Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Kizlar. Bu sarilik ne zaman gecicek ya hic hafifleme yok gibi :/ birde bantlar acilinca nasil hissettnjz burun goruntusu nasildi bantlar alindiktan sonr sisme oluyormu kontrol bantlarindan soz ediyirum

Kızlar, Dr Ozan Seymen SEZEN hakkında bilginiz var mı? ya da hiç bu doktora ameliyat olanınız? Fikirleninize ihtiyacım var.Kendisiyle görüşme yaptım ama çok kararsız kaldım.Bir hastasının görüşlerini duymak çok rahatlatacaktır

Bunlarda benim burun estetiği maceram. iyiki yaptırdım orda ki yamukluk o kadar rahatsızlık vericiydi ki.benim ki ni kulak burun boğazcı yaptı:) sadece dedim ki orda ki çıkıntı kaybolsun bakıldığında estetik diye bağırmasın sağolsun doktorum çok iyi iş çıkardı. aklında olup ta korkanlar çekinenler hiç kaygılanmayın bandajlar çıktıktan sonraki burnumun aynadaki o görüntüsünü gördügümde inanamadım.çokk Mutluyum.

Eklentiler

• SAM_3418.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 668
Çok güzel olmuş doktorunuz kim :)

Olmak isteyen herkes olsun bence ben çok memnunum umarım şekli bahsedilen gibi dusme falan yapmaz
Canım senin burnun çok güzel olmuş. Fotoğraftaki halin ameliyattan kaç gün sonra çekildi? Benim 15. günüm burnum kalın duruyor ucu da top gibi şuan ki halini beğenmiyorum. Alçıdan 2 gün önce çıktı acaba daha erken mi beğenmemek için önceden inceydi burnum şimdi kalınlaşmış sivriliği de toplaşmış. Bunlar zamanla düzelecek mi acaba endişe etmeye başladım. Sen alçıdan çıktıktan sonraki süreçte bu tarz sorunlar yaşadın mı?

Kizlar benimde 13.gunum bantlarda cikti onden yamuk duruyor sislikte var yandan duzgun ama begendim fakat onden hos degil doktorum duzelcek dedi ama boyle bir surec yasayan varmi duzeliyormu

Çok iyi görünüyor alçıdan çıktıktan sonraki haliyle suanki hali arasında çok fark var mi yoksa ikinci haftan da da aşağı yukarı şuan ki gibi mi görünüyordu

Çok iyi görünüyor alçıdan çıktıktan sonraki haliyle suanki hali arasında çok fark var mi yoksa ikinci haftan da da aşağı yukarı şuan ki gibi mi görünüyordu
Biraz degisti onceki sayfalardan bulabilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…