Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Önün kaldırılmamasını özellikle ben rîca ettim. Bilgisayarda çizdi zaten.ucu şiş zaten şuan yeni 3 haftalık

Kizlar burun spreyini doktorum sıktı ilk eve geldim tikandi burnum simdi sikayimmi sikmayimmi bilemedim sizler nasil yapmistnz iikinci gunum bugun

o spreyi istedgn zaman sıkabilirsin hic bi zararı yok. seni rahatlatmak icin o. benmde doktorum kendini rahatsz hssettgnde tkandiginda sıkabilirsin dedi. korkma sık hemen nefes alamiyosundur sen smdi:) birde pomat verdi bana kucuk bi krem sari kutuda. ondan yoksa mutlaka al ismini unuttm yazarm yarin. kulak copuyle burnunun icine suruyosun kurumayi kabuk tutmayi engelliyo. kabuklari krem yardimiyla ckarman daha kolay olur.

Burnun ne kadar cok değişmiş 4 ayda ..
Resmen kavis oluşmuş

Doktoruna kavis istemedigini soyleyebilirsin ben kavis ve c sekli istemedim doktorumda o tarz burundan pek hoslanmadigi icin benim istegim dogrultsnda calisti gerekirse cok cok hafif kavis veririm demisti daha ucuncu gunum alci cikinca gorcem :)

canım bence olma burnun kötü değil oldukça normal hiç ihtiyacın yok yapmacıklaşırsın.
aslında ben şarkıcı gülşen var ya onun burnu gibi istiyorum kemer gitse yeter kavis olan burunları hiç sevmedim doktora dedim kemer gitsin ucu hafif kalksın dedim bana bu tasarımı yaptı resmen kavisli bu. adriana limada bile kavis yok nedir bu kavis merakı anlamıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…