• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ondan vazgeç dediler, ablalarım bir bakın

aynı iş yerinde olmanız kötü bir durum evt .ama kendinize güvenin kararlı olun.eminim atlatacaksın.şu an o kişininde bekar olması her şeyin normal gideceğini göstermez yaşı değişmedi sonuçta.

yani evet.. zaten sorun o değl bekar nasılsa diye bi konu değil.. of off :(

bunun en iyi örneklerini çevremde görüyorum..çok seviyorum diyip evlenen bi çok tanıdığım var.sonuç mu?erkek bunu gurur meselesi yapıp kızdan şüphelenmeye başlıyo en küçük hareketinden bile.. zaten kızda hayatını doğru düzgün yaşayamıyo bile..düşünsene hadi aşkım konsere gidelim diyceksin en sevdiğin sanatçı gelmiş..yada çok istediğin bi yer akşam yemeğe gidelim v.s..aaa yok hayatım dizlerim ağrıyorr..delikafadulden haha..o 60 yaşına gelicek senin istediğin biri olmuycak..e muhtemelen aşkta kalmaz yerini saygıya bırakır ama..başka biriyle ilgilensen aldatan kadın durumuna düşüceksin..hayatın zorlaşıcak..iyi düşün derim hayatını mahvetme bana kalırsa:delphin:

Cnım bu adam senden 30 yaş büyük.. ben herşeyi geçtim en başta kendinden 30 yaş küçük bir kızı beğenen bir adama asla ve asla güvenmem..

Sen şimdi bilemessin ama evlilikte cinsel anlamda paylaşım çok önemlidir.. hayatı paylaşmak anlamında da sen mutsuz olursun çünkü o yaştaki insanlar ne kadar genç ruhluda olsa vücut bir yerde pes ediyor. istese de yorgun düşer o koltukta sızar kalır olan sana olur..

Diyelim ki evlendiniz, senin şimdiki enerjine 48 yaşında bile ayak uyduramaz o.. Hadi birşekilkde anlaştınız diyelim; 10 sene sonra sen 30 olacaksın ki bir kadının en güzel yaşlarıdır- 58 yaşındaki bir adamla mutlu olamassın, sen 40 yaşına geldiğinde o 70 olacak.. kendine eziyet etme..

çok iyi düşün göz önünde bulundur herşeyi
bitek duygularını dinleme mantığını kullan
herşey şimdiki kaldığı gibi kalmıycak elbette değişicek

Back
X