İlk fotoğraftaki gibi uygulama yapan doktor var mı acaba Türkiye'de? Mustafa Ali Yanık isimli doktorun instagramında birisine yaptığını gördüm ama emin değilim :/Eki Görüntüle 2129599 Eki Görüntüle 2129598 Fotoğraftaki gibi sonuç alan var mı ? Lateral osteotomi ile burun yan kemikleri daralıyor Muş..
aslında her doktor biliyor yapmasını olay o yan kemikleri içe almak .. dr Ömer Faik sagunun çoğu ameliyat sonucu böyle gibi .. dr Ümit taşkın da yaparım dedi ..drAlpaslan yıldırımda o kemikleri alırken burun sırtını kalınlaştırıyor illüzyon gibi yanlar gözükmez oluyor birde deFahri mola var ondada bu tarz sonuçlar var .6.ayımı doldurunca bu 4 doktorla görüşmeyi düşünüyorumİlk fotoğraftaki gibi uygulama yapan doktor var mı acaba Türkiye'de? Mustafa Ali Yanık isimli doktorun instagramında birisine yaptığını gördüm ama emin değilim :/
Peki kavisi düzleştirmek gibi bir şey yaptıracak mısınız ya da burun sırtını yükseltmek gibi?aslında her doktor biliyor yapmasını olay o yan kemikleri içe almak .. dr Ömer Faik sagunun çoğu ameliyat sonucu böyle gibi .. dr Ümit taşkın da yaparım dedi ..drAlpaslan yıldırımda o kemikleri alırken burun sırtını kalınlaştırıyor illüzyon gibi yanlar gözükmez oluyor birde deFahri mola var ondada bu tarz sonuçlar var .6.ayımı doldurunca bu 4 doktorla görüşmeyi düşünüyorum
Genişlikten bilmiyorum ama burnum basıkta duruyor yükseltmek iyi olur gibiPeki kavisi düzleştirmek gibi bir şey yaptıracak mısınız ya da burun sırtını yükseltmek gibi?
sizin adınıza sevindim geçmiş olsun doktorunuz kimdi pekiBenim burun sırtım estetik sonrasında ilk resimdeki gibiydi.dr.9 ay sonra sonra tekrardan ameliyat yapıp düzeltti.şu an çok iyi oldu.tabii gönül isterdi ilk ameliyatın basarıli olmasını ama en azından kabul edip düzeltti.bi çok dr.hatasıni kabul etmiyor yada düzelticem diye daha berbat bi hale getirebiliyor.
aaah doğru haklısınız benim açtığım konudaydı :) Tekrar teşekkür ederimDaha önce farkli bir form da yazmıştım..fatih uygur 1.5 ay oldu
çok sağolun, bende umarım düzelttirebilirim de birilerine yardımcı olabilirimGerçi benim şu an için bir sıkıntım yok ama alışganlık oldu bu form arada girip takip ediyorum..
Bunu duymak çok iyi geldi :)aynı doktora mı revizyon oldunuz acaba ? İlkinde neden böyle kalmış öğrenebildiniz mi ?Benim burun sırtım estetik sonrasında ilk resimdeki gibiydi.dr.9 ay sonra sonra tekrardan ameliyat yapıp düzeltti.şu an çok iyi oldu.tabii gönül isterdi ilk ameliyatın basarıli olmasını ama en azından kabul edip düzeltti.bi çok dr.hatasıni kabul etmiyor yada düzelticem diye daha berbat bi hale getirebiliyor.
Benim de basık yükseltme yapıyorlar mı çok merak ediyorum eğer yapıyorlarsa gerçekten umut beslemek istiyorum iyi olacağına dair çünkü burnum çok basıkGenişlikten bilmiyorum ama burnum basıkta duruyor yükseltmek iyi olur gibi
Evet aynı dr. yaptı.Neden oldu bilmiyorum sanırım burun sırtım açıldı..sırt kısmında elimi gezdirdiğımde anlaşılıyodu.kontrolde dr. Direk gün verdi törpü yapıcağını söyledi..45 dk sürdü hiçbir ödeme yapmadan aynı gün çıktım.Bunu duymak çok iyi geldi :)aynı doktora mı revizyon oldunuz acaba ? İlkinde neden böyle kalmış öğrenebildiniz mi ?
Özelden yazdım bakar mısın :)Evet aynı dr. yaptı.Neden oldu bilmiyorum sanırım burun sırtım açıldı..sırt kısmında elimi gezdirdiğımde anlaşılıyodu.kontrolde dr. Direk gün verdi törpü yapıcağını söyledi..45 dk sürdü hiçbir ödeme yapmadan aynı gün çıktım.
Canım yapıyorlar da ne kadar çok yükselir bilmiyorum ama bu basıklık işte o yanlardan kaynaklı biraz daBenim de basık yükseltme yapıyorlar mı çok merak ediyorum eğer yapıyorlarsa gerçekten umut beslemek istiyorum iyi olacağına dair çünkü burnum çok basık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?