- 9 Aralık 2015
- 174
- 73
- 13
- 32
Ben de Bora Karaali ye oldum ameliyatımı İzmirde fiyat 3000 civarı :)Doktor ismini, sorun olmaz ise ücretini ve ameliyat olduğunuz ili yazarsanız takip etmek kolaylaşır ve tekrarlı sorulardan kurtuluruz diye düşünüyorum.
Fiyat bBen de Bora Karaali ye oldum ameliyatımı İzmirde fiyat 3000 civarı :)
Fiyat çok iyiymiş ben 2 ay önce 4000 ödedim. Burnunuz çok güzel olmuşBen de Bora Karaali ye oldum ameliyatımı İzmirde fiyat 3000 civarı :)
Fiyat b
Fiyat çok iyiymiş ben 2 ay önce 4000 ödedim. Burnunuz çok güzel olmuş
ben de 4000 bine oldum,gayet iyi fiyat almışsın canım3500 ü buldu benimde :) teşekkür ederim şimdi çektim bunları da 11. Gün :) umarım böyle devam eder memnuniyetim sen memnun musun ? :)
İlk 2 ay çok şişti hiç memnun değildim şimdi küçüldü burnum ama ilk zamanlardaki kalkıklığı yok onu kafama takıyorum doktora gidince soracam hafif kalkık oldun demiştim ama şimdi biraz pişman oldum öyle dediğim için3500 ü buldu benimde :) teşekkür ederim şimdi çektim bunları da 11. Gün :) umarım böyle devam eder memnuniyetim sen memnun musun ? :)
Birde ödemler inince daha güzelleşecek burnunuz emin olunİlk 2 ay çok şişti hiç memnun değildim şimdi küçüldü burnum ama ilk zamanlardaki kalkıklığı yok onu kafama takıyorum doktora gidince soracam hafif kalkık oldun demiştim ama şimdi biraz pişman oldum öyle dediğim için
Benim de az kalkık sordum düşücek evet ama milim düşücek yine kalkık olucak dedi ya bakalım tam bi sabır işi.İlk 2 ay çok şişti hiç memnun değildim şimdi küçüldü burnum ama ilk zamanlardaki kalkıklığı yok onu kafama takıyorum doktora gidince soracam hafif kalkık oldun demiştim ama şimdi biraz pişman oldum öyle dediğim için
yüzün gülüyor:)) yok bora Karaali ye değil. maşallah baya güzel duruyor, şiş olmasına rağmenBora Karaaliye mi ? :) fotoğraflar yüklenmemiş buraya atıyım 11. Günü :)Eki Görüntüle 1729973 Eki Görüntüle 1729978 Eki Görüntüle 1729981
Evet kesinlikle özelden foto attım size bu aradaBenim de az kalkık sordum düşücek evet ama milim düşücek yine kalkık olucak dedi ya bakalım tam bi sabır işi.
Yüzüm güldü cidden 22 yıllık hayatımda şu 2-3 gündür çekildiğim fotoğrafı çekilmedim :) bundan sonra da sorun yaşamam umarım moral oldun çok teşekkür ederim :)yüzün gülüyor:)) yok bora Karaali ye değil. maşallah baya güzel duruyor, şiş olmasına rağmen
Muhteşem olmuş yaaa eski halini ozelden atar misin cnm yandan onden büyük bi değişim olmuş sanki bayildimmmBora Karaaliye mi ? :) fotoğraflar yüklenmemiş buraya atıyım 11. Günü :)Eki Görüntüle 1729973 Eki Görüntüle 1729978 Eki Görüntüle 1729981
Bora Karaaliye mi ? :) fotoğraflar yüklenmemiş buraya atıyım 11. Günü :)Eki Görüntüle 1729973 Eki Görüntüle 1729978 Eki Görüntüle 1729981
Çok teşekkür ederim baya büyük bi değişim oldu :) atıyorum :)Muhteşem olmuş yaaa eski halini ozelden atar misin cnm yandan onden büyük bi değişim olmuş sanki bayildimmm
Çok teşekkür ederim eski burnu nasıl bu hale getirdi şaşkınım hala :) selfielerle barıştım :) daha 12. Gün olmasına rağmen inince bakalım nasıl olucak ödemler :) seninde daha çok yeni 6aya anca iniyomuş tam yaza girerken fıstık olucaz inş :) fotoğraf atar mısın bana merak ettim :)maşallah çok güzel olmuş. sanki burunlarımız benziyor birbirine, benim de 36. günü. ucu çok büyük geliyor bana. Şiş bu ya incek diye sabırla bekliyorum :)
Çok teşekkür ederim eski burnu nasıl bu hale getirdi şaşkınım hala :) selfielerle barıştım :) daha 12. Gün olmasına rağmen inince bakalım nasıl olucak ödemler :) seninde daha çok yeni 6aya anca iniyomuş tam yaza girerken fıstık olucaz inş :) fotoğraf atar mısın bana merak ettim :)
revizyonum derken düşme flan mı meydana geldi neden bir daha olma ihtiyacı gördünüzÇok güzel bir konu açmışsın canım, ilk resmi zevkle koyuyor, ameliyat olmuş diğer arkadaşlardan da paylaşımlarını bekliyorum . Bu şekilde elimizin altında doktorlar ve eserlerine çabucak ulaşabileceğimiz seri bir albüm olacak böylece ... İşte öncesi ve sonrası : Eki Görüntüle 598596 Eki Görüntüle 598597 Doktorum Prof.Dr.İsmail Kuran .Burnumla ilgili işlevsel hiçbir sıkıntım yok ancak şeklinden memnun olmadığım için (tamamen kişisel zevkimle alakalı) 18 Ocakta revizyonumu yine aynı doktora oluyorum inşallah :)
Doktorun kimdi?Foruma yenü üye oldum onun için takip etmekte zorlanıyorum. Psikolojimini bu kadar bozulacağını bilseydim daha temkinli davranırdım. Evet çok belli ve çok rahatsız edici,
birisi yamyassı, birisi dimdik. profil görüntüleri bile birbirinden farklı, birinde burnumun duvarı görünüyor diğerinde görünmüyor. Hata mı ettim bilmiyorum, beklemekten başka
çarem yok galiba. Tecrübeleriniz benim için önemli, lütfen bana yazın. Doktorla görüştüm şişliktendir dedi, burun deliklerine dokunmadık dedi. Asıl problem de bu, yani benim burun
deliklerim önceden yani kendi yapısından asimetrikti belki ama düşük olduğu için görünmüyordu, şimdi ucu kaldırılınca ben buradayım diye bas bas bağırmaya mı başladı bilmiyorum???
Doktor bunu öngörebilseydi belki deliklere de müdahale ederdi. Offffffffffffffff bilmiyorum kafam allak bullak...:-( Mutsuzum, hem de çok..........................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?