gecmis olsun...Allah kolaylık versin, inşallah çabucak atlatırsınız. 4. Günümdeyim sabır çok önemliymiş bunu anladım :)
gecmis olsun... en zor günleri atlatmissinizAllah kolaylık versin, inşallah çabucak atlatırsınız. 4. Günümdeyim sabır çok önemliymiş bunu anladım :)
doktorun kim nerede olyrsn ? bide ameliyattan önceki tahlillerini falan yaptn mı ?Bende 27 sinde olacagim arkadasim. Seninle ayni hisleri paylasiyorum inan. Ameliyattan degil soni guzel olmazsa diyr korkuyorum. Bende dr uma guveniyorum ama ya benle alakali biseyler olursa diye
gecmis olsun...
gecmis olsun... en zor günleri atlatmissiniz
kızlar salı günü tahliller için hastaneye gtcm. Tahlillerden başka bişey var mı ?
Bende yarın oluyorumm sonunda gün geldi çok heycanlıyımdoktorum inatla dudağına dolgu yapıcam diyor ama ben istemiyorum tek endişem o
Derim çok kalın fakat bende duzelicegini sanmıyorumSekiz ay burnun oturmasi icin yeterli bir surec eger deriniz cok cok kalin degilse maalesef duzelecegini sanmam ama o psikolojiden çıkmanız için eskisinden daha iyidir demeniz Çünkü gerçekten birçoğumuzun ki eskisinden daha iyi Size de iyi gelir
Eski haline döndüğünü bende düşünüyorum düşündükçe doktoruma sinir oluyorum bakalım inşallah düzelir. Teşekkür ederim cevabınız icinne demek canim
kalin derili isen, 1 sene tutar sisliklerin inmesine.... belki gider ...ama belkide önceden egrilik vardi ise, belkide biraz eski haline dönmüstür?? insallah düzelir
Bende yarın oluyorumm sonunda gün geldi çok heycanlıyımdoktorum inatla dudağına dolgu yapıcam diyor ama ben istemiyorum tek endişem o
Şimdi şöylece bir düşüncelerimi seninle paylaşayım canım. Önemli olan doktorun yaptığı işlerin, sana anlattıklarının içine sinmesi çünkü sen o doktora görünümünü, yüzünü emanet edeceksin.
Bir kere benim de kemik eğriliğim ve burun eti problemim olduğu için KBBci olmasını istedim. KBBci tercih etmemin başka bir yönü de Plasitik Cerrahlardan daha doğal yapıyorlar ve görüştüğüm plastik cerrahlar nefes alma problemleri için bir çözüm getireceklerine dair bir şey söylemiyorlar genel olarak da KBBci ile ameliyata girmek istiyorlar ki bence bu çok tehlikeli ve riskli çünkü sonrasında Allah korusun olumsuz bir sonuç çıkınca her iki doktor da birbirini suçluyor olan hastaya oluyor.
Nefes alma probleminden ameliyat olmak istiyorum dersen devlet hastanesinde de özel hastanede de hiç bir doktor dış görünümün için bir şey yapmaz içten düzeltir kapatır. Sen o nedenle net olarak ne istediğine karar vermelisin.
Bu iş cidden zor, karar süreci çok zor ama asıl ameliyat sonrası 3 gün çok zahmetli, sabır gerektiren bir iş 4. günümdeyim. İnan hala merakla, sabırla bekliyorum.
Düşüncem iyice kafanı netleştir ve öyle araştır. Fiyat önemli ama en pahalısı en iyisi diye bir sonuç yok. Diyorum ya her iki doktor da aynı hastane için farklı farklı fiyatlar söylüyor. Sebebini sorduğunuzda ise hastane ücreti diye geçiştiriyor.
Aman iyi araştırın diyorum, reklam verenlere de kanmayın.
5 şubata randevu aldık haldun beyden,önce bi muayenemizi olalım aklımda bi dr daha var ona da vakit kalırsa bir görünüp karar vericez artık
kbb olmasını bende isterdim ama ankarada netleştirebildiğim bi doktor olmadı ne yazık ki
sana da çok geçmiş olsun inşallah içine sinsin zamanla daha çok sevesin
Eki Görüntüle 1748493 Eki Görüntüle 1748494 Eki Görüntüle 1748495 bu ay sonunda 6. ayıma girmiş olacağım:)
Eki Görüntüle 1748493 Eki Görüntüle 1748494 Eki Görüntüle 1748495 bu ay sonunda 6. ayıma girmiş olacağım:)
yok hayatım aynı :) teşekkür ederim:)) eski halimdeki burnum bundan uzun ve eğri bir yapısı vardı :)burun delikleri farklı mı yoksa bana mı öyle geldi ?
yok hayatım aynı :) teşekkür ederim:)) eski halimdeki burnum bundan uzun ve eğri bir yapısı vardı :)
çok darbe aldım daha bandajliyken hem eşim yatarken koluyla çarptı hemde küçük kızımdan çok darbe yedim ama 6 ay oldu bişey yokKızlar ya size birşey soracağım. ameliyatımın 15. gününde burnuma biraz şiddetli bir darbe aldım. Ve burnum çok şiti. Doktor kontrol etti ama dedi ki darbeler 1 ay sonra kendini belli ediyor. 1 ay nasıl bekleyeceğim. Sizce birşey olmuş mudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?