Tesekkurlerr :)
Arkaaslar paraniz yoksa devlet hastanelerinde kbb uzmanlari yapiyor ben ve butun arkadaslarimiz oyle olduk ve cok dogal yapti doktorumuz 5 kiz hepimizin burnunu yapti :) tamponsuz acisiz estetik dikisli hemde . estetisyenlere okdr para vermeye gerek yok bazilsrina bakiyorum domuz burnu gibi olmus esetik oldugu cok ama cok beli deymemis 4 milyara sahsen.
3 hafta oldu tam.. Burun ucu sertligi ne zmn yumusamaya baslar?..
Kizlar ne olur cevap verin bana yasayanlar silikon alci bandaj ciktiktan sonra burun ucu top gibimi durur sivrilesme olurmu odemler inince?
Pek sanmiyorum asiri kuvvetli carpmadiysan bir sey olmamistirkizlar ben uyurken burun ucuma dikisli olan yere carptim asagda yukari birazcik sert oldu galiba sizliyor birsey olurmu alcili bandajliym 5.gunum
canım sabahları normal estetiksiz burun da şişiyor ben de doğal burnumdan bu yüzden hep şikayetçiyim sabahları ayrı bi büyük görünüyo burnunda daha acı hissi falan varsa daha ödem vardır geçecektir sabret bakalımKizlar dort ayim doldu ama burnum bazen sisiyor bazen iniyor ne zaman gececek bu tam indi gecti diyorum sabah bakiyorum sismis
merve hanım merhaba benim burnum sizinkine benziyor resminide atarım size. Çok güzel olmuş..Hangi doktora ameliyat oldunuz? Muhammet Dilber yada Emre İlhan tasarımı gibi geldi bana ama :):?Ameliyat olmus muydunuz :)
Ben mersin devlet hastahanesinde evren aydina ameliyat oldum :),merve hanım merhaba benim burnum sizinkine benziyor resminide atarım size. Çok güzel olmuş..Hangi doktora ameliyat oldunuz? Muhammet Dilber yada Emre İlhan tasarımı gibi geldi bana ama :):?
kbb uzmanının bu kadar harikalar yaratabileceği aklıma gelmezdi :) burnunuz bayağı geniş ve büyükmüş ve küçücük yapmış yani helal olsunBen mersin devlet hastahanesinde evren aydina ameliyat oldum :),
bir de sizin burnunuz iiçin doktor zor ve kalın derili demiş miydi?Ben mersin devlet hastahanesinde evren aydina ameliyat oldum :),
çok güzel olmuş burnunuzun eski önden görünen halinin resmini paylaşır mısınız? Bir de hangi doktora ameliyat oldunuz?Merhaba kızlar ben ameliyat olalı üç hafta oluyo burnum kalın derili geniş ve de eğriydi doktorum doğal yüzüne uygun bi burun yapcam dedi yaptı da.şu anki görüntümden çok memnunum ödemli olduğu halde .bu konuyla ilgili soru ve yorumlarınızı bekliyorum .doktorumu hepinize öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?