Ben çok beğendim çok güzel olmuş doktorun kimdi?kızlar merhaba yorumlarınıza ihtiyacım var, 48. gün yandan ve önden foto ekliyorum sizce nasıl??
teşekkür ederim, ufuk bilkay a yaptırdım. yandan çok beğendim ben de ama önden hala şiş, çok belli oluyor mu şişliği??Yüzüne çok yakışmış maşallah
Çok güzel olmuş. Evet henüz çok şiş o yüzden korkma.burnumla beraber saç rengimi de değiştirdim
sabırsızlıkla bekliyorum şişlerin dinmesiniÇok güzel olmuş. Evet henüz çok şiş o yüzden korkma.
önden de bu kadar güzel mi?2aylık burnum
Kesinlikle senin kuruntun hiç acele etme sabırlı ol biraz :) kızıl miydi önceki? Ben de üç dört aya boyatcam kızıl favorimburnumla beraber saç rengimi de değiştirdim
kızl kahveydi, kestane yaptım ama o da ayrı güzeldi tabi :)Kesinlikle senin kuruntun hiç acele etme sabırlı ol biraz :) kızıl miydi önceki? Ben de üç dört aya boyatcam kızıl favorim
Valla ben en son lise bitince yapmıştım siyaha boyamistim babam ne senin karakterine ne de sana olmuş daha olgun gorunuyosun demişti şimdi 25 yasindayim o gün bugündür boyamadim :) ama bence de biraz olgun gösteriyor arti çok fazla dikkat cekiyosiyah a yakın tonlar daha olgun gösteriyor diyorlar ama ne dersin?
Bende çok şişip morardım hatta gözüme kan oturdu 1 haftada hepsi gitti birazcık gözde kan kaldı o da geçmek üzere :)Gayet güzel morluklarda yok benimki kadar
burnunuz güzel olmuş, doktorunuz kimdi acaba?Bende çok şişip morardım hatta gözüme kan oturdu 1 haftada hepsi gitti birazcık gözde kan kaldı o da geçmek üzere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?