- 16 Şubat 2015
- 448
- 824
- 133
Eki Görüntüle 1676968 Eki Görüntüle 1676969 Eki Görüntüle 1676970 Eki Görüntüle 1676971
Ameliyatim kisa surdu sanirim kalin derili degil sislikler 6 ayda anca indi ama hafif hafif benim icin guzel yani dogal durmasiEki Görüntüle 1676968 Eki Görüntüle 1676969 Eki Görüntüle 1676970 Eki Görüntüle 1676971
güle güle kullan canım çok yakışmış. son fotograftaki rujunun markasını merak ettim. cok güzel marka ve nosu ne?:))
doktorunuz kimdi ve ne kadara ameliyat oldunz acaba?Eki Görüntüle 1676968 Eki Görüntüle 1676969 Eki Görüntüle 1676970 Eki Görüntüle 1676971
Ameliyatim kisa surdu sanirim kalin derili degil sislikler 6 ayda anca indi ama hafif hafif benim icin guzel yani dogal durmasiEki Görüntüle 1676968 Eki Görüntüle 1676969 Eki Görüntüle 1676970 Eki Görüntüle 1676971
dolgu hiç tavsiye edilmiyor..Geçici burun dolgusu yaptıran var mı aranızda kızlar? Doktora gitmeden önce ön bilgi amaçlı araştırma yapıyorum ama aradığım cevaplara ulaşamadım. Burnumda çok çok minik bir kısmı doldurmak istiyorum ama sanırım 6ay içerisinde eriyormuş, her 6 ayda bir dolgu yaptırmak lazım yani. Bunun uzun vadede bir zararı oluyor mu acaba? Annem burnun daha çok çöker sürekli yaptırmak zorunda kalırsın dedi korktum bende. Bilgisi olanlar lütfen bişey söylesin
ama hiçbir yan etkisi vs yok kalıcı değil zaten falan diyorlardolgu hiç tavsiye edilmiyor..
bende aksine kansarojen bir maddeye dönüştüğünü okumuştum bir makalede. iyice araştırmadan yaptırmayın bence..ama hiçbir yan etkisi vs yok kalıcı değil zaten falan diyorlar
Ameliyatlık bir durum yok bende ama hyalüronik asitin insan vücudunda olan bir madde olduğu için herhangi bir reaksiyonla karşılaşmayacağımızı ve zamanla eridiğini falan okudum araştırdım konuyu baya. Doktora danışacağım zaten öncesinde mutlaka.bende aksine kansarojen bir maddeye dönüştüğünü okumuştum bir makalede. iyice araştırmadan yaptırmayın bence..
çok rahatsız oluyorsanız kapalı burun estetiği ile halletmeye çalışın derim.
Tamer Şakrak iyi bir doktor ilgili ben kendisi esteworlde çalışıyorken yaptırmıştım ve 2 sene önce 5.000 tldoktorunuz kimdi ve ne kadara ameliyat oldunz acaba?
cok tessekur ederim canim :)Ahmet Tuna Eren kayseri canim 2.800 lira ya yaptirdim ama suan 3000 olmus
Merhaba bende pazartesi olmayı planlıyorum,kemıkte bir işlem yapılmayacak büyük ihtimalle,ama küçük oğlum var,carparsa filan diye çok korkuyorum,burnu bana benzeyıp ameliyat olan arkadaşlar varmı acaba?Eki Görüntüle 1679027 Eki Görüntüle 1679028
Benin burnuma cok benziyor bende ocak ayi gibi egrilik yuzunden olacagim. birde senin gibi burun ucumu hafif kucultmek istiyorum. Simdiden merakla bekliyorum.Merhaba bende pazartesi olmayı planlıyorum,kemıkte bir işlem yapılmayacak büyük ihtimalle,ama küçük oğlum var,carparsa filan diye çok korkuyorum,burnu bana benzeyıp ameliyat olan arkadaşlar varmı acaba?Eki Görüntüle 1679027 Eki Görüntüle 1679028
Harika olmus canim hem doğal hemde yuzune yakismis ☺☺Eki Görüntüle 1680571 Eki Görüntüle 1680571 Eki Görüntüle 1680572 Kızlar Güncel Öztürk'e burun estetiği oldum. Kapalı rinoplasti ile yapıldı burnum sizce nasıl olmuş?
Üniversitede bir hocam eğrilik probleminden oldu. Burnu hiç değişmedi doktor sadece eğriliğini düzeltmişti.Merhaba bişey merak ediyorum, benim burnumun tek bir taraftında eğrilik var, diğer tarafı düzgün. Bir taraftan bakılınca düzgün diğer taraftan bakılınca yamuk gözüküyor o yüzden. Ben istiyorum ki eğrilik olan tarafı da düzgün taraf gibi yapsınlar, burnumun orjinal şeklini kalkıklığını vs bozmadan. Eğrilik minik zaten. Tecrübesi olanlar var mı böyle bir şey mümkün mü? Ameliyat olacağımdan değil de sadece merak ediyorum. Mesela burnun altından açıp deriyi kaldırıyorlarmış, sonra burnunun ucu düşer falan dediler
Cok guzel olmus canimEki Görüntüle 1680571 Eki Görüntüle 1680571 Eki Görüntüle 1680572 Kızlar Güncel Öztürk'e burun estetiği oldum. Kapalı rinoplasti ile yapıldı burnum sizce nasıl olmuş?
çok çok süper...bende bilge Türk bilen e oluyorum hafta içi...bakalım nal olacak....sizin burunlar zaten küçük benimki suan kemerli etli..nal olacak acep...Cok guzel olmus canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?