Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

aaa çok şaşırdım Bende alanyadayım ben o kadar araştırdım hiç duymadım. ne kadara mal oldu size ve memnunmusunuz? başka foto varmı özelden de atabilirsiniz. lütfeeeeennnn yardım edin
Ben çok memnunum onca zaman oldu hicbir sıkıntı yaşamadım burnumla ilgili egrilikten dolayi bir delikte tikaniklik vardi oda gectiii.bi araştırın doktor olması lazım hala.

Çok geçmiş olsun harika görünüyor.Doktorunuz kim öğrenebilir miyim?

Geçici burun dolgusu yaptıran var mı aranızda kızlar? Doktora gitmeden önce ön bilgi amaçlı araştırma yapıyorum ama aradığım cevaplara ulaşamadım. Burnumda çok çok minik bir kısmı doldurmak istiyorum ama sanırım 6ay içerisinde eriyormuş, her 6 ayda bir dolgu yaptırmak lazım yani. Bunun uzun vadede bir zararı oluyor mu acaba? Annem burnun daha çok çöker sürekli yaptırmak zorunda kalırsın dedi korktum bende. Bilgisi olanlar lütfen bişey söylesin

Kizlar erkek kardeşim burnunu ve cenesini takıntı yapmış bizce pek bise yok ama basimizin etini yedi sonunda tamam dedik ama bi yandan da erkekte nasil düzgün durur mu diye korkuyoruz cevrenizden tanidiginiz var mi nasil oluyor sonra daha cok depresyona girmesin cocuk ve tabi hangi doktor abdulkadir beyle emre ilhani duydum su ana kadar yardimci olursanız cok sevinirim :) :)

Merhaba deviasyon ve burun eti icin ameliyat olcam tabi estetikte olcak medipol hastanesi dr ahmet islamla randevumcarsamba gunu amelyat olan var mi bu doktora veya burun ameliyati olanlar nasil bir surec bekliyo beni yardimci olabilir misiniz cok korkuyorumda :/

Evren aydin canim doktorum
R rebel34 merve senden sonra evren aydin a giden cok olmustur eminim, ama seninki sans biraz sanirim ya, bide onceki burnunda nasildi gormedim ama cok farkli degildir heralde.. yani yoksa bu evren aydin icin kalkip gelicem mersine.. senden sonra enren aydina ameliyat olan oldumu burada ya da cevrende, eger oyleyse sonuclar nasil?

gecmis olsun S Semademir04 . benimde sorunlarim ayni.. ahmet islam i bilmiyorum ama medipolde huseyin seven e ameliyat olan birini duymustum cok memnundu, ve fiyatida uygundu piyasadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…