Eki Görüntüle 1675083 Ahmet Tuna Eren kayseri
50. Günüm hala sislik ve ödem var burun ucumda
Burnunuz çok hoş olmuş bayıldım hem doğal hemde yüzünüze yakışmış...Bir kaç sorum olacaktı nefes alma probleminiz var mıydı hangi hastanede kaça ameliyat oldunuz Öndende fotonuzu görebilir miyim...İyileşme süreciniz nasıldı morluk falan çok muydu ben çalışıyorum bu nedenle benim için iyileşme süreci çok önemli hastanede kaç gün kaldınız şimdiden teşekkürler
senin adına çok sevindim bende olmayı istiyorum araştırmadayım A.tuna Eren ismini çok duydum tasarım yapıyor muTeşekkürler ☺bende çok memnunum gercekten dogal oldu kimse fark etmiyor. Ibni sina hastanesinde 2.800 liraya oldum hastanede 1 gün kaldim o sure boyunca goze buz uygulamasi yapiyorlar ve morluk cok ffazla olusmuyor. Nefes alma sorunum yoktu keyfi seklini begenmedigim icin yaptirdim burnumu.10 gunde geciyor sislik ve morluk calisiyorsan 10 -13 gun izin yeterli sana.morluk ve sislik oldu tabiki ama cok fazla degil bir hafta alcili duruyor burun sadece agridi dis etlerime vurdu biraz onda zorlandim ama baska sknti olmadi alciyi ve slikon tamponlari cikarinca doktor dis agrisida geçti. Alcili iken biraz nefes zor aliyordum tamponlari cikarinca rahatladim birbuçuk ay oldu daha sislikler varmis ama bu halinden bile memnunum ☺
merhaba, ankarada mi ameliyat oldugunuz bu hoca kayseride gorunuyor, o kismini tam anlayaamadim.Teşekkürler ☺bende çok memnunum gercekten dogal oldu kimse fark etmiyor. Ibni sina hastanesinde 2.800 liraya oldum hastanede 1 gün kaldim o sure boyunca goze buz uygulamasi yapiyorlar ve morluk cok ffazla olusmuyor. Nefes alma sorunum yoktu keyfi seklini begenmedigim icin yaptirdim burnumu.10 gunde geciyor sislik ve morluk calisiyorsan 10 -13 gun izin yeterli sana.morluk ve sislik oldu tabiki ama cok fazla degil bir hafta alcili duruyor burun sadece agridi dis etlerime vurdu biraz onda zorlandim ama baska sknti olmadi alciyi ve slikon tamponlari cikarinca doktor dis agrisida geçti. Alcili iken biraz nefes zor aliyordum tamponlari cikarinca rahatladim birbuçuk ay oldu daha sislikler varmis ama bu halinden bile memnunum ☺
Kayseride oldum canım ☺merhaba, ankarada mi ameliyat oldugunuz bu hoca kayseride gorunuyor, o kismini tam anlayaamadim.
ibni sina kayseridede var ozaman :) gecmis olsun buaradaKayseride oldum canım ☺
Evet canim teşekkürler ☺ibni sina kayseridede var ozaman :) gecmis olsun buarada
Bence eski burnunuzda gayet guzelmis ama yeni halide size cok yakismis ☺çok geçmiş olsun o sisliker bendede var hala 6 aya iner diyor doktor. Bu arada burun kanatlariniz gayet guzel yeniden ameliyat olmaniza bile hic gerek yok . Kamera olayinda bende katiliyorum sana ayni soruni bende yasiyorum cunki ☺Ben de paylasayım sonra belki kaldırırım:) Arkadaslar cok sorunlu bir burnum vardı kalın derili top uclu egri genis. genislik azaldı şişlik hala var tam geçti diyemem makyajla şiş gibi durmuyor ama siz de göreceksiniz. Ha bu arada Serkan Baltaya yaptırdım. Öneririm çok ilgili. Kanatlarımı 1 sene sonra burun oturunca yapacak. Kontur makyajıyla şişlik belli olmasa da hala var. Bu arada ön kamerada hafif yamuk çıkma sizde de oluyor mu? Kamera sabitken yamuk değil ama ben elime alınca burun yamuk çıkıyor kamerayı mı yamuk tutuyorum bilemedim :))
Cok sagol canım benim bu ikinci ameliyatımdı revize yani ilk doktorum burnumun solunda kıkırdak bırakmamış sagolsun sozde sadece eti alacaktı. herneyse burnum cok kalın derili ve makyajsız burnumu hiç begenmiyorum heleki ön kamerada...Neden ön kamerada yamuk çıkıyoruz acaba? Herkes mi böyle bilemiyorum ki... Kalın derili 2. ameliyatı açık oldugum icin burun sisligimin min 18 aya geçeceğini söylediler ama ben sabredemiyorum kortizon mu enjekte ettirsem diyorum sonrada aman doğal sürecine bırak diyorum. Burun kanatlarım burnumu daha geniş gösteriyor burada pek belli olmasa da özellikle gülünce şişlikler insin bakalım nasıl duracak:/ Ben hala şişlik için krem sürüyorum aklıma geldikçe arnika kremi... İnce derili burunlara çok özeniyorum ya:/Buarada şuan ve fotoğraflardaki burnum 4 aylık :)Bence eski burnunuzda gayet guzelmis ama yeni halide size cok yakismis ☺çok geçmiş olsun o sisliker bendede var hala 6 aya iner diyor doktor. Bu arada burun kanatlariniz gayet guzel yeniden ameliyat olmaniza bile hic gerek yok . Kamera olayinda bende katiliyorum sana ayni soruni bende yasiyorum cunki ☺
Iniyor gercekten zamana birakin benim de 51.Günüm bandaji çıkardığım zamnki burunla simdiki arasinda cok fark var yavas yavas iniyor şişlik buda benim fotom . bu arada gozlerinize bayildimm rengi çok guzel nazar değmesin maşallah ☺☺Cok sagol canım benim bu ikinci ameliyatımdı revize yani ilk doktorum burnumun solunda kıkırdak bırakmamış sagolsun sozde sadece eti alacaktı. herneyse burnum cok kalın derili ve makyajsız burnumu hiç begenmiyorum heleki ön kamerada...Neden ön kamerada yamuk çıkıyoruz acaba? Herkes mi böyle bilemiyorum ki... Kalın derili 2. ameliyatı açık oldugum icin burun sisligimin min 18 aya geçeceğini söylediler ama ben sabredemiyorum kortizon mu enjekte ettirsem diyorum sonrada aman doğal sürecine bırak diyorum. Burun kanatlarım burnumu daha geniş gösteriyor burada pek belli olmasa da özellikle gülünce şişlikler insin bakalım nasıl duracak:/ Ben hala şişlik için krem sürüyorum aklıma geldikçe arnika kremi... İnce derili burunlara çok özeniyorum ya:/Buarada şuan ve fotoğraflardaki burnum 4 aylık :)
Nasıl degistiriyor insanı burun nasıl guzel olmuşsun... Yüzün ortaya çıkmıştır önden göremiyorum gerçi de... Derin ince miydi kalın mıydı? Burun ameliyatı sonrası benim bir sorunum ortaya çıktı burun dudak arası mesafem arttı... Lip lift varmış bull horn, italian falan... Tr de bu ameliyatı yapan yok polonyada 1000 dolara yapıyorlar olmazsa oraya gideceğim dolar düşerse... Bir çok arkadaşın dikkatini çekmiş bu burun dudak mesafesinin artması 1.2 cm olmalıymıs kadında benim 1.6 gibi ... Sorunlar bitmiyor ki bi burnumuz inseydi. Burun derin kalınsa bekleyeceksin benim gibi 1 bucuk sene :/ Saol canım burun düzgün olunca göz daha çok ortaya çıkıyor. Ufalınca daha da dikkat çeker sanırım:)Iniyor gercekten zamana birakin benim de 51.Günüm bandaji çıkardığım zamnki burunla simdiki arasinda cok fark var yavas yavas iniyor şişlik buda benim fotom . bu arada gozlerinize bayildimm rengi çok guzel nazar değmesin maşallah ☺☺
Cok tesekkur ederim. ☺ sanırım derim inceydi 6 aya iner dedi cunki bana.burun ucumu cok kaldirtmadigim icin o mesafe olusmadi bende ondende atayim resimNasıl degistiriyor insanı burun nasıl guzel olmuşsun... Yüzün ortaya çıkmıştır önden göremiyorum gerçi de... Derin ince miydi kalın mıydı? Burun ameliyatı sonrası benim bir sorunum ortaya çıktı burun dudak arası mesafem arttı... Lip lift varmış bull horn, italian falan... Tr de bu ameliyatı yapan yok polonyada 1000 dolara yapıyorlar olmazsa oraya gideceğim dolar düşerse... Bir çok arkadaşın dikkatini çekmiş bu burun dudak mesafesinin artması 1.2 cm olmalıymıs kadında benim 1.6 gibi ... Sorunlar bitmiyor ki bi burnumuz inseydi. Burun derin kalınsa bekleyeceksin benim gibi 1 bucuk sene :/ Saol canım burun düzgün olunca göz daha çok ortaya çıkıyor. Ufalınca daha da dikkat çeker sanırım:)
Çok güzel olmuş ya:) Derinin inceliğini anlayabilirsin aslında başkalarının burunlarına elliyorum ben ahaha:)) Benimki kalın doktor da dedi. Seninki nispeten daha ince normal deridir belki yine de sen 1 sene bekle.Benim ilk ameliyatımda 6.ay fotolarıma bakıyorum burun fazlasıyla şişmiş ve bu sebeple yamukluğunu da anlayamadım. Burnun şiş belli ama çok güzel olmuş maşallah :) Artık güncelleyeceğiz ay ay :) Belli olur zaten:)Eki Görüntüle 1676498
Cok tesekkur ederim. ☺ sanırım derim inceydi 6 aya iner dedi cunki bana.burun ucumu cok kaldirtmadigim icin o mesafe olusmadi bende ondende atayim resim
Çok teşekkürler ☺Aynen daha cok erken bakicaz nasil degisim olcak ☺Çok güzel olmuş ya:) Derinin inceliğini anlayabilirsin aslında başkalarının burunlarına elliyorum ben ahaha:)) Benimki kalın doktor da dedi. Seninki nispeten daha ince normal deridir belki yine de sen 1 sene bekle.Benim ilk ameliyatımda 6.ay fotolarıma bakıyorum burun fazlasıyla şişmiş ve bu sebeple yamukluğunu da anlayamadım. Burnun şiş belli ama çok güzel olmuş maşallah :) Artık güncelleyeceğiz ay ay :) Belli olur zaten:)
kalın derili miydi? Bir de kaç ay oldu önden var mı:) Süreç nasıl geçiyor şişlikler falanEki Görüntüle 1676826 Merhaba bende eklemek istedim:)
Doktorum Tamer Sakrak
duygucrk50 siz hangi doktora yaptirdiniz ve fiyatini ogrenebilirmiyim?Iniyor gercekten zamana birakin benim de 51.Günüm bandaji çıkardığım zamnki burunla simdiki arasinda cok fark var yavas yavas iniyor şişlik buda benim fotom . bu arada gozlerinize bayildimm rengi çok guzel nazar değmesin maşallah ☺☺
Ahmet Tuna Eren kayseri canim 2.800 lira ya yaptirdim ama suan 3000 olmusduygucrk50 siz hangi doktora yaptirdiniz ve fiyatini ogrenebilirmiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?