Cok kalin derili degildi ama egrilik oldugu icin cok kolay olmadigini soylemisti :)bir de sizin burnunuz iiçin doktor zor ve kalın derili demiş miydi?
105 günlük burun.
Cok tesekkurler :)merhaba sizin bence eski burnunuzda güzelmiş. yoksa bu kadar mükemmel bir burnu zor yaparlar. ben bayıldım valla.
Eki Görüntüle 1666361 Eki Görüntüle 1666362 Eki Görüntüle 1666363 temmuz 15te bekir sivriye ameliyat oldum :) burunumdan çok yüzüm şiş benim hala :) ama genel manada memnunum:)
Çok güzel olmuş doktorunuz kim :)Eki Görüntüle 1669323 Eki Görüntüle 1669324
Bunlarda benim burun estetiği maceram. iyiki yaptırdım orda ki yamukluk o kadar rahatsızlık vericiydi ki.benim ki ni kulak burun boğazcı yaptı:) sadece dedim ki orda ki çıkıntı kaybolsun bakıldığında estetik diye bağırmasın sağolsun doktorum çok iyi iş çıkardı. aklında olup ta korkanlar çekinenler hiç kaygılanmayın bandajlar çıktıktan sonraki burnumun aynadaki o görüntüsünü gördügümde inanamadım.çokk Mutluyum.
Antalya özel uncalı meydan hastanesinde Veli GündüzÇok güzel olmuş doktorunuz kim :)
Canım senin burnun çok güzel olmuş. Fotoğraftaki halin ameliyattan kaç gün sonra çekildi? Benim 15. günüm burnum kalın duruyor ucu da top gibi şuan ki halini beğenmiyorum. Alçıdan 2 gün önce çıktı acaba daha erken mi beğenmemek için önceden inceydi burnum şimdi kalınlaşmış sivriliği de toplaşmış. Bunlar zamanla düzelecek mi acaba endişe etmeye başladım. Sen alçıdan çıktıktan sonraki süreçte bu tarz sorunlar yaşadın mı?Olmak isteyen herkes olsun bence ben çok memnunum umarım şekli bahsedilen gibi dusme falan yapmaz
aaa çok şaşırdım Bende alanyadayım ben o kadar araştırdım hiç duymadım. ne kadara mal oldu size ve memnunmusunuz? başka foto varmı özelden de atabilirsiniz. lütfeeeeennnn yardım edinAntalya özel uncalı meydan hastanesinde Veli Gündüz
121.gun
forumun en güzeli121.gun
Biraz degisti onceki sayfalardan bulabilirsin :)Çok iyi görünüyor alçıdan çıktıktan sonraki haliyle suanki hali arasında çok fark var mi yoksa ikinci haftan da da aşağı yukarı şuan ki gibi mi görünüyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?