ondan ayrıldıktan hemen sonra neler yaptık??

ewet o 2 haftayı bilemem tabii .. neyse napalımm öldürmeyen acı güçlendirirr mişş..

yok güzelim. korkuyorum ve hala birisinin gözüne bakmaya kalksam onu aldatıyomuşum gibi geliyor.. artık herşey saçma geliyor.. evlilik gibisempatiksalakcinni

iyide hayatım nereye kadar böyle gidicek herşey senin elinde biliyosun bende şuan öyle düşünüyorum ama benmki daha yeni 1,5 ay oldu ama 1 sene dile kolay=( elbet seni hakeden birisi çıkacaktır karşınaa kimbilir onlarr şuan ne alemde belkide günlerini gün ediyolarr bizde böyle oturupp yas tutalımm=(

bakalım mevlam neyler. mevlam neylerse güzel eylermiş.. ya aklımdan tamamen çıkmıyo ben onu çok sahiplenmişim. hayatıma giren ilk erkek olduğu için kopamıyorum galiba..

bakalım mevlam neyler. mevlam neylerse güzel eylermiş.. ya aklımdan tamamen çıkmıyo ben onu çok sahiplenmişim. hayatıma giren ilk erkek olduğu için kopamıyorum galiba..

hiç şüphen olmasın duygummm,mevlam neylerse güzel eyler,hayatına ilk girdi diye onu kutsal ilan etme ama tatlım sence layık mı senin bir yıldır çektiğin ızdıraba değecek biri mi?öyle olsaydı gitmezdi...
kendini mahkum etme tatlım sen etrafa bir fırsat ver bak nasıl açılıyo kısmetin,üzerinden o ayrılık kasvetini at artık,
arada kız ,öfkelen,ağla,özle ama bu duygulara mahkum etme kendini,ne demek canım birine bakarsam onu aldatmış gibi hissediyorum,layık olsaydı da gitmeseydi dimi tatlım?

Ben de dönüp dolaşıp yine aşk acısı topiklerine geliyorum.

Benim yaptığım şey önce derin derin nefes almak olmuştu; çünkü o an kalbim sıkışıyordu. Sonra zar zor oturduğum yerden kalktım ve kendi kendime 'artık o yok, artık o yok, bir daha olmucak, gitti, bitti...' dedim. Beni başından atar gibi konuşması aklıma dahi gelmiyordu ona kızmıyordum o esnada. Tek düşündüğüm o olmadan nasıl olacağıydı.Bu durumda anladım ki ona feci halde vurulmuşum. Aşık olduğumu biliyordum da bu kadar mahvolacağımı düşünmemiştim.Ağladım,ağladım...Diğer günlerde hiç olmadık yer ve mekanlarda ağlama krizlerim oluyordu. Durumumu saklamam zor oldu ve annemi de çok üzmüş oldum malesef. O da benimle ağladı.Ve daha bir sürü problem kasılmalar,titremeler.. mafoldumben
İlk ay felaketti hepimiz için olduğu gibi, ama sonrası da zordu cidden. Daha yeni kendime geldim. 8,5 ay oldu ve artık şarkılarda ağlamıyorum, daha da hissizim vs. Ama tek bir saniye bile aklımdan çıktığı yok.Kurtulamadım bir türlü, bari arada bir aklıma gelse. Ona da razıyım da yok illa ki her an beynimde olcak. :dilcikar:

cnm inşallah onu birdaha hatırlayatmacak iyikide ayrılmışız diceğin biri çıkarr karşınaa 8,5 ay çok zman yaa kesinliklee mutluluğu hakedenlerdensin..

cnm inşallah onu birdaha hatırlayatmacak iyikide ayrılmışız diceğin biri çıkarr karşınaa 8,5 ay çok zman yaa kesinliklee mutluluğu hakedenlerdensin..

Sağol tatlım yaaa. :1hug: Ben de çok istiyorum onu unutturacak birinin hayatıma girmesini ama olmuyor ne yazık ki.benneyaptımki Artık eskisi kadar takmıyorum, o yönden rahatım. Bıraktım böyle şeyler düşünmeyi. Zamanı gelince olur. Kader, kısmet..diyerek çıkayım en iyisi işin içinden.

öyle öylee zmanı var demekki yoksa fizanada gitsen o bulur seni=)

ayrıldık bitti artık 15 gün oluordur..inanın hiç bişi yapmadım ağlamayı bırakın üzülmedim bile ve 3 senelik bi ilşkiydi..çok bunaltmıştıı.ohhh diorum.

canım haklısın ama o zaman kendimi suçlamıştım ben o yüzden daha da acı olmuştu
büyük konuşmayayım ve allah korusun ama bu sefer de sıkıldım fln diyip gitmeye kalkarsa cehennemin dibine kadar yolun var derim heralde
çünkü o zaman sevmediğine emin olurum ve zorlamam artık ilk seferinde ayrılırken bile seni seviyorum diyerek ayrılmıştı ondan çok fenaydı :S

canım granadam haklısın gitti. layık olsaydı gitmezdi, bende hep böyle teselli veriyorum kendime. bir sabah uyandığımda aklımda ilk o olmasa dünyalar benim olcak.. o günlerde gelir ama heralde her fırsatta hala karşıma çıkıyo ondan uzadı bukadar...

agliyordum onun yaninda o sarilmaya calisti cektim kendimi defol dedim sonra ardima bakmadan gittim ne arkamdan gelen vardi ne giden vardi ,, sonra hattimi degistirdim ona dair herseyi sildim unutamam saniyodum sanirim unuttum arada ruyama falan girsede. dun ruyamda gordum sinifa giriodum onde ona benzeyen bri oturuyodu arkadasima kostum omu dedim hayir o degil ama daha guzel bi haberim var cikista gelicek sana suprizi var demsiti ve gozlerimi acmistim sadece ruyaydi:)

ilk kez sevgili olduğum erkek benden hiç bir sebep yokken ayrılmak istediğini söleyince o kadar çok ağlamıştım ki yanında:)benden özür dilemişti ayrıldığı için:)bende hemen affetmiştim ne kadar salakmışım çok seviomuşum demekki bi zamanlar.şimdi böle bi olay olsa gerçekten yanında üzüldüğümü hiç belli etmem,üzülmem diyemiorum bazen kalbimize söz geçiremiyoruz çünkü...

konuşmanın nasıl gelişeceğini bile bile gittim o gün.
güneşli bir gündü.
tamam dedim, kendine iyi bak.kendi gücüme ben bile şaşırdım.arkadaşlarımla konuştum, sakindim.
onlar da dağılmadığıma şaşırmışlardı sanki.
eve gderken bi markete grdm.
kaç çeşit çikolata varsa hepsinden aldım.
kimse yoktu evde.
hiçbirini yiyemedim o çikolataların.
eve girdiğim an ağlamaktan yürüyemiyordum bile.
bağira bağira ağladım. günlerce, aylarca kendime gelemedim...
boğazımdaki o düğüm hiç geçmedi sanki.

Biraz zaman geçsin de gör bak nasıl da geçecek o acılar. Artık için acımıcak.Ya da benimki geçici bir unutma hali mi bilemiyorum; ama etkisi çok azalıyor en azından ve çok daha mutlu ve umut dolu bir şekilde devam ediyorsun hayata. Zaten ömür boyu yas tutacak halimiz yok.:dilcikar:

6 yıl oldu.
şimdi başkası var hayatımda.
çok seviyorum, seviliyorum ama o düğüm hala boğazımda.
kim bilir belki bir gün geçer...

6 yıl oldu.
şimdi başkası var hayatımda.
çok seviyorum, seviliyorum ama o düğüm hala boğazımda.
kim bilir belki bir gün geçer...

6 yıl mııı..:1shok::1shok::1shok:akannehir
O zaman söyleyecek bir şey yok. Allah kimseye yaşatmasın.Ama ondan daha iyisi çıksaydı karşına hem fizik hem de karakter olarak böyle düşünmezdin. Demek ki o şans seni bulmamış.benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…