Konu o kadar baydi ki yazacak tarafi kalmadi ama yine mesajlarda ki bir kac cümleye takildim ve yazmadan gecemeyecegim.
Konu altinda konuya cevap yazan bir kac kisi, diger youm yapan bayanlari ve hatta tüm KK bayanlarini cahillikle, egitimsizlikle suclayip, asagilamislar yine.
Eger gözlerine bakarak konusabilseydim - Bu kadar egitimsiz, cahil insanlarin oldugu bir platforma siz neden üye oldunuz? En önemliside bu kadar cahil olan insanlara akil danismak icin ne diye konu actiniz?- Sorularini sorup cevap beklerdim.
Reel hayatta bu tür insanlarla karsilasmayan yoktur.
Ama bu forumda da SIKCA karsilasir olduk.
Konu acip cevaplari begenmeyen kisi, cevap yazan üyeleri egitimsizlikle, cahillikle suclar asagilar.
Bir konuda fikir beyan eden insana kendi fikrinin dogrulugunu kabul edttirmek isteyen kisi saldirganlasir ve hakaret eder, asagilar.
Ama hepsinin temelinde aslinda kisinin kendi asagilik komplexinin oldugunu bilmeyen yoktur heralde.
Karsida ki insanin hakliliginin mantiken farkinda olan ama bunu kabul etmeyi kendine yediremeyen insanin söyleyecek sözü kalmaz ve asagilamaya yada hakarete basvurur.
Aslinda kisinin kendi yetersizliginin disa vurumudur bu asagilamalar ve hakaretler.
Bu siteye üye olmus onca insana bu tür sözler söyleyen insanlara ben de sunu söylemek istiyorum;
O kadar yetersizsiniz, o kadar komplexlisiniz ki, hatalarinizi, yanlislarinizi bile kabul etmekten acizsiniz.