Önden çekilen fotoğraf ve yüzüm:(

Herşeyi anladm bnde cirkn cikarm ama yuzunu degistrmek sacma degl mi sirf bnun icin ve bnu yaşayan tek sen degilsn.
Konumda yüzümü değiştirmekten bahsetmedim hiç. Zaten düzeltme vs. bunlar çok çok zor işlemler. Sadece dışarıdan bizi böyle mi görüyorlar bu kadar asimetrik olması beni korkuttu.

Konumda yüzümü değiştirmekten bahsetmedim hiç. Zaten düzeltme vs. bunlar çok çok zor işlemler. Sadece dışarıdan bizi böyle mi görüyorlar bu kadar asimetrik olması beni korkuttu.
Bende öyleyim kiz sanki şaşi gibi gozum kaymis gibi. Şükürler olsun bosver bak tek sen degilmissin :) Gozumuz görüyor kulağimiz duyuyor. Yüzümüz güzel. Bir kg makyajla nicki minaj bile oluyoruz daha ne ariyonnnn

Bunun bilimsel bir açıklaması da vardı lakin çok net hatırlamıyorum. Benimki de öyle, asimetrik..
Bakıyorum internetten asimetrik duran yüzlere. Yahu öyle dursa daha ne isterim. Öyle böyle bir şey değil. Diyorum dışarıdan eğer böyle görüyorlarsa eyvah eyvah. Yüzüme bakıp konuşuyorlarsa şükür yani bu asimetriye rağmen.

Hahayttt haklısın gerçekten çok şükür tabi. Hep kendimi teselli etmeye çalışıyorum ama görünce gerçekten hafiften depresif bir hale girdim. Aman Allah'ım bu nasıl bir asimetriklik, insanlar beni gerçekten böyle mi görüyorlar diyorum. Hiç çekinemiyorum zaten karşıdan foto. Çünkü öyle böyle değil yani düşündükçe moralim bozuluyor. İyi ki ayna dışında kendimi görmüyorum diyorum.

Takma vallahi gözumu kayik göruyorm bnde ama degil :) sikma gzel canini

benim de kaş ve gözümde asimetri var. bir kaşım daha kısa bir gözüm biraz daha düşük. eyeliner bir türlü eşit olmuyor bu yüzden
Gözlerimden daha çok anlaşılıyor. Bakıyorum bir gözüm aşağıda biri yukarıda duruyor. Göz bebeği değil göz çukurlarım bildiğiniz yüzümün bir tarafı zayıf ve yukarıda, bir tarafı geniş ve aşağıda duruyor.

Keşkem kaş olsa bendeki de.

İnternette bir site vardı.. şayet yüzünüz simetrik olsa nasıl gözükürdünüz diye. Fotoğrafını yüklüyordun ve sağ tarafı sol tarafa adapte ediyordu..aynı sitede ünlüler için de şayet yüzleri simetrik olsa nasıl gözükürlerdi şeklinde görseller vardı. şunu kesinlikle söyleyebilirim ki; iyi ki yüzlerimiz simetrik değil.

Öte yandan telefonların ön kameralarının çözünürlükleri arka kameraya göre daha kötü. O yüZden onu baz alıp moral bozmaya gerek yok. Kaldı ki zaman zaman arka kamera dahi yanıltıcı olabiliyor.

Misal benim kuzenim :/ ortalamanın altında bir tip. Ancak fotoğraflarda dünya şekeri bir şey çıkıyor. Kendisi bile çözemedi bu durumu. Fotojeniklik diye bir şey var gerçekten.

Evet bahsettiğiniz konuyu incelemiştim. Birçok ünlünün fotoğrafını düzenleyip aradaki farkı gösteriyorlardı. Onların yine kabul edilebilir bir şekilde. Yüzlerinin bir tarafı daha zayıf olanlar var daha çok. Gözleri benim gibi olan hiç görmedim. Bilmiyorum yine de şükür edilecek çok şey var tabi ama hatırladıkça hayattan soğuyorum nasıl bir asimetriklik diye.

Bende de aynı durum var. Sürekli aynı tarafa mı yatıyorsunuz? Mesela yıllarca sol tarafa yatarsanız yüzünün sol kısmı kırışır, sarkar. Ya da yüz felci gibi bir şey olabilir mi. Önce dudağınızın sol kenarını gülüyormuş gibi yukarı çekin, sonra da sağ kısmını. Hangisinde his kaybı var ona bakın. Bu arada sadece ön - arka kamerada değil, ayna yansımasında da(resmin yönünü değiştirme ) yüz farklı görünür. Gözlere etki eder mi bilmiyorum ama yanakları toparlamak için yüz yogası öneririm.

Sürekli sağ tarafa yatıyorum sol yüzüm daha zayıf. Sanki yüzümün sol tarafında çok hafif bi his kaybı var gibi ama çok da emin değilim. Zaten yüz felci geçirdiysem bile çooook uzun zamandır bu asimetri olduğu için geç kalmış olabilirim müdahale için. Acaba haberim olmadan geçirmiş miyimdir yüz felci bilemiyorum. Pek umudum yok yüz yogasından da. Çünkü bariz öyle sadece yanak filan da değil gözlerden başlıyor asimetri.

On kamera gercegi yansitmaz.karsidan arka kamerayla cekin
Onda da aynı inanın. Zaten çok çok nadir yolda bir kez filan bu şekilde önden çekerim. Onda da yüzümdeki anormalliği görünce yıllık bunalım hakkımı doldurmuş oluyorum.

Onda da aynı inanın. Zaten çok çok nadir yolda bir kez filan bu şekilde önden çekerim. Onda da yüzümdeki anormalliği görünce yıllık bunalım hakkımı doldurmuş oluyorum.
Karsidan baskaai tarafindan cekilen fotografiniz dogruyu yansitir genelde.ya benim de sağ gogsum sol gogsumden buyuk.sinir bozucu ama Allah saglik versin takilma.

Karsidan baskaai tarafindan cekilen fotografiniz dogruyu yansitir genelde.ya benim de sağ gogsum sol gogsumden buyuk.sinir bozucu ama Allah saglik versin takilma.
Yüz başka bir şey ya inanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…