Önden çekilen fotoğraf ve yüzüm:(

Ya tabi ki de bence sana oylegeliyor yani abatyi bisiy olsa aynada farkedersin ya da insanlar soyler.
Ben açıkçası karşımdakinde böyle bir şey görsem söyleyemem. Sanırım insanlar da bana söyleyemiyor.

Hanimlar cocuklar bu konularda cok acimasizdirlar hen soylerler ayrica cocukken ya da ergenlikte soylerdi etrafinizdakiler emin olun.kimse bisiy demediyse anormal bi durum yoktir

Benim de bazen fotolarda bir gözum kalk gidelim diyor öbürü otur ..yeme.

Hanimlar cocuklar bu konularda cok acimasizdirlar hen soylerler ayrica cocukken ya da ergenlikte soylerdi etrafinizdakiler emin olun.kimse bisiy demediyse anormal bi durum yoktir
Bir çocuk bunu nasıl ifade eder onu bilemiyorum yapacak bir şey yok aslında zaten üç günlük dünya. Güzeli de çirkini de sonsuza kadar kalmıyor.

Eskiden çekilen resimlerinize bakın. Hiç asimetriklik var mı. Çözünürlüğü yüksek kameralar gerçeği daha doğru yansıtırlar. Ayrıca az veya kötü ışık yüzde gölge yaratır bu da bizi olduğumuzdan farklı yansıtır. En doğru görüntü ya ayna ya da normal fotoğraf makinesi ile çekilen ve tab edilen/pc ekranında görünenki gibidir.
Muhtemelen gölgeler sizi yanıltıyordur.

Yüzünüz asimetriktir. Asimetrik yüzler sahiplerini rahatsız etsede karşıdaki tarafından daha çok beğenilirmiş diye duymuştum.
Dipnot: herkes asimetrik. Bazıları daha fazla.

Kendinizi telefonun on kamerasinda mi goruyorsunuz sadece?
Aynadaki goruntu ayri tlfndki ayri mi?
Yokss bu simetri sadece tlfnda mi var nasil bir sacmalik anlayamadim.

Kız o bende de var takma kafana açıdandır o ön kameradan çekince öyle ama normalde düzgün aile bireylerinin çoğu fotoda öyle çıkıyor incelediğimde mesela ben ve annemin bi gözü büyük bi gözü küçük çıkar fotoda normalde hiç bi problem Yok.. takma kafana ayna da mutluysan mutlusun.. kuzenim kafayı takmış Yok selfie yaparken alt çenesinin bilmem neresi az yamuk çıkıyormuş gülerken düğün yapacakmış öyle mi çıksınmış sırf o yüzden dişlerini yaptıracak düzgün dişlerini.. yanı demem o ki takınca insan takıyor sen rahat ol..

Bu kacinci konu bu mevz hakkinda. Tekrar aciklamak dustu bana.
Iphoneda ve diger telefonlardada ön kamera ya sagda yada solda. Hal boyle olunca cm olrak olcsek kamera bi gozune daha yakinlikta digerine gore.
Dene gor.
Kamera sagdami? O zmn sag tarafin daha guzel gorunur tam onden cektigin icin. Sol yamuk gorunur.
Eger kamera soldaysa yuzunun sol tarafi daha guzel cikar.

Canım hiçbir kamera, insan gözünün mükemmeliğine yaklaşamıyor. Bizim görüş açımızla onunki bir değil. Herkesin güzel çıktığı bir açı vardır. Ben mesela fotoğraflarımı hep soldan çekerim. Çünkü gülümsemem oradan daha iyi kıvrım alıyor :)) diğer taraftan daha farklı sanki. Aynaya bakınca problem yok. Ama aynı şekilde telefonu aynaya daya kendine kameradan bak, yamuk yumuksun. Yani sorun kamerada. Sende değil :)

Benim sağ profille sol profil bile benzemiyor. Sağdan daha güzel buluyorum kendimi sağ yanakta gamze var solda yok. Solum Yıldız Tilbe'ye Sağım Beren Saat'e benziyor o derece alakasız
Öndende sağ gözüm küçük sol daha büyük bide video çekerken ağzım yamuluyor konuşurken

Bi gün hepimiz filtresiz ön kamerayla makyajsız foto atalım da birbirimize bakıp halimize şükredelim:) tabi benim şükredemeyeceğim kesin

G.Clooney , B.Pitt hepsi bariz asimetrik suratlı dünya starları. Asimetrik yüz karakteristik duruyor.

Bende öyleyim,hatta o kadar çirkin görüyorum ki kendimi resimlerde, gerçekte öyle değilim ( bence :)) ) fotojeniklik bir lütuf gibi bazılarında :)

Birde gözümde ben var , düşün nasıl çıktığımı o iPhone belasının ön kamerasından

Sag profil farkli sol profil farkli benimde:) ve bunu ben 8 sene once kesfettim :)

Ters cevirilmis goruntu esas goruntumuzdur, aynadaki daha guzeldir ama...

Bende yandan cekilmek istemiyorum , onden iyi cikiyorum yandan bir garip.. Ama sirf bunun icin estetik olmayi dusunmem şahsen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…