Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

3500 ü buldu benimde :) teşekkür ederim şimdi çektim bunları da 11. Gün :) umarım böyle devam eder memnuniyetim sen memnun musun ? :)
İlk 2 ay çok şişti hiç memnun değildim şimdi küçüldü burnum ama ilk zamanlardaki kalkıklığı yok onu kafama takıyorum doktora gidince soracam hafif kalkık oldun demiştim ama şimdi biraz pişman oldum öyle dediğim için

Birde ödemler inince daha güzelleşecek burnunuz emin olun

Benim de az kalkık sordum düşücek evet ama milim düşücek yine kalkık olucak dedi ya bakalım tam bi sabır işi.

yüzün gülüyor:)) yok bora Karaali ye değil. maşallah baya güzel duruyor, şiş olmasına rağmen
Yüzüm güldü cidden 22 yıllık hayatımda şu 2-3 gündür çekildiğim fotoğrafı çekilmedim :) bundan sonra da sorun yaşamam umarım moral oldun çok teşekkür ederim :)

maşallah çok güzel olmuş. sanki burunlarımız benziyor birbirine, benim de 36. günü. ucu çok büyük geliyor bana. Şiş bu ya incek diye sabırla bekliyorum :)
Çok teşekkür ederim eski burnu nasıl bu hale getirdi şaşkınım hala :) selfielerle barıştım :) daha 12. Gün olmasına rağmen inince bakalım nasıl olucak ödemler :) seninde daha çok yeni 6aya anca iniyomuş tam yaza girerken fıstık olucaz inş :) fotoğraf atar mısın bana merak ettim :)

özelden gönderiyorum

revizyonum derken düşme flan mı meydana geldi neden bir daha olma ihtiyacı gördünüz

Doktorun kimdi?

Naci çeliğe ameliyat olan hastalar bana bilgi verebilir mi revizyon olucamda lütfen yardımcı olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…