Sabah direkt karşıdan bir fotoğraf çekindim. Allah'ım affetsin ama gördüğümde depresyona girdim resmen. Eğer dışarıdan böyle görünüyorsam insanların yüzüme bakarak konuştuğuna şükretmem gerek diye düşünüyorum. Gerçek anlamda öyle böyle bir durum değil. Hani az biraz asimetrik olur neyse ama bileğiniz yüzümün bir tarafı yukarıda bir tarafı aşağıda. Neyden kaynaklanıyor bilmiyorum.
:) :) biyometrik çekindiğimde kim bilir ne hissederim görünce.Ben de şu biyometrik fotoğraflarda zanlı gibi çıkıyorum yaHani elime şu Amerika'daki gibi plaka verip foto çekseler kimse yadırgamaz. O derece berbat
Vallahi ben hissettiklerimi yazdım. Hiç hoş şeyler hissetmiyorum:) :) biyometrik çekindiğimde kim bilir ne hissederim görünce.
Aynen öyle oluyor bende de acayip bir asimetri çıkıyor ortayaCanım aynada ne görüyosan insanlar onu görüyor, yani fotoda çıktığın gibi görmüyorlar..
Ben de ön kamerada çekerken sol gözüm aşağıda gibi çıkıyor, ayna özelliğimi nedir foto çekince surat yön değiştiriyor tipsizleşiyorum.
Evet bende onun için kamera programı yükledimbence telefonon kamerasıyla alakalıdır, i-phone özellikle kötü çekiyor, isterseniz güzel bir kamera programı yükleyip onunla çekin,
bu arada ben de boydan fotolarda kısa ve şişman çıkıyorum, eşim çekiyor ve benden epey uzun, ondan mı acaba :)
Ama kimsede bu kadar değildir diye düşünüyorum.Zaten yüz asimetriktir
Valla benim tipimi görsen Yarabbi Şükür dersinAma kimsede bu kadar değildir diye düşünüyorum.
Çirkinlikten, fotojeniklikten öte bu yüzün aşırı asimetrik olması. Bir tarafla diğer taraf hiçbir şekilde simetriği bıraktım az biraz orantılı bile değil. Yüzümün bir tarafı sanki aşağıda bir tarafı yukarıda. Gözlerden özellikle anlaşılıyor bu durum.Valla benim tipimi görsen Yarabbi Şükür dersin
Bı insana resim çekilmek bukadar mi yakışmaz
Fareden hallice...
Fotojenik değiliz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?