- 24 Şubat 2015
- 483
- 394
- 53
Cirkin dedin demedim ki niye sinirlendin sasirdim dogrusu :) demek istedigim kiz inanilmaz guzel masallah hangi kamerayla cekersen sonuc degismezben cirkin flanmı dedim niye saptiriyorsun arkadasim.. demek istedigim on kameranin netligi hosuma gitti. net cekiyor goruntuyu dagitmamis. telefonun modeluni sordum merak ettim.. lutfen saptirmayalim..
Cirkin dedin demedim ki niye sinirlendin sasirdim dogrusu :) demek istedigim kiz inanilmaz guzel masallah hangi kamerayla cekersen sonuc degismezköpürme hemen ya
burun ucunda bi değişiklik mi var bana mı öyle geliyoYanlis resmi atmisim
Gece gece resim aradim kolaj yaptimburun ucunda bi değişiklik mi var bana mı öyle geliyo
Çok tesekkur ederimCirkin dedin demedim ki niye sinirlendin sasirdim dogrusu :) demek istedigim kiz inanilmaz guzel masallah hangi kamerayla cekersen sonuc degismezköpürme hemen ya
Eski burnunuzda gayet guzelmişValla
Gece gece resim aradim kolaj yaptim
İlk ay ve dorduncu ay arasi farki gosterdim. Bence bu dusme degil cunku o zamanlar burun kavisim duzmus simdi c seklinde o yuzden bence kendi sekline geldi zaten hic bi zaman cok yapili durmasini istemedim minik bi burun yeterdisimdilik sonuctan hala memnunum hepinizi opuyorum
Cok tesekkur ederimEski burnunuzda gayet guzelmiş
Hertürlü güzelmişssiniz yanı güzelliğinize güzellik katmıs sadece
devamlı takip ettiğim için farkediyorum değişiklikleri :) güzel evet demek ki alçıdan çıktığında baya şişmiş burnun bu arada yandan burnum seninle aynı eski halinle yaniValla
Gece gece resim aradim kolaj yaptim
İlk ay ve dorduncu ay arasi farki gosterdim. Bence bu dusme degil cunku o zamanlar burun kavisim duzmus simdi c seklinde o yuzden bence kendi sekline geldi zaten hic bi zaman cok yapili durmasini istemedim minik bi burun yeterdisimdilik sonuctan hala memnunum hepinizi opuyorum
Ameliyat olmus muydunuz :)devamlı takip ettiğim için farkediyorum değişiklikleri :) güzel evet demek ki alçıdan çıktığında baya şişmiş burnun bu arada yandan burnum seninle aynı eski halinle yani
Eğer dediğiniz doğru anladıysam burun ucundaki üst kısım ya ödem vardırarkadaslar bisey sorucam. bu burun delikleri havada burun ucu asagda durma durumu ??? neden boyle oluyo. burun ucu dusmesi diye dusunmuyorum acikcasi bircok estetik fotografnda goruyorum bunu. doktorlar bilerekmi oyle yapiyor acaba. bendede oyle hafiften sanki ya banami oyle geliyo anlamadimki..
Daha dorduncu ayim odemler devam ediyor olabilirEğer dediğiniz doğru anladıysam burun ucundaki üst kısım ya ödem vardır
yada kıkırdakla iligili bir sorun.Tabi ki bu benim düşüncem:))
yok cnm daha doktor araştırması kısmındayım burnun çok güzel ilk hali de çok güzelmişti alçıdan sonraki ama şimdi de güzel ve doğalAmeliyat olmus muydunuz :)
aşağıdaki cevapla kısmının yanında dosya yükle var ordan yüklüyorsun canımKızlar 3 hafta oldu burnumu yaptıralı , foto yüklemek istiyorum. Antalya.
Çok tesekkur ederim umarim istedigin gibi oluryok cnm daha doktor araştırması kısmındayım burnun çok güzel ilk hali de çok güzelmişti alçıdan sonraki ama şimdi de güzel ve doğal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?