Takdire şayan bir davranış ve şaşırtıcı ,birçok doktor hatasını kabul etmeyip hastasını suçlama yolunu seçiyor. Benim ameliyat sonrası burun sırtım genişledi maalesef ve açık çatı defekti oluştu.Benim burun sırtım estetik sonrasında ilk resimdeki gibiydi.dr.9 ay sonra sonra tekrardan ameliyat yapıp düzeltti.şu an çok iyi oldu.tabii gönül isterdi ilk ameliyatın basarıli olmasını ama en azından kabul edip düzeltti.bi çok dr.hatasıni kabul etmiyor yada düzelticem diye daha berbat bi hale getirebiliyor.
Takdire şayan bir davranış ve şaşırtıcı ,birçok doktor hatasını kabul etmeyip hastasını suçlama yolunu seçiyor. Benim ameliyat sonrası burun sırtım genişledi maalesef ve açık çatı defekti oluştu.
M.A.Y .doktoru kesinlikle önermiyorum . Lütfen iyice araştırma yapınızİlk fotoğraftaki gibi uygulama yapan doktor var mı acaba Türkiye'de? Mustafa Ali Yanık isimli doktorun instagramında birisine yaptığını gördüm ama emin değilim :/
Teşekkür ederim uyarınız içinM
M.A.Y .doktoru kesinlikle önermiyorum . Lütfen iyice araştırma yapınız
Fatih beye ne zaman ameliyat oldunuz ve ne fiyat verdiRica edrim.dertler aynı olunca karşılaşmalar kaçınılmaz oluyor
Fatih beye ne zaman ameliyat oldunuz ve ne fiyat verdi
Benim 9 ay oldu fatih beye ameliyat olalı. 7500 lira ödedim.Fatih beye ne zaman ameliyat oldunuz ve ne fiyat verdi
Benim ameliyat sonrası genişledi revizyonla daraltmak istiyorum burnumu
Benim de hiç bir fikrim yok revizyona yeni karar verdim ben de burak kayan diye bir doktor gördüm instagramda onun gördüm tek kalınken incelten ama araştırmaya devam edeceğim Emre İlhan Süleyman taş aklıma gelenler
Nasıl bir işlem yapıldı? Genel anestezi mi lokal mi ayrıntılarını yazar mısınız lütfen. Benim doktorum da benzer bi uygulama yapcakEvet aynı dr. yaptı.Neden oldu bilmiyorum sanırım burun sırtım açıldı..sırt kısmında elimi gezdirdiğımde anlaşılıyodu.kontrolde dr. Direk gün verdi törpü yapıcağını söyledi..45 dk sürdü hiçbir ödeme yapmadan aynı gün çıktım.
Canım Burak Kayandan fiyat aldınız mı fiyat alan var mı? Revizyon ve meme büyütme istiyorum ben de lütfen fiyat bilen yazsınBenim de hiç bir fikrim yok revizyona yeni karar verdim ben de burak kayan diye bir doktor gördüm instagramda onun gördüm tek kalınken incelten ama araştırmaya devam edeceğim Emre İlhan Süleyman taş aklıma gelenler
Ucret aldi mi pekiBenim burun sırtım estetik sonrasında ilk resimdeki gibiydi.dr.9 ay sonra sonra tekrardan ameliyat yapıp düzeltti.şu an çok iyi oldu.tabii gönül isterdi ilk ameliyatın basarıli olmasını ama en azından kabul edip düzeltti.bi çok dr.hatasıni kabul etmiyor yada düzelticem diye daha berbat bi hale getirebiliyor.
Genisledi derken burun kanatlarini mi kastediyorsunuz yanlarini mi ?Benim ameliyat sonrası genişledi revizyonla daraltmak istiyorum burnumu
Burun kanatlarim genis benim .siz yeni mi estetik oldunuzR Rapunzelea merhaba sizde mi üst yanların genişliğinden şikayetçisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?