Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Kızlar 2 hafta bitti bugün sabırla sıklığının inmesini bekliyorum ama sağ tarafta boylu boyunca burun üçünün üstüne kadar sanki kemik var sert cikinti sağda yok ama geçiyormu sizce bide önce sinra resmi koyayım

Eklentiler

Çok güzel maşallah ama belli daha şiş bu da çok normal daha yeni çünkü. Zaman geçtikçe inşallah daha da güzel olur

arkadaşlar 9. gün fotoğrafım. şu an 11. günümdeyim, yüzüm çok şiş ve gülüşüm tuhaf, yüzüm bana ait değil sanki, burnumda da şişlerim çok. sizler yüzünüzdeki şişliklerden ne kadar sürede kurtuldunuz ve gülüşünüzü ne zaman geri kazandınız?

Burnun cok güzel olmuş:) benimde 11 gün oldu, rahatlıkla gülebiliyor musun, yani gülünce ifadende tuhaflık oluyor mu?
Yok canimu benimde o tuhaflık devam ediyor dişlerim görünmüyor ama sanki azcık düzeldi ucu gözüküyor biraz sabahları çok gergin oluyor ama geçer diyorlar fare gibi bi görüntü var gülerken ağzımı kapıyorum gülerek foto çekmiyorum

bir şey daha sormak istiyorum; burnumun sol tarafı, kıkırdak kısmı sag tarafa göre daha şiş bu normal mi acaba, sizde de böyle bir durum var mı?

bir şey daha sormak istiyorum; burnumun sol tarafı, kıkırdak kısmı sag tarafa göre daha şiş bu normal mi acaba, sizde de böyle bir durum var mı?
Benimde sağ taraftan cikinti var sol profil düzgün solumda ki kıkırdak belirgin.sorunsuz burun yok herkes bişey diyor sanırım normal bu kikirdaklar kaynayınca düzeliyormus öyle diyorlar.bugün dişlerim görünmeye başladı mesela akşama indiği için sislikler sanırım oyuzden herşeye geçecek diye bakıyorum umarım öylede olur

Kızlar Dr Murat acar hakkında bilginiz var mı? Samsun'da estetik olanınız var mı? Dr önerilerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum

Meraba ben iki gün önce ameliyat oldum. Herşey normal ama tek tarafım kapalı ve sizinti seklinde akio Yani iki tarafta ayni olmak zorunda degilmi.normalmi yoka iki tarafta ayni tepkilermi olmalı

Ben bişeyi merak ediyorum bilen varsa lütfen cevaplasın, burun törpüleme işlemi nasıl oluyor? burun kemiği çok inceymiş yumurta kabuğu kadar inceymiş falan diye duymuştum kemeri törpüledikleri zaman orası boşluk olmaz mı? Ya da kemik daha da inceleceği için daha dayanıksız olmaz mı mesela en ufak bir darbede hasar görür? Benim kemerim çok büyük değil baya minik hatta parmağımın ucuyla dokunduğumda kapanıyor, kemiklerin kırılmasına gerek kalmayacak küçüklükte kemerler için törpüleme yapılıyor diye okumuştum benimki de muhtemelen törpüleme olacak, ama çok çelişkideyim.

Ne zormuş ya, keşke burnum düzgün olsaydı. İsyan etmek istemiyorum daha kötü durumda olanlar var fakat beni çok etkiliyor bu durum, doğru düzgün cevap veren doktor da yok.

Siz benim için bir umutsunuz çünkü burnunuz benimki gibi mahvolmuş olduğu halde doktor yeni baştan apayrı bir burun yapabilmiş. Sizinle tamı tamına aynı öykümüz, bu kadar mı benzer. Ben de iki ameliyat oldum, eğer bundan sonra olursam o da üçüncü ameliyat olacak. Ben de bu burnumu tevfik beye emanet etmek istedim sizin resminizi gördükten sonra. ama benimki o kadar düzelmez kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…