Sadece yüz değil bütün vücudunun sağı ile solu farklıdır diğer insanlar seni öyle görmez çünkü senç üç boyutlu ve hareketli görürler fotoğrafsa hareketsiz ve iki boyuluArkadaşlar bilmiyorum herkeste var mı bu sorun ama hiç gülmeden sabit bir ifadeyle karşıdan fotoğraf çekildiğimde yüzümün iki tarafı da birbirinden alakasız çıkıyor. Bir yanağım daha zayıf, bir gözüm abes bir şekilde aşağıda gibi duruyor. Sanki yüzümün bir tarafı yukarıda bir tarafı aşağıda gibi çıkıyor, suratım yamuk yumuk. Moralim çok bozuluyor. Dışarıdan bakanlar beni böyle mi görüyor? Tövbe bismillah denecek bir asimetrik yüzüm var eğer öyle görünüyorsa. Aynadan baktığımda fark etmiyorum normal gibi geliyor ama gelin görün ki ön kameradan kendimi çektiğinde hayata küsüyorum resmen anlatamıyorum bile. Anlatınca bile moralim bozuluyor. Estetik cerraha gitsem komple kemikleri yapsa bile düzelir mi bilmiyorum basit bir işlemle hallolacak bir şey gibi değil. Bu normal mi sizce? Siz yüzünüzü karşıdan düz ifadesiz bir şekilde çektiğinizde asimetrik olduğunu düşünüyor musunuz? Bu durumu yaşayan var mı?
Arkadaşlar bilmiyorum herkeste var mı bu sorun ama hiç gülmeden sabit bir ifadeyle karşıdan fotoğraf çekildiğimde yüzümün iki tarafı da birbirinden alakasız çıkıyor. Bir yanağım daha zayıf, bir gözüm abes bir şekilde aşağıda gibi duruyor. Sanki yüzümün bir tarafı yukarıda bir tarafı aşağıda gibi çıkıyor, suratım yamuk yumuk. Moralim çok bozuluyor. Dışarıdan bakanlar beni böyle mi görüyor? Tövbe bismillah denecek bir asimetrik yüzüm var eğer öyle görünüyorsa. Aynadan baktığımda fark etmiyorum normal gibi geliyor ama gelin görün ki ön kameradan kendimi çektiğinde hayata küsüyorum resmen anlatamıyorum bile. Anlatınca bile moralim bozuluyor. Estetik cerraha gitsem komple kemikleri yapsa bile düzelir mi bilmiyorum basit bir işlemle hallolacak bir şey gibi değil. Bu normal mi sizce? Siz yüzünüzü karşıdan düz ifadesiz bir şekilde çektiğinizde asimetrik olduğunu düşünüyor musunuz? Bu durumu yaşayan var mı?
Herhangi bir çare bulamadım derdime ne yazık ki. Kendimi böyle kabul etmeye çalışıyorum. Ömür bir şekilde geçiyor. Kendimi riske atıp cerrahi işlem de yaptıramıyorum. Çok fazla düşünmemeye çalışıyorum. Ekstra olarak fotoğraf, özellikle selfie filan çekinmiyorum.Merhaba konu sahibi dersine bir çare bulabildiniz mi? Benim de diş apsesinden sonra bir yanağım şişti, sol tarafım kare sağ tarafım daha oval oldum. Eğer ödem değilse geçmeyecek bir şeyse ultherapy yaptıracağım ben eşitlemek için inşallah işe yarar. Bir de yüz yogası yapıyorum ama asimetriye bir faydası olmadı sadece dudaklarımın yanlarındaki çizgiler kayboldu o kadar
kameranin etkisinden ayna ve kamera ters gosterir yuzu de yazilari da merak etmeyin bakanlar oyle gorseydi on kere demislerdiArkadaşlar bilmiyorum herkeste var mı bu sorun ama hiç gülmeden sabit bir ifadeyle karşıdan fotoğraf çekildiğimde yüzümün iki tarafı da birbirinden alakasız çıkıyor. Bir yanağım daha zayıf, bir gözüm abes bir şekilde aşağıda gibi duruyor. Sanki yüzümün bir tarafı yukarıda bir tarafı aşağıda gibi çıkıyor, suratım yamuk yumuk. Moralim çok bozuluyor. Dışarıdan bakanlar beni böyle mi görüyor? Tövbe bismillah denecek bir asimetrik yüzüm var eğer öyle görünüyorsa. Aynadan baktığımda fark etmiyorum normal gibi geliyor ama gelin görün ki ön kameradan kendimi çektiğinde hayata küsüyorum resmen anlatamıyorum bile. Anlatınca bile moralim bozuluyor. Estetik cerraha gitsem komple kemikleri yapsa bile düzelir mi bilmiyorum basit bir işlemle hallolacak bir şey gibi değil. Bu normal mi sizce? Siz yüzünüzü karşıdan düz ifadesiz bir şekilde çektiğinizde asimetrik olduğunu düşünüyor musunuz? Bu durumu yaşayan var mı?
Nasıl yani? Yuz felci farkedilmeyebiliyor muymus? Mide kanamasi gecirdigini fark etmeyenleri duymuştum anaİnsanlar yüz felci geçirmiş oluyor farkında bile değil kaç kişide farkettim .
Bi tarafınız zayıf kalmış olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?