahada kalkik olablrmis. ilk bantli hali muhtesemdi banttan ciktiginda sismeye basladi agliyodum bir sene oldu suan inanirmisin son birkac ay gozume guzel gozukmeye basladi:) kalin derili burnum..1 senede oturuyoms 1 bucuk seneyi bulabiliyomus sanrm ben gec sonuc alanlardanim. ama sana tavsiyem kesinlikle nasl bi burun istedgni ince ayrintisina kadar anlat kemiginden ucuna kadar herseyini fotograflarla goster :) he bide sunu soylemeden gecemicem hastane cok konforlu cok rahat hemsireler cok ilgili :) hayirli haberlerini bekliyorum:)

İnşallah bende bu süreçte mutlu bir sonuça ulaşırım.Ben yurt dışında oturuyorum bir kaç ay sonra tatile gidicem ve ilk görüşmemi yapıcam iyce anlatıcam nasıl bir burun istediğimi ve kararımı vericem :) çok teşekkür ederim bilgiler için.

rica ederim canim ne demek insallah guzel bi burna kavusursun:)

Burnun ilk haline gore baya degismis canim hafif dusmus mu sanki ucu? Ya da cekilen açıdan oyledir bilemicem
zaten ilk alci ciktigi gibi kalmasi mumkun degil sonucta eski dokuya cekmek istiyormus olabilir fakat beni rahatsiz etmiyor estetik oldugu fark edilmiyor ama burnumdan rahatsiz olmuyorum istedigim de buydu zaten :) bide benim sorunum yandan cok onden gorunumuydu yamuktu cunku kucukken carpmistim ve sanki ben buyudukce o daha belli oldu rahatsizligim ondandi yani :)

bunlarda güncel fotograflardan. 1 sene 2 aylik. acaba hala degisim yasarmiyim ucu dusermi bide bunu taktım kafaya insallah hep ayni kalir:)

Eklentiler

• CYMERA_20151012_135644-1.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 1.081
  • 2015-10-12 12.08.56 2-1.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 1.040
Dun arkadasimin telefonunda yazdan kalma bi fotografimi gorunce sok oldum resmen 6 hafta gecmesine ragmen sanki hep boyleymisim boyle dogmusum gibi geliyo o kadar alismisim ki

Eklentiler

• PhotoGrid_1444818415071.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 1.028
canım 2. gününün fotosunu özelden atabilir misin bana morluğun nasıl bi bakmak isterim

Maalesef ameliyat sonrasında alçı çıkana kadar fotoğraf çekmedim İleri derecede miyopum ve ne gözlük ne de lens takamadığım için ilk günlerim yatarak geçti. Morluk konusunda da şunu söyleyeyim; çok açık tenli ve hassas olduğum için aşırı derecede olmasa da morluk ve şişliğim oldu. 3. gün rakun gözü tabir edilen şişliklerim vardı. Ancak öncesinde çok araştırma yaptığım için hiç panik yapmadım, 4. gün pat diye yüzüm eski haline geri döndü :) Ben o ilk günlerin sıkıntısına takılmıyorum, ki hiç kayda değer bir ağrım da olmadı. Güzellik desek zaten alçıyla bantla ne kadar güzel olabiliriz? Benim için önemli olan sonuç ve sonuçtan çok memnunum :)

Kizlar ameliyat olali neredeyse 4ay oldu ama bana sislikler baya indi gibi geliyor acaba hala cok degisir mi ameliyat olali uzun sure olan varsa yanitlarsa sevinirim

Eklentiler

• CYMERA_20151014_133456.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 819
Bence telefonla alakasi yok kizin kendisi guzell masallahh sanaaa canim rabbim korusun nazarlardan
ben cirkin flanmı dedim niye saptiriyorsun arkadasim.. demek istedigim on kameranin netligi hosuma gitti. net cekiyor goruntuyu dagitmamis. telefonun modeluni sordum merak ettim.. lutfen saptirmayalim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…