Burnunu çok beğendim canım kime ameliyat oldum maşallah çok doğal olmuş kavisi.belki alerji problemin vardır ben de haftaya olucam inşallah ve şu an alerjiden dolayı tıkanıklık yaşıyorum özellikle de yatınca.burun ameliyatıyla ilgili olsa 5.aydan sonra başlamazdı diye düşünüyorumKizlar bi sorum olacak ameliyatti ayni zamanda nefes problemi icin oldum ama besinci ayimdan sonra burnumun sol tarafinda sanki tekrar tikaniklik basladi yasayan var mi gecer mi yoksa kalacak mi boyle ya
Kavisi mükemmel canım doktorun kim ne zaman oldun ve kacaKizlar bi sorum olacak ameliyatti ayni zamanda nefes problemi icin oldum ama besinci ayimdan sonra burnumun sol tarafinda sanki tekrar tikaniklik basladi yasayan var mi gecer mi yoksa kalacak mi boyle ya
Olabilir gercekten tesekkurler yanitin icin devlet hastahanesinde Evren Aydin a oldumBurnunu çok beğendim canım kime ameliyat oldum maşallah çok doğal olmuş kavisi.belki alerji problemin vardır ben de haftaya olucam inşallah ve şu an alerjiden dolayı tıkanıklık yaşıyorum özellikle de yatınca.burun ameliyatıyla ilgili olsa 5.aydan sonra başlamazdı diye düşünüyorum
Devlette oldugu icin ucretsiz oldum :) Evren Aydin cok tesekkur ederim bu aradaKavisi mükemmel canım doktorun kim ne zaman oldun ve kaca
2 3 güne çıkar canım rahaatlarsın dayan azıcıkDun oldum ameliyat ve nefes almamak ne kadar zor biseymis biran ince tamponlar ciksin diye bekliyorum kimse boyle zor oldugunu soylememisti bana
Azda olsa nefes gelmiyormu bende persemvbe amaliyat olcamDun oldum ameliyat ve nefes almamak ne kadar zor biseymis biran ince tamponlar ciksin diye bekliyorum kimse boyle zor oldugunu soylememisti bana
Geçmiş olsun bende
çok darbe aldım daha bandajliyken hem eşim yatarken koluyla çarptı hemde küçük kızımdan çok darbe yedim ama 6 ay oldu bişey yok
Tesekkur ederim.moral oldu.burun eti ve kemik egriligi varcmiydi sizde.Bana silikon tampon takılmıştı, anlamamıştım. Hatta doktoruma neden bana tampon takmadınız ben nefes alıyorum diye sormuştum.
Az kalmışşş günler hemen geçiyor umarım istediğin gibi olur :)haftaya bu saatlerde bu burundan kurtlcm umarım aramam bu burnu :)
Benim doktorum slikon tampon kullanmadığı için malesef hiç alamıyorum en zor kısmı buymuş ağrı falan yok ama uykuda yok nefes alamadığım için :)))Azda olsa nefes gelmiyormu bende persemvbe amaliyat olcam
Ayyy tampon çıkınca rahatlıyvammı bi de çıkarınca masajmı ne yaıyormuş çok acıyormuş doğrumu o2 3 güne çıkar canım rahaatlarsın dayan azıcık
Canım alcinin altından bile iyi gorunuyor burnun fiyatı ne acaba açık teknikle mi oldunVe yeni burnum :) benimdoktorumda slikon tamponları sağlıklı bulmadığını söyledi iki güne kurulcam inşallah:) tampon çıktıktan sonra nefes almada sorun oluyormu ? Rahat oluyormu yoksa şişlik ve mırluklar devam ediyormu?
Ama artik heo silikon tampon kullaniliyor neden saglikli degil dedi.acaba ozel bir durumu mu var senin amaliyatinin.Dun oldum ameliyat ve nefes almamak ne kadar zor biseymis biran ince tamponlar ciksin diye bekliyorum kimse boyle zor oldugunu soylememisti bana
Teşekkür ederim:) 5000 açık teknikle oldum ağrımsızım yok sadece nefes alamama çok sıktı beniCanım alcinin altından bile iyi gorunuyor burnun fiyatı ne acaba açık teknikle mi oldun
Yoo özel bi durum yoktu ben yapmıyorum dedi oyöntemi doğru bulmuyorum dedi bende sesimi çıkarmadımAma artik heo silikon tampon kullaniliyor neden saglikli degil dedi.acaba ozel bir durumu mu var senin amaliyatinin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?