Önden çekilen fotoğraf ve yüzüm:(

Sebebini bende bilmiyorum ama annem kucukken sol tarafima cok yattigimi soyledi, simdilerde ekstra sagima donup yatiyorum. Aslinda yastiga yuzu degdirmemek lazimmis kirismamasi icin. Bir kulagimda digerinden buyuk.
Saclarimi toplayamam, okudukca yazinizi kotu hissedecegim kendimi.

Canım aynada ne görüyosan insanlar onu görüyor, yani fotoda çıktığın gibi görmüyorlar..
Ben de ön kamerada çekerken sol gözüm aşağıda gibi çıkıyor, ayna özelliğimi nedir foto çekince surat yön değiştiriyor tipsizleşiyorum.

Ben de şu biyometrik fotoğraflarda zanlı gibi çıkıyorum ya Hani elime şu Amerika'daki gibi plaka verip foto çekseler kimse yadırgamaz. O derece berbat
:) :) biyometrik çekindiğimde kim bilir ne hissederim görünce.

Aynen öyle oluyor bende de acayip bir asimetri çıkıyor ortaya

Evet bende onun için kamera programı yükledim

Herkesin öyle aslında sen sadece kendinin o şekilde pozunu gördüğün için öyle düşünüyorsun. Hatta benim vesikalıklarda bir kaşım kalkık çıkar sürekli ama gerçekte yok öyle bir şey mesela, kimseden de duymadım

benim de kaş ve gözümde asimetri var. bir kaşım daha kısa bir gözüm biraz daha düşük. eyeliner bir türlü eşit olmuyor bu yüzden

Bunun bilimsel bir açıklaması da vardı lakin çok net hatırlamıyorum. Benimki de öyle, asimetrik..

çoğumuzun aynı sol profilden poz verin ön kamerayı açıp kendinizi depresyona sokmayın

Herşeyi anladm bnde cirkn cikarm ama yuzunu degistrmek sacma degl mi sirf bnun icin ve bnu yaşayan tek sen degilsn.

Valla benim tipimi görsen Yarabbi Şükür dersin
Bı insana resim çekilmek bukadar mi yakışmaz
Fareden hallice...

Fotojenik değiliz
Çirkinlikten, fotojeniklikten öte bu yüzün aşırı asimetrik olması. Bir tarafla diğer taraf hiçbir şekilde simetriği bıraktım az biraz orantılı bile değil. Yüzümün bir tarafı sanki aşağıda bir tarafı yukarıda. Gözlerden özellikle anlaşılıyor bu durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…