Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Bende 27 sinde olacagim arkadasim. Seninle ayni hisleri paylasiyorum inan. Ameliyattan degil soni guzel olmazsa diyr korkuyorum. Bende dr uma guveniyorum ama ya benle alakali biseyler olursa diye
doktorun kim nerede olyrsn ? bide ameliyattan önceki tahlillerini falan yaptn mı ?

kızlar salı günü tahliller için hastaneye gtcm. Tahlillerden başka bişey var mı ?

Bende yarın oluyorumm sonunda gün geldi çok heycanlıyım doktorum inatla dudağına dolgu yapıcam diyor ama ben istemiyorum tek endişem o

Bende yarın oluyorumm sonunda gün geldi çok heycanlıyım doktorum inatla dudağına dolgu yapıcam diyor ama ben istemiyorum tek endişem o

Allah yardımcınız olsun. Çok çok heyecanlı bir iş :) Dolgu basit iş önce burunu atlatın derim :)

Derim çok kalın fakat bende duzelicegini sanmıyorum ((( teşekkür ederim yanıtınız için bir süre eskisinden iyidir deyip önüme bakmam gerekiyor dediginiz gibi
ne demek canim
kalin derili isen, 1 sene tutar sisliklerin inmesine.... belki gider ...ama belkide önceden egrilik vardi ise, belkide biraz eski haline dönmüstür?? insallah düzelir
Eski haline döndüğünü bende düşünüyorum düşündükçe doktoruma sinir oluyorum bakalım inşallah düzelir. Teşekkür ederim cevabınız icin

Ben şimdiden cok heyecnlym 1 hafta kalmasna ragmen. Ameliyat için korkma sadece sonuca odaklan çnkü ağrı bi sekildr gecer ama ya iyi olmzsa sürekli bunu dşnyrm.

5 şubata randevu aldık haldun beyden,önce bi muayenemizi olalım aklımda bi dr daha var ona da vakit kalırsa bir görünüp karar vericez artık
kbb olmasını bende isterdim ama ankarada netleştirebildiğim bi doktor olmadı ne yazık ki
sana da çok geçmiş olsun inşallah içine sinsin zamanla daha çok sevesin

Hayirlisi, en guzeli olsun insallah :)

Cok tesekkur ederim canim, darisi isteyen herkesin basina :)

Benim burun kemiğim düzeltilecek burnumda ciddi bir eğrilik var sen nerde yaptırmayı düşünüyorsun

Geçmiş olsun bende
çok darbe aldım daha bandajliyken hem eşim yatarken koluyla çarptı hemde küçük kızımdan çok darbe yedim ama 6 ay oldu bişey yok

Eklentiler

• CYMERA_20160117_232123.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 808
Kizlar bi sorum olacak ameliyatti ayni zamanda nefes problemi icin oldum ama besinci ayimdan sonra burnumun sol tarafinda sanki tekrar tikaniklik basladi yasayan var mi gecer mi yoksa kalacak mi boyle ya

Eklentiler

• CYMERA_20160118_235300.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 665
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…