Ben açıkçası karşımdakinde böyle bir şey görsem söyleyemem. Sanırım insanlar da bana söyleyemiyor.Ya tabi ki de bence sana oylegeliyor yani abatyi bisiy olsa aynada farkedersin ya da insanlar soyler.
eğer öyleyse bundan sonra insan içine cikmam.Ben açıkçası karşımdakinde böyle bir şey görsem söyleyemem. Sanırım insanlar da bana söyleyemiyor.
Bir çocuk bunu nasıl ifade eder onu bilemiyorumHanimlar cocuklar bu konularda cok acimasizdirlar hen soylerler ayrica cocukken ya da ergenlikte soylerdi etrafinizdakiler emin olun.kimse bisiy demediyse anormal bi durum yoktir
Benim de bazen fotolarda bir gözum kalk gidelim diyor öbürü otur ..yeme.
Kız o bende de var takma kafana açıdandır o ön kameradan çekince öyle ama normalde düzgün aile bireylerinin çoğu fotoda öyle çıkıyor incelediğimde mesela ben ve annemin bi gözü büyük bi gözü küçük çıkar fotoda normalde hiç bi problem Yok.. takma kafana ayna da mutluysan mutlusun.. kuzenim kafayı takmış Yok selfie yaparken alt çenesinin bilmem neresi az yamuk çıkıyormuş gülerken düğün yapacakmış öyle mi çıksınmış sırf o yüzden dişlerini yaptıracak düzgün dişlerini.. yanı demem o ki takınca insan takıyor sen rahat ol..Arkadaşlar bilmiyorum herkeste var mı bu sorun ama hiç gülmeden sabit bir ifadeyle karşıdan fotoğraf çekildiğimde yüzümün iki tarafı da birbirinden alakasız çıkıyor. Bir yanağım daha zayıf, bir gözüm abes bir şekilde aşağıda gibi duruyor. Sanki yüzümün bir tarafı yukarıda bir tarafı aşağıda gibi çıkıyor, suratım yamuk yumuk. Moralim çok bozuluyor. Dışarıdan bakanlar beni böyle mi görüyor? Tövbe bismillah denecek bir asimetrik yüzüm var eğer öyle görünüyorsa. Aynadan baktığımda fark etmiyorum normal gibi geliyor ama gelin görün ki ön kameradan kendimi çektiğinde hayata küsüyorum resmen anlatamıyorum bile. Anlatınca bile moralim bozuluyor. Estetik cerraha gitsem komple kemikleri yapsa bile düzelir mi bilmiyorum basit bir işlemle hallolacak bir şey gibi değil. Bu normal mi sizce? Siz yüzünüzü karşıdan düz ifadesiz bir şekilde çektiğinizde asimetrik olduğunu düşünüyor musunuz? Bu durumu yaşayan var mı?
Canım hiçbir kamera, insan gözünün mükemmeliğine yaklaşamıyor. Bizim görüş açımızla onunki bir değil. Herkesin güzel çıktığı bir açı vardır. Ben mesela fotoğraflarımı hep soldan çekerim. Çünkü gülümsemem oradan daha iyi kıvrım alıyor :)) diğer taraftan daha farklı sanki. Aynaya bakınca problem yok. Ama aynı şekilde telefonu aynaya daya kendine kameradan bak, yamuk yumuksun. Yani sorun kamerada. Sende değil :)Arkadaşlar bilmiyorum herkeste var mı bu sorun ama hiç gülmeden sabit bir ifadeyle karşıdan fotoğraf çekildiğimde yüzümün iki tarafı da birbirinden alakasız çıkıyor. Bir yanağım daha zayıf, bir gözüm abes bir şekilde aşağıda gibi duruyor. Sanki yüzümün bir tarafı yukarıda bir tarafı aşağıda gibi çıkıyor, suratım yamuk yumuk. Moralim çok bozuluyor. Dışarıdan bakanlar beni böyle mi görüyor? Tövbe bismillah denecek bir asimetrik yüzüm var eğer öyle görünüyorsa. Aynadan baktığımda fark etmiyorum normal gibi geliyor ama gelin görün ki ön kameradan kendimi çektiğinde hayata küsüyorum resmen anlatamıyorum bile. Anlatınca bile moralim bozuluyor. Estetik cerraha gitsem komple kemikleri yapsa bile düzelir mi bilmiyorum basit bir işlemle hallolacak bir şey gibi değil. Bu normal mi sizce? Siz yüzünüzü karşıdan düz ifadesiz bir şekilde çektiğinizde asimetrik olduğunu düşünüyor musunuz? Bu durumu yaşayan var mı?
Hic demiyorsun ki gece gece bunu yatakda okuyanlar vardirBen soldan kargaya benziyorum sagdan hiç bahsetmiyim
Ama kendimi görmedigime göre hergün görenler düşünsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?