Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

ben cirkin flanmı dedim niye saptiriyorsun arkadasim.. demek istedigim on kameranin netligi hosuma gitti. net cekiyor goruntuyu dagitmamis. telefonun modeluni sordum merak ettim.. lutfen saptirmayalim..
Cirkin dedin demedim ki niye sinirlendin sasirdim dogrusu :) demek istedigim kiz inanilmaz guzel masallah hangi kamerayla cekersen sonuc degismez köpürme hemen ya

Cirkin dedin demedim ki niye sinirlendin sasirdim dogrusu :) demek istedigim kiz inanilmaz guzel masallah hangi kamerayla cekersen sonuc degismez köpürme hemen ya

tatlim hala ayni seyi soyluyosun guzelligine lafim yok pikseli dusuk kamerayla cekersen kalite bu kadar guzel olmaz onu demek istiyorum ben neyse tamam tartismayalm:) hep benim kameralara olan takintim bunlar:)

Sende en az onun kadar guzelsin canim kameralara takilma :) birbirimizi tam olarak anlamamis olabiliriz hepsi bu iyi aksamlar

Merhaba Arkadaşlar
Bende burun ameliyatı olmak istiyorum.Burnum dıştan hafif kemerli uzu uzun ve düşük
İçten burun etlerim büyük ve sag tarafa hafif egrilik var.Emre İlhan ve Abdulkadir göksel arasında kaldım.
Kaşlarım düşük olduğu için aynı ameliyatla kaşlarımı da kaldırmak istiyorum. Ama Emre İlhan kaş kaldırma yapmıyomuş.
Abdulkadir göksel yapıyormuş.Yaşım 28 sizce ikisini de yapan Abdulkadir göksele mi yaptırayım. Yoksa Emre ilhana burun estetiğimi yaptırıp kaşıma da daha sonra botox felan mı yaptırayım hem Kaş ekimi de yaptırmak istiyorum ekerken de makuldüzeyde kaldırabiliyorlar sanırım.ÇünküBurun ameliyatı ve Kaş kaldırma için ayrı bir ameliyat yaptıramam iki kere hem masraf hem aneztezi demek bu

Valla
burun ucunda bi değişiklik mi var bana mı öyle geliyo
Gece gece resim aradim kolaj yaptim
İlk ay ve dorduncu ay arasi farki gosterdim. Bence bu dusme degil cunku o zamanlar burun kavisim duzmus simdi c seklinde o yuzden bence kendi sekline geldi zaten hic bi zaman cok yapili durmasini istemedim minik bi burun yeterdi simdilik sonuctan hala memnunum hepinizi opuyorum

Eklentiler

• CYMERA_20151016_025729.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 924
Eski burnunuzda gayet guzelmiş

Hertürlü güzelmişssiniz yanı güzelliğinize güzellik katmıs sadece

arkadaslar bisey sorucam. bu burun delikleri havada burun ucu asagda durma durumu ??? neden boyle oluyo. burun ucu dusmesi diye dusunmuyorum acikcasi bircok estetik fotografnda goruyorum bunu. doktorlar bilerekmi oyle yapiyor acaba. bendede oyle hafiften sanki ya banami oyle geliyo anlamadimki..

devamlı takip ettiğim için farkediyorum değişiklikleri :) güzel evet demek ki alçıdan çıktığında baya şişmiş burnun bu arada yandan burnum seninle aynı eski halinle yani

devamlı takip ettiğim için farkediyorum değişiklikleri :) güzel evet demek ki alçıdan çıktığında baya şişmiş burnun bu arada yandan burnum seninle aynı eski halinle yani
Ameliyat olmus muydunuz :)

Eğer dediğiniz doğru anladıysam burun ucundaki üst kısım ya ödem vardır
yada kıkırdakla iligili bir sorun.Tabi ki bu benim düşüncem:))

Kızlar 3 hafta oldu burnumu yaptıralı , foto yüklemek istiyorum. Antalya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…