Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

kizlar ben uyurken burun ucuma dikisli olan yere carptim asagda yukari birazcik sert oldu galiba sizliyor birsey olurmu alcili bandajliym 5.gunum

Kızlaaaarr bu dudak dolgusu nerde iyi yapiliyorr.. bi bilgi versenizz fotograf atacagm birazdan benmi abartiyorum bilmiyorumkine

Sonrakidir merhaba
Bende düşünüyorum da biraz bilgi verebilir misin.? Nerde oldun ,kime oldun, kaça oldun:))

Sitede üye olarak yeniyim silemedim de Mesajı sourkid yazmaya çalıştım ama otomatik düzeltme yapıp pc sonrakidir çıkmış:)))

Kizlar ne olur cevap verin bana yasayanlar silikon alci bandaj ciktiktan sonra burun ucu top gibimi durur sivrilesme olurmu odemler inince?

Nerde yaptırdınız acaba kaçırırmış da olabilirim söylemişsseniz

Kizlar ne olur cevap verin bana yasayanlar silikon alci bandaj ciktiktan sonra burun ucu top gibimi durur sivrilesme olurmu odemler inince?

evet önce şiş olduğu için top gibi benim 6 ay oldu ucu sert ama yanlar indi o yüzden daha güzel gözüküyor inceliyor yani

kizlar ben uyurken burun ucuma dikisli olan yere carptim asagda yukari birazcik sert oldu galiba sizliyor birsey olurmu alcili bandajliym 5.gunum
Pek sanmiyorum asiri kuvvetli carpmadiysan bir sey olmamistir

Kizlar dort ayim doldu ama burnum bazen sisiyor bazen iniyor ne zaman gececek bu tam indi gecti diyorum sabah bakiyorum sismis

Eklentiler

• CYMERA_20151021_112744.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 678
Kizlar dort ayim doldu ama burnum bazen sisiyor bazen iniyor ne zaman gececek bu tam indi gecti diyorum sabah bakiyorum sismis
canım sabahları normal estetiksiz burun da şişiyor ben de doğal burnumdan bu yüzden hep şikayetçiyim sabahları ayrı bi büyük görünüyo burnunda daha acı hissi falan varsa daha ödem vardır geçecektir sabret bakalım

merve hanım merhaba benim burnum sizinkine benziyor resminide atarım size. Çok güzel olmuş..Hangi doktora ameliyat oldunuz? Muhammet Dilber yada Emre İlhan tasarımı gibi geldi bana ama :):?
Ben mersin devlet hastahanesinde evren aydina ameliyat oldum :),

çok güzel olmuş burnunuzun eski önden görünen halinin resmini paylaşır mısınız? Bir de hangi doktora ameliyat oldunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…