Önden çekilen fotoğraf ve yüzüm:(

Benimde çok asimetrik yüzüm. Burnum çok yamuk bunu erkek arkadaşım söyledi ama ben daha önceden biliyordum karşıdaki farketmiyor sanıyodum. Çenemde çiğneemeye bağlı tek taraflı büyüme var ve bu yüzden sağ taar kare oldu diğer taraf oval. Ve dudağımın bi tarafının derisinde (bıyık kısmı) çöküklük oluştu son 2 senedir... Ve son olarak erkek arkadaşım beni beğenmediğini söyleyip terk etti... Nasıl bi burum sizce nasıl düzelirim... Zor

Şu pasaportlar için çekilen resimlerde feci bi hal alıyor fotolarBende farkediyorum.Olsun her hali ile güzeldir kadınların.Allah bi yanımıza hüzün bi yanımıza mutluluk vermiş. Karakterli yüzlere sahip olmak birbrine benzeyen elli tane ifadeden daha gerçekçi ve samimidir

aynı durum bendede var maalesef..normalde bişey yok ama foğrafta sağ ayrı sol ayrı bır hukumet .sol tarafımı kullanıyorum hep. foto çokda öenmlı değl sankı.gulunce sorun oluyor ama karşı taraf benden çok mu değerli diyıp kusurumla yuvarlanıp gıdıyorum.

Sadece yüz değil bütün vücudunun sağı ile solu farklıdır diğer insanlar seni öyle görmez çünkü senç üç boyutlu ve hareketli görürler fotoğrafsa hareketsiz ve iki boyulu

Canim

Canım gerçekten böyle bir sıkıntın var mı yoksa senin fotoğrafta gördüğün şey mi bu ? Şahsen benimde bir gözüm diğerinden küçük çıkıyor elli tane resim çekiliyorum ellinciyi beğeniyorum .s eğer bir sıkıntı varsa doktora danis tabiki

Merhaba konu sahibi dersine bir çare bulabildiniz mi? Benim de diş apsesinden sonra bir yanağım şişti, sol tarafım kare sağ tarafım daha oval oldum. Eğer ödem değilse geçmeyecek bir şeyse ultherapy yaptıracağım ben eşitlemek için inşallah işe yarar. Bir de yüz yogası yapıyorum ama asimetriye bir faydası olmadı sadece dudaklarımın yanlarındaki çizgiler kayboldu o kadar

Herhangi bir çare bulamadım derdime ne yazık ki. Kendimi böyle kabul etmeye çalışıyorum. Ömür bir şekilde geçiyor. Kendimi riske atıp cerrahi işlem de yaptıramıyorum. Çok fazla düşünmemeye çalışıyorum. Ekstra olarak fotoğraf, özellikle selfie filan çekinmiyorum.

kameranin etkisinden ayna ve kamera ters gosterir yuzu de yazilari da merak etmeyin bakanlar oyle gorseydi on kere demislerdi

Bunun sebebini ezgi fındık diye bir youtuber açıklamıştı.
Gece yatarken farkında olmadan hep aynı tarafa yattığımız için -mesela sağ tarafa- yüzün o kısmı diğer tarafa göre daha deforme ve kırışıklıkların da daha fazla olabileceğini söylüyordu.Yattığımız taraf aşağıya doğru çekili halde saatlerce uyuduğumuzu düşünürsek asimetri oluşması normal herkeste de vardır diye düşünüyorum farkedilmeyecek kadar az da olabilir bariz belli de..

Bende aynaya baktığımda kendimi normal görüyorum. Ama fotoğraflarda bi gözüm sanki feri yok gibi ve aşağı bakar gibi çıkıyor. Her fotoğrafta böyle. Bende üzülüyorum

Ben bu konuyu çoook uzun yıllar kendime sıkıntı ettim. Çok araştırdım, çok soruşturdum. Hatta bu takıntım öyle boyutlara geldi ki aklıma çok çirkin düşünceler geldi. Ancak bunun bilinen ve kesin bir tedavisi yok. Olsa bile çok riskli. Ve şöyle bir durum var. Öncelikle şu konuda anlaşalım her insan asimetriktir. Televizyonda oyunculardan falan bahsetmiyorum onların yüzünde bin tane müdahale var. Ki onlarda bile bazen dikkatli incelediğinde asimetriyi fark edersin. Ya da aynada bir arkadaşınla yan yana durduğunda aynada yüzü farklı gözükür ama yüzüne dikkatli baktığında o şekilde görmezsin. Fotoğraf dediğimiz şey 3 boyutlu bir şeyin 2 boyuta aktarılması. Dolayısıyla normalde o kadar da dikkat çekmeyen asimetri, 2 boyuta indirgendiğinde daha çok dikkat çekiyor. Ayrıca fotoğrafta an var ancak gerçek hayat böyle değil birinin suratını o kadar uzun süre dondurup, inceleyemiyorsun. Ve insan gözü megapiksel olarak fotoğraftan çok çok yüksek. Fotoğrafta birsürü detay var ışık, açı, duruş, kameranın megapikseli. Ama hayat böyle değil. Yani kısaltmak gerekirse bu kadar yaygın olan bir şeyi sen kimsede görmüyorsan, kimse de sende görmüyor. Bunlar da yetmezse söylenirken bana çok sinir bozucu gelirdi ancak ne dertler var, halimize şükredelim. Varsın kamerada çirkin çıkalım. Bize sevgiyle bakan bir çift göz tüm asimetrileri siler süpürür. Eminim sende o ufacık asimetrilerinle harika bir detaysın ve çok güzelsin. Lütfen sistemin sana dayattığı kusursuz yüz kusursuz vücut algısının esiri olup kendine hayatı zehir etme. Söylemesi kolay deme çünkü dediğim ben bu düşüncenin yıllarca acısını çektim.

Benim de burun deliklerim asimetrik ve burnumun ucu hafif sağa kayık aynada hiç fark etmemiştim. Gözümün biri hakka bakıyor düştü düşecek. Kaşlarım da asimetrik ama öyle olması gerekiyor değilse daha kötü duruyor. Dudağımın bir tarafı daha kalın diğer tarafı daha ince ay çok komik ama çekim açısıyla da alakası vardır muhakkak. Kimsenin gözümü o şekil gördüğünü sanmıyorum öyle olsa mutlaka söylerlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…