Çok güzel maşallah ama belli daha şiş bu da çok normal daha yeni çünkü. Zaman geçtikçe inşallah daha da güzel olurKızlar 2 hafta bitti bugün sabırla sıklığının inmesini bekliyorum ama sağ tarafta boylu boyunca burun üçünün üstüne kadar sanki kemik var sert cikinti sağda yok ama geçiyormu sizce bide önce sinra resmi koyayım Eki Görüntüle 1715126 Eki Görüntüle 1715128
Tesekkurler Geçmiş resimlerde önden de resim paylaştım o zaman daha şişti şişlikler anca iniyor ben memnunumçok güzel. önden de bu kadar güzel mi acaba?
Kızlar 2 hafta bitti bugün sabırla sıklığının inmesini bekliyorum ama sağ tarafta boylu boyunca burun üçünün üstüne kadar sanki kemik var sert cikinti sağda yok ama geçiyormu sizce bide
Benim de aynı şekilde oluyordu zamanla geçiyor merak etmeyin
Burnun cok güzel olmuş:) benimde 11 gün oldu, rahatlıkla gülebiliyor musun, yani gülünce ifadende tuhaflık oluyor mu?Kızlar 2 hafta bitti bugün sabırla sıklığının inmesini bekliyorum ama sağ tarafta boylu boyunca burun üçünün üstüne kadar sanki kemik var sert cikinti sağda yok ama geçiyormu sizce bide önce sinra resmi koyayım Eki Görüntüle 1715126 Eki Görüntüle 1715128
Yok canimu benimde o tuhaflık devam ediyor dişlerim görünmüyor ama sanki azcık düzeldi ucu gözüküyor biraz sabahları çok gergin oluyor ama geçer diyorlar fare gibi bi görüntü var gülerken ağzımı kapıyorum gülerek foto çekmiyorumBurnun cok güzel olmuş:) benimde 11 gün oldu, rahatlıkla gülebiliyor musun, yani gülünce ifadende tuhaflık oluyor mu?
Tsk ederim canım inş iner yavaş yavaş alışıyorum sanki 2 gün önce bile çok rahatsizdimÇok güzel maşallah ama belli daha şiş bu da çok normal daha yeni çünkü. Zaman geçtikçe inşallah daha da güzel olur
Inşallah çünkü benim de 16.gunume girdim gayet rahatım da dediğiniz gibi pek gulemiyorum ama olsun gayet sabırla bekliyorum acelem yok nasılsa :)Tsk ederim canım inş iner yavaş yavaş alışıyorum sanki 2 gün önce bile çok rahatsizdim
bir şey daha sormak istiyorum; burnumun sol tarafı, kıkırdak kısmı sag tarafa göre daha şiş bu normal mi acaba, sizde de böyle bir durum var mı?Yok canimu benimde o tuhaflık devam ediyor dişlerim görünmüyor ama sanki azcık düzeldi ucu gözüküyor biraz sabahları çok gergin oluyor ama geçer diyorlar fare gibi bi görüntü var gülerken ağzımı kapıyorum gülerek foto çekmiyorum
Benimde sağ taraftan cikinti var sol profil düzgün solumda ki kıkırdak belirgin.sorunsuz burun yok herkes bişey diyor sanırım normal bu kikirdaklar kaynayınca düzeliyormus öyle diyorlar.bugün dişlerim görünmeye başladı mesela akşama indiği için sislikler sanırım oyuzden herşeye geçecek diye bakıyorum umarım öylede olurbir şey daha sormak istiyorum; burnumun sol tarafı, kıkırdak kısmı sag tarafa göre daha şiş bu normal mi acaba, sizde de böyle bir durum var mı?
Siz benim için bir umutsunuz çünkü burnunuz benimki gibi mahvolmuş olduğu halde doktor yeni baştan apayrı bir burun yapabilmiş. Sizinle tamı tamına aynı öykümüz, bu kadar mı benzer. Ben de iki ameliyat oldum, eğer bundan sonra olursam o da üçüncü ameliyat olacak. Ben de bu burnumu tevfik beye emanet etmek istedim sizin resminizi gördükten sonra. ama benimki o kadar düzelmez kesin.Merhaba, ben ameliyat olalı 27 gün oluyo bu benim 3. Ameliyatım oldu kaburgadan kıkırdık alındı.. ilk iki ameliyatımı farklı doktorlara oldum herhangi bir araştırma yapmamıştım bedelini ödedim.. İlk ameliyatımdan sonra burun ucum yamuldu ikincisinde burun sırtım çöktü görüntüyüde sağlığımıda çok etkiledi nefes alamıyordum.. Şuan görüntümde de nefesimde de bi sıkıntı yok doktorumdan çok memnunum ve çok ilgili birisi her gün kontrol etti.. Düşünen arkadaşlar doktoru iyice araştırmalı ben son ameliyatımı Tevfik Sözen'e oldum kendisine güvenim sonsuz
Vavvvv muhteşem önden harikaAmeliyatımın yarın haftası dolucak ve alçı çıkıcak ama şöyle gösterebilirim öncesi sonrasınııı Eki Görüntüle 1726407 Eki Görüntüle 1726409 Eki Görüntüle 1726410
Umarım bi sıkıntı yaşamam ödemler de hemen gider :) teşekkürler :)Vavvvv muhteşem önden harika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?