Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Arkadaşlar ben de ameliyat olmak istiyorum samsundayim ama aranızda var mı burada ameliyat olan herkesin burnu çok güzel olmuş çok heveslendim

Bende çok şişip morardım hatta gözüme kan oturdu 1 haftada hepsi gitti birazcık gözde kan kaldı o da geçmek üzere :)
Benim gözümde birşey olmadı ama çenemde sonrasında oldu.morluk giderici krem sürdüm.sonrasında diş sızısından çok çektim.sanırım narkoz esnasında dişime birşey oldu.yarın diş druna gideceğim.

beğendiğine çok sevindim, teşekkür ederim..istanbul'da teoman doğana ameliyat oldum..yaklaşık 11 ay önce
Sizin eski burun yapınız da benimki gibi ve güzel olmuş. Kesinlikle sert yüz hatlarınızı yumuşatmış. bende teoman beye ameliyat olmak istiyorum. Ne kadar ücret ödediniz acaba?

Güzel bir insan estetik yaptırmamalı demişsiniz ama güzellik görecelidir. Kiminin yüzü güzeldir vücudu biçimini beğenmez, kimi burnu güzeldir dudaklarını beğenmez, kimi dişlerini beğenmez. Her şeyini yerli yerinde bulan ve kendiyle çok barışık olan biri zaten estetik yapmaz. Estetik yapmak risk alıp tercih yapmaktır bence. Ayrıca vücudunuzun her hangi bir kısmından hoşnutsuz iseniz 50 yaşına da gelseniz aynı şeyi hissedeceksiniz. Nerden mi biliyorum bizzat kendi halam 60 yaşında burun estetiği oldu. Zaten yaşlı, torunları var yıllardır evli neden olsun o zaman değil mi? çünkü burnunun farklı olmasını ve içinde bir ukde kalmamasını istedi ve yaptı iyiki de yapmış. Sizin bahsettiğiniz estetiğin dozunu arttırıp kendi karakterimizi ve kişiliğimizi bozacak derecede estetik yapmaktır. Güzelliğiniz kime göre bir şey ifade etmiyor orası da ayrı bir konu tabi ki. İnsanlar önce fiziksel özelliklere bakarlar sonra ruh ve düşünce özelliği gelir yani kişiliğimiz. Ön yargılı olan insanları hiç dikkate almayın derim onlar zaten hayatınıza dahil olmayı haketmemişlerdir. Önemli olan sizin ne düşündüğünüz ve ne hissettiğinizdir.

O kadar güzel anlattın ki :) bende eğer şimdi yaptırmasaydım 50-60 a da gelsem yaptıracığımı biliyodum :)

Doktor ismini, sorun olmaz ise ücretini ve ameliyat olduğunuz ili yazarsanız takip etmek kolaylaşır ve tekrarlı sorulardan kurtuluruz diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…