- 16 Ekim 2015
- 21
- 5
- 1
tabi senin tercihin benim burnum seninkinin biraz ucu düşük hali gibiydi pişman oldum olmasamda olurdu boşa ödem şişlik uğraşıyorsun sonrası zor.aslında ben şarkıcı gülşen var ya onun burnu gibi istiyorum kemer gitse yeter kavis olan burunları hiç sevmedim doktora dedim kemer gitsin ucu hafif kalksın dedim bana bu tasarımı yaptı resmen kavisli bu. adriana limada bile kavis yok nedir bu kavis merakı anlamıyorum
öncesi sonrası var mı canım ödem falan geçince bence olmadığına pişman olursun şekli iyiysetabi senin tercihin benim burnum seninkinin biraz ucu düşük hali gibiydi pişman oldum olmasamda olurdu boşa ödem şişlik uğraşıyorsun sonrası zor.
merak ettim öncesi sonrası yap mutlaka geçmiş olsun cnm benim görüştüğüm doktorlar kesip törpü diyolar kırma yok bakalım ailem ikna olunca olucam kemerimi sevmiyorumUcuncu gunumdeyim henuz gozaltlarm gecti hafif sarilik kaldi ama yanaklarim cok sis mimiksizim
özelden gönderirim sanaöncesi sonrası var mı canım ödem falan geçince bence olmadığına pişman olursun şekli iyiyse
normal bi kaç güne şişliklerin hafiflemeye başlarAmeliyat olanlar yazabilirmi ucuncu gundr yanaklarn cenenin sismesi normalmi sisen oldumu
Evet sirti resmen duzmus bende resimlerle fark edebildimBurnun ne kadar cok değişmiş 4 ayda ..
Resmen kavis oluşmuş
benim de çok şişmişti öyle kalacağım sanmıştımAmeliyat olanlar yazabilirmi ucuncu gundr yanaklarn cenenin sismesi normalmi sisen oldumu
Çok güzel görünüyo şimdidenMerhabalar benimde bugun tam 14. Gunum bantlarm cikti ve sonuc Mutluluk sizinle paylasacagim cunku bu ameliyati olduktan sonra nerdeyse hergun herkesin derdini saatlerce okudum yazdim burun ameliyati olmak isteyen arkadaslrm hic korkmayin.. dogru doktor secim yaptktan sonra..Eki Görüntüle 1662358
10 günde geçer ya nerdeyse tamamenNe zaman indi peki dorduncu gunumdeyim suratim patates gibi
Cok tesekkir ederim inanin bende cok mutluyum...Çok güzel görünüyo şimdiden
süperMerhabalar benimde bugun tam 14. Gunum bantlarm cikti ve sonuc Mutluluk sizinle paylasacagim cunku bu ameliyati olduktan sonra nerdeyse hergun herkesin derdini saatlerce okudum yazdim burun ameliyati olmak isteyen arkadaslrm hic korkmayin.. dogru doktor secim yaptktan sonra..Eki Görüntüle 1662358
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?