Önden geniş kemikler (Resimli)

Berraki

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2017
214
50
18
33
Fotoğraftaki gibi sonuç alan var mı ? Lateral osteotomi ile burun yan kemikleri daralıyor Muş..

Benim de hiç bir fikrim yok revizyona yeni karar verdim ben de burak kayan diye bir doktor gördüm instagramda onun gördüm tek kalınken incelten ama araştırmaya devam edeceğim Emre İlhan Süleyman taş aklıma gelenler

İlk fotoğraftaki gibi uygulama yapan doktor var mı acaba Türkiye'de? Mustafa Ali Yanık isimli doktorun instagramında birisine yaptığını gördüm ama emin değilim :/
aslında her doktor biliyor yapmasını olay o yan kemikleri içe almak .. dr Ömer Faik sagunun çoğu ameliyat sonucu böyle gibi .. dr Ümit taşkın da yaparım dedi ..drAlpaslan yıldırımda o kemikleri alırken burun sırtını kalınlaştırıyor illüzyon gibi yanlar gözükmez oluyor birde deFahri mola var ondada bu tarz sonuçlar var .6.ayımı doldurunca bu 4 doktorla görüşmeyi düşünüyorum

Peki kavisi düzleştirmek gibi bir şey yaptıracak mısınız ya da burun sırtını yükseltmek gibi?

Benim burun sırtım estetik sonrasında ilk resimdeki gibiydi.dr.9 ay sonra sonra tekrardan ameliyat yapıp düzeltti.şu an çok iyi oldu.tabii gönül isterdi ilk ameliyatın basarıli olmasını ama en azından kabul edip düzeltti.bi çok dr.hatasıni kabul etmiyor yada düzelticem diye daha berbat bi hale getirebiliyor.

sizin adınıza sevindim geçmiş olsun doktorunuz kimdi peki

Bunu duymak çok iyi geldi :)aynı doktora mı revizyon oldunuz acaba ? İlkinde neden böyle kalmış öğrenebildiniz mi ?

Genişlikten bilmiyorum ama burnum basıkta duruyor yükseltmek iyi olur gibi
Benim de basık yükseltme yapıyorlar mı çok merak ediyorum eğer yapıyorlarsa gerçekten umut beslemek istiyorum iyi olacağına dair çünkü burnum çok basık

Bunu duymak çok iyi geldi :)aynı doktora mı revizyon oldunuz acaba ? İlkinde neden böyle kalmış öğrenebildiniz mi ?
Evet aynı dr. yaptı.Neden oldu bilmiyorum sanırım burun sırtım açıldı..sırt kısmında elimi gezdirdiğımde anlaşılıyodu.kontrolde dr. Direk gün verdi törpü yapıcağını söyledi..45 dk sürdü hiçbir ödeme yapmadan aynı gün çıktım.

Özelden yazdım bakar mısın :)

Benim de basık yükseltme yapıyorlar mı çok merak ediyorum eğer yapıyorlarsa gerçekten umut beslemek istiyorum iyi olacağına dair çünkü burnum çok basık
Canım yapıyorlar da ne kadar çok yükselir bilmiyorum ama bu basıklık işte o yanlardan kaynaklı biraz da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…