Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Kizlar bi sorum olacak ameliyatti ayni zamanda nefes problemi icin oldum ama besinci ayimdan sonra burnumun sol tarafinda sanki tekrar tikaniklik basladi yasayan var mi gecer mi yoksa kalacak mi boyle ya
Burnunu çok beğendim canım kime ameliyat oldum maşallah çok doğal olmuş kavisi.belki alerji problemin vardır ben de haftaya olucam inşallah ve şu an alerjiden dolayı tıkanıklık yaşıyorum özellikle de yatınca.burun ameliyatıyla ilgili olsa 5.aydan sonra başlamazdı diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Olabilir gercekten tesekkurler yanitin icin devlet hastahanesinde Evren Aydin a oldum

Dun oldum ameliyat ve nefes almamak ne kadar zor biseymis biran ince tamponlar ciksin diye bekliyorum kimse boyle zor oldugunu soylememisti bana

haftaya bu saatlerde bu burundan kurtlcm umarım aramam bu burnu :)

Eklentiler

• 2015-11-24-16-51-49-642.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 665
Ve yeni burnum :) benimdoktorumda slikon tamponları sağlıklı bulmadığını söyledi iki güne kurulcam inşallah:) tampon çıktıktan sonra nefes almada sorun oluyormu ? Rahat oluyormu yoksa şişlik ve mırluklar devam ediyormu?

Eklentiler

• image.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 637
Canım alcinin altından bile iyi gorunuyor burnun fiyatı ne acaba açık teknikle mi oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…