Bugün cevap geldi senin verdiğin fiyattan biraz saha yüksek söyledi fakat pzarlık payımın olduğu konusunda fikrim kararlaştı :) istanbula gidince randevu alıp ilk görüşmemi yapıcam.Öncesi sonrası çalışması yaptı mı sana?
İnşallah bende bu süreçte mutlu bir sonuça ulaşırım.Ben yurt dışında oturuyorum bir kaç ay sonra tatile gidicem ve ilk görüşmemi yapıcam iyce anlatıcam nasıl bir burun istediğimi ve kararımı vericem :) çok teşekkür ederim bilgiler için.hayir yapmadi ama zaten neler yapacagni anlatiyor yuze uygun bi burun yapiyor. ben aslinda cok anlatamadim derdimi. cok kavisli olmasn dedm kemik kismi cok oyuk olmasin dedim oda tam oyle yapmis. kalkik bi burun istedm. aslnda dahada kalkik olablrmis. ilk bantli hali muhtesemdi banttan ciktiginda sismeye basladi agliyodum bir sene oldu suan inanirmisin son birkac ay gozume guzel gozukmeye basladi:) kalin derili burnum..1 senede oturuyoms 1 bucuk seneyi bulabiliyomus sanrm ben gec sonuc alanlardanim. ama sana tavsiyem kesinlikle nasl bi burun istedgni ince ayrintisina kadar anlat kemiginden ucuna kadar herseyini fotograflarla goster :) he bide sunu soylemeden gecemicem hastane cok konforlu cok rahat hemsireler cok ilgili :) hayirli haberlerini bekliyorum:)
İnşallah bende bu süreçte mutlu bir sonuça ulaşırım.Ben yurt dışında oturuyorum bir kaç ay sonra tatile gidicem ve ilk görüşmemi yapıcam iyce anlatıcam nasıl bir burun istediğimi ve kararımı vericem :) çok teşekkür ederim bilgiler için.
105 günlük burun.
zaten ilk alci ciktigi gibi kalmasi mumkun degil sonucta eski dokuya cekmek istiyormus olabilir fakat beni rahatsiz etmiyor estetik oldugu fark edilmiyor ama burnumdan rahatsiz olmuyorum istedigim de buydu zaten :) bide benim sorunum yandan cok onden gorunumuydu yamuktu cunku kucukken carpmistim ve sanki ben buyudukce o daha belli oldu rahatsizligim ondandi yani :)Burnun ilk haline gore baya degismis canim hafif dusmus mu sanki ucu? Ya da cekilen açıdan oyledir bilemicem
Burnun ilk haline gore baya degismis canim hafif dusmus mu sanki ucu? Ya da cekilen açıdan oyledir bilemicem
Kızlar vallahi hepinizin burnu çok çok güzel olmusBu da benim öncesi ve sonrası fotoğraflarım. 15. Gün çekildi sonrası olanlar
GEÇMİŞ OLSUN çok güzel olmuş.Doktorun kim ve nekadar ödediğini öğrenebilir miyim?Bu da benim öncesi ve sonrası fotoğraflarım. 15. Gün çekildi sonrası olanlar
Kızlar vallahi hepinizin burnu çok çok güzel olmus
Ben de istiyorum
GEÇMİŞ OLSUN çok güzel olmuş.Doktorun kim ve nekadar ödediğini öğrenebilir miyim?
canım 2. gününün fotosunu özelden atabilir misin bana morluğun nasıl bi bakmak isterim
9 eylul uni hastanesinde haluk vayvadaya oldum canimBbnnss ->Siz kime ameliyat oldunuz acaba?
Teşekkür ederim canım çok güzel olmuş burnusunu sağlıkla kullan9 eylul uni hastanesinde haluk vayvadaya oldum canim
ben cirkin flanmı dedim niye saptiriyorsun arkadasim.. demek istedigim on kameranin netligi hosuma gitti. net cekiyor goruntuyu dagitmamis. telefonun modeluni sordum merak ettim.. lutfen saptirmayalim..Bence telefonla alakasi yok kizin kendisi guzell masallahh sanaaa canim rabbim korusun nazarlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?