önü kaldırılmadı mı sadece kemere mi işlem uygulandı
o zaman süper cnmÖnün kaldırılmamasını özellikle ben rîca ettim. Bilgisayarda çizdi zaten.ucu şiş zaten şuan yeni 3 haftalık
bu açıdan daha iyi anlaşılır , kanatları geniş delikleri büyüktü . Ucu öne bakıyorduo zaman süper cnm
Slm canım burnun çoook güzel olmuşValla
Gece gece resim aradim kolaj yaptim
İlk ay ve dorduncu ay arasi farki gosterdim. Bence bu dusme degil cunku o zamanlar burun kavisim duzmus simdi
Bandajlı sanırım görme şansım var mı özelden fotograf falan bir sorun olmazsagayet guzel
degişir canım 1 yıla kadar yolu var :) ama degşimler güzel olur odemler tamamen yok olur. burun oturur .kavıs belırgınlesır vee daha dogal olur :) benm 1 bucuk yıl oldu :)Yanlis resmi atmisim
canm dedigin sprey okyanus suyu spreyımıKizlar burun spreyini doktorum sıktı ilk eve geldim tikandi burnum simdi sikayimmi sikmayimmi bilemedim sizler nasil yapmistnz iikinci gunum bugun
Yani kotu olmasinda umarim oyle olurdegişir canım 1 yıla kadar yolu var :) ama degşimler güzel olur odemler tamamen yok olur. burun oturur .kavıs belırgınlesır vee daha dogal olur :) benm 1 bucuk yıl oldu :)
Deniz suyu
Valla
Gece gece resim aradim kolaj yaptim
İlk ay ve dorduncu ay arasi farki gosterdim. Bence bu dusme degil cunku o zamanlar burun kavisim duzmus simdi c seklinde o yuzden bence kendi sekline geldi zaten hic bi zaman cok yapili durmasini istemedim minik bi burun yeterdisimdilik sonuctan hala memnunum hepinizi opuyorum
bana çok kavisli geldi bilemiyorum daha düz ve sadece önü kalkık olsun istiyorum kavisli burun bana yakışmıyo sankigayet guzel
canım bence olma burnun kötü değil oldukça normal hiç ihtiyacın yok yapmacıklaşırsın.kızlar bu tasarım burun henüz olmadım sizce nasıl
aslında ben şarkıcı gülşen var ya onun burnu gibi istiyorum kemer gitse yeter kavis olan burunları hiç sevmedim doktora dedim kemer gitsin ucu hafif kalksın dedim bana bu tasarımı yaptı resmen kavisli bu. adriana limada bile kavis yok nedir bu kavis merakı anlamıyorumcanım bence olma burnun kötü değil oldukça normal hiç ihtiyacın yok yapmacıklaşırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?