Ben çok memnunum onca zaman oldu hicbir sıkıntı yaşamadım burnumla ilgili egrilikten dolayi bir delikte tikaniklik vardi oda gectiii.bi araştırın doktor olması lazım hala.aaa çok şaşırdım Bende alanyadayım ben o kadar araştırdım hiç duymadım. ne kadara mal oldu size ve memnunmusunuz? başka foto varmı özelden de atabilirsiniz. lütfeeeeennnn yardım edin
121.gun
Ben çok memnunum onca zaman oldu hicbir sıkıntı yaşamadım burnumla ilgili egrilikten dolayi bir delikte tikaniklik vardi oda gectiii.bi araştırın doktor olması lazım hala.
Merhaba derinin ince ve kalın olduğunu nasıl anlayabiliriz?Cok gecmis olsun, deriniz ince ne guzel cabucak iyilesir.
Çok geçmiş olsun harika görünüyor.Doktorunuz kim öğrenebilir miyim?Eki Görüntüle 1462887 Eki Görüntüle 1462888 Eki Görüntüle 1462890Hadi bende koyayım bari.bugün kapıdan dışarı çıkmadan çekmiştim.2 martta ameliyat oldum.sağ burun deliğimden özellikle geceleri hiç nefes alamıyodum.burnumdaki etde büyüme vardı,kıkırdak eğriliği,burnumun üstündeki kemikte büyüme kalınlaşma vardı.burun kanatlarımı daralttı doktorum.burnum kemerliydi.o kemerin olduğu yerde şimdi burun sırtımda bi şişlik var.burun ucumda ödem var,burun yanlarındada.ama hepsi geçecekmiş.özellikle o kemer giderde burun kavisim ortaya çıkarsa çok sevinicem.benim burun deliklerimde çok büyüktü.
Yaa coffff merve lütfen fotoğraf koyma, çok özeniyorum. Çok güzellllll duruyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yaaaaaaaaa. Maşallah.
merve o burnu ne emre ilhan yapabilir ne barış çakır number oneYaa cok tesekkur ederimm
R rebel34 merve senden sonra evren aydin a giden cok olmustur eminim, ama seninki sans biraz sanirim ya, bide onceki burnunda nasildi gormedim ama cok farkli degildir heralde.. yani yoksa bu evren aydin icin kalkip gelicem mersine.. senden sonra enren aydina ameliyat olan oldumu burada ya da cevrende, eger oyleyse sonuclar nasil?Evren aydin canim doktorum
gecmis olsun S Semademir04 . benimde sorunlarim ayni.. ahmet islam i bilmiyorum ama medipolde huseyin seven e ameliyat olan birini duymustum cok memnundu, ve fiyatida uygundu piyasadan.Merhaba deviasyon ve burun eti icin ameliyat olcam tabi estetikte olcak medipol hastanesi dr ahmet islamla randevumcarsamba gunu amelyat olan var mi bu doktora veya burun ameliyati olanlar nasil bir surec bekliyo beni yardimci olabilir misiniz cok korkuyorumda :/
Her şey sizin için kızlarp Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071
Baştan aşağı forum konusunu okuyorum bu mesaj doldurma ayıbını yapan görmedim!mesaj doldurma 23
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?