Ayni ben, benimde boyle bir konum var. Yuzumun bir tarafi daha mutlu enerjik bir ifadeye sahip, diger yarisi aglak uzgun ve asagi dogru. Kaslarim, gozlerim, kulaklarim o kadar asimetrik ki yamuk bir yuzum var.Arkadaşlar bilmiyorum herkeste var mı bu sorun ama hiç gülmeden sabit bir ifadeyle karşıdan fotoğraf çekildiğimde yüzümün iki tarafı da birbirinden alakasız çıkıyor. Bir yanağım daha zayıf, bir gözüm abes bir şekilde aşağıda gibi duruyor. Sanki yüzümün bir tarafı yukarıda bir tarafı aşağıda gibi çıkıyor, suratım yamuk yumuk. Moralim çok bozuluyor. Dışarıdan bakanlar beni böyle mi görüyor? Tövbe bismillah denecek bir asimetrik yüzüm var eğer öyle görünüyorsa. Aynadan baktığımda fark etmiyorum normal gibi geliyor ama gelin görün ki ön kameradan kendimi çektiğinde hayata küsüyorum resmen anlatamıyorum bile. Anlatınca bile moralim bozuluyor. Estetik cerraha gitsem komple kemikleri yapsa bile düzelir mi bilmiyorum basit bir işlemle hallolacak bir şey gibi değil. Bu normal mi sizce? Siz yüzünüzü karşıdan düz ifadesiz bir şekilde çektiğinizde asimetrik olduğunu düşünüyor musunuz? Bu durumu yaşayan var mı?
Sabah direkt karşıdan bir fotoğraf çekindim. Allah'ım affetsin ama gördüğümde depresyona girdim resmen. Eğer dışarıdan böyle görünüyorsam insanların yüzüme bakarak konuştuğuna şükretmem gerek diye düşünüyorum. Gerçek anlamda öyle böyle bir durum değil. Hani az biraz asimetrik olur neyse ama bileğiniz yüzümün bir tarafı yukarıda bir tarafı aşağıda. Neyden kaynaklanıyor bilmiyorum.Ayni ben, benimde boyle bir konum var. Yuzumun bir tarafi daha mutlu enerjik bir ifadeye sahip, diger yarisi aglak uzgun ve asagi dogru. Kaslarim, gozlerim, kulaklarim o kadar asimetrik ki yamuk bir yuzum var.
Cogu insan boyle simetrik yuzu olan nadir insan var.
Yok yok bu hiçbir şekilde filtre olmayan telefonun kendi kamerası ile çektiğim fotoğraf.Bence kamera ayarları ile alakalıdır. Benim kameramda öyle bi özellik suratı uzun gözleri iri yanakları pembe gösteriyor ara sıra insan kendine bakıp bu kim diye soruyor
Evet ama tüm kameralarda aynı durumu yaşıyorum.Iphone mu kullanıyorsunuz?
Çünkü bunun ön kamerası benim sinirlerimi alt üst ediyor.
O neydi la!Yüz zaten asimetriktir herkeste. Bir kaşla diğer kaş bile benzemiyor. Ben de aynadaki görüntüye aşık olup o gazla bi selfie çekeyim dediğinde, o neydi ladiyenlerdenim
Bana da çok farklı ve biçimsiz geliyor bazen. Ama eğer varsa öyle bi durum, bunun tedavisi var tabiki. İçiniz rahat etsin diye bir cerraha görünün isterseniz bir şey kaybetmezsiniz
Keşke benimki de sadece öyle bir şey olsaydıbenimde bi dudağımın yarısı aşağıda yarısı yukarıda fotograflarda daha net belli oluyor bu.
Yani başka telefon denemedim ama bunun ön kamerası bir de fotoğrafı ters çeviriyor. Böyle hayatının şokunu yaşatıyor.Evet ama tüm kameralarda aynı durumu yaşıyorum.
İnanın bir daha çekinmek değil direkt ön kamerayı açıp kendimi görmek bile istemiyorum. Hayata iyice küserim o zaman.Fotonuzu paylaşın değerlendirelim.
Böyle güzel betimleyince meraktan çatladım
Iphone mu kullanıyorsunuz?
Çünkü bunun ön kamerası benim sinirlerimi alt üst ediyor.
Cerrah tüm yüz kemiklerimi kırıp yeniden şekillendirirse bir ihtimal. Öyle büyük bir operasyondan da sağ çıkar mıyım bilmem. Hamdolsun şükredecek çok sebebim var ama düşündükçe moralim bozuluyor resmen.Yüz zaten asimetriktir herkeste. Bir kaşla diğer kaş bile benzemiyor. Ben de aynadaki görüntüye aşık olup o gazla bi selfie çekeyim dediğinde, o neydi ladiyenlerdenim
Bana da çok farklı ve biçimsiz geliyor bazen. Ama eğer varsa öyle bi durum, bunun tedavisi var tabiki. İçiniz rahat etsin diye bir cerraha görünün isterseniz bir şey kaybetmezsiniz
İki kamerasından da (ön-arka) çektiğimde aynı sonuç. Başka telefon da evde yok. Ama onlarda da aynı çıkacağıma emin gibiyim. Epey önce başka marka telefonda da aynı sonucu görmüştüm bir daha çekmemiştimYani başka telefon denemedim ama bunun ön kamerası bir de fotoğrafı ters çeviriyor. Böyle hayatının şokunu yaşatıyor.
+1Yüz zaten asimetriktir herkeste. Bir kaşla diğer kaş bile benzemiyor. Ben de aynadaki görüntüye aşık olup o gazla bi selfie çekeyim dediğinde, o neydi ladiyenlerdenim
Ah ah boy-kilo olsaydı bu kadar üzülmezdim. Yani iPhone kamerası mı yamuk yumuk gösteriyor dersiniz? Kamera uygulamaları yüzü düzeltip şekil veriyor diye düşünüyorum. Filtresiz direkt telefonun kamerasından çekinince saf gerçekle karşılaşıyorum bu da korkunç!bence telefonon kamerasıyla alakalıdır, i-phone özellikle kötü çekiyor, isterseniz güzel bir kamera programı yükleyip onunla çekin,
bu arada ben de boydan fotolarda kısa ve şişman çıkıyorum, eşim çekiyor ve benden epey uzun, ondan mı acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?