• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önemli açıklama-Aileler arası eğitim uçurumu

Tamam konu sahibi bazı noktalarda haksız bende eleştirdim fakat böyle bir yorumda aşırı seviyesiz yanii kusura bakmayınn..:34:

Sayıyor sayıyor sonra ben demedim diyor.
Yazık değil mi o insanlara? Sırf okumamışlar ve şiveli konuşuyorlar diye göze batacak derecede küçümsenmeyi hak ediyorlarmı? Bazı noktalarda haksız demişsiniz, bence baştan sona kadar haksız. Sorunun temeli bu zaten, o insanların okumamış ve şiveli konuşmaları (kısaca cahil olmaları). Ben konu sahibinin derdinde bi seviye göremedim, ondan ona layık bir yorum yaptım.
Hem o sözün neresi kötü? O beğenmediği saydığı özellikler günün birinde kendi başına gelir anlamında. Tam yerinde bir söz bence!

Carrie, benim avukatım olursun demi? Ben korkarım öyle mahkemeden filan :45: :27:

Şaka bir yana, şuan da aylinin o sözleri sinir haliyle sarfettiğine inanıyorum. İlk başta tabi konuyu okuyunca bende sinirlendim ve bir atasözü yazdım konuya çok uygun olacağı için ama bakıyorum da dünkü gibi anlatsaydı en başta öyle bir söylem kullanmazdım. İfade ediş tarzı kötüydü bence, tabi ki insanın içini bilemeyiz ama kötü niyetle yazmadığını düşünüyorum. Kronikte bir rahatsızlığı varmış, üzüldüm açıkçası..

merak etme, arkandayım :4:

evet ama ben şuna inanıyorum ki insan sinirliyken içinde ne varsa söylüyor açık açık
eteğindeki tüm taşları döküyor
sinirli olmak güzeldir, insanı dobra eder :27:

:))))) "eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır" atasözündeki "eşek" lafına bu kadar takıldı ya, üstte de bir arkadaş bir atasözü daha yazmış. onu da görüp bana kibirli dedileerrrr diye yazmasın şimdi :)))

ben ondan değilde, orda verilen örnek atasözünü üstüne alacak diye çekiniyorum :27:

Konu o kadar baydi ki yazacak tarafi kalmadi ama yine mesajlarda ki bir kac cümleye takildim ve yazmadan gecemeyecegim.
Konu altinda konuya cevap yazan bir kac kisi, diger youm yapan bayanlari ve hatta tüm KK bayanlarini cahillikle, egitimsizlikle suclayip, asagilamislar yine.
Eger gözlerine bakarak konusabilseydim - Bu kadar egitimsiz, cahil insanlarin oldugu bir platforma siz neden üye oldunuz? En önemliside bu kadar cahil olan insanlara akil danismak icin ne diye konu actiniz?- Sorularini sorup cevap beklerdim.
Reel hayatta bu tür insanlarla karsilasmayan yoktur.
Ama bu forumda da SIKCA karsilasir olduk.
Konu acip cevaplari begenmeyen kisi, cevap yazan üyeleri egitimsizlikle, cahillikle suclar asagilar.
Bir konuda fikir beyan eden insana kendi fikrinin dogrulugunu kabul edttirmek isteyen kisi saldirganlasir ve hakaret eder, asagilar.

Ama hepsinin temelinde aslinda kisinin kendi asagilik komplexinin oldugunu bilmeyen yoktur heralde.
Karsida ki insanin hakliliginin mantiken farkinda olan ama bunu kabul etmeyi kendine yediremeyen insanin söyleyecek sözü kalmaz ve asagilamaya yada hakarete basvurur.
Aslinda kisinin kendi yetersizliginin disa vurumudur bu asagilamalar ve hakaretler.

Bu siteye üye olmus onca insana bu tür sözler söyleyen insanlara ben de sunu söylemek istiyorum;
O kadar yetersizsiniz, o kadar komplexlisiniz ki, hatalarinizi, yanlislarinizi bile kabul etmekten acizsiniz.

Son düzenleme:
Hiç güleceğim yoktu umarım o kadar paran vardır pardon zaten yakınlarınmış ama bugün kü yaklasımında seni daha bir kibar gördüm o konu hiç böyle değildin madem konu o şekildeydi neden o şekilde olduğu gibi yazmadın bende bu kk daki bayanları anlayamıyorum istenilmeyen msj yazıldıgında veya eleştrildiklerinde aslan kesiliyorlar . Birde eleştirenler yorum yazmasın diye konuya girenler de var tabi eleştirmeden kendi fikrimizi nasıl sunabileceksek orası ayrı bir söz konusu tabi

:kkk:
WEİS yorumlarına bayılıyorum okurken sıkılmadan okuyorum söylemek istediklerimi dile getirmişsin bir şey eklemiyorum . :kkk:

Son düzenleme:
Hiç güleceğim yoktu umarım o kadar paran vardır pardon zaten yakınlarınmış ama bugün kü yaklasımında seni daha bir kibar gördüm o konu hiç böyle değildin madem konu o şekildeydi neden o şekilde olduğu gibi yazmadın bende bu kk daki bayanları anlayamıyorum istenilmeyen msj yazıldıgında veya eleştrildiklerinde aslan kesiliyorlar . Birde eleştirenler yorum yazmasın diye konuya girenler de var tabi eleştirmeden kendi fikrimizi nasıl sunabileceksek orası ayrı bir söz konusu tabi

:kkk:
WEİS yorumlarına bayılıyorum okurken sıkılmadan okuyorum söylemek istediklerimi dile getirmişsin bir şey eklemiyorum . :kkk:

tuttuğu avukat para almasa bile, hani akrabaları ya, davaları açarken harç yatırması lazım.
baya pahalıya patlayacak ona

Konu o kadar baydi ki yazacak tarafi kalmadi ama yine mesajlarda ki bir kac cümleye takildim ve yazmadan gecemeyecegim.
Konu altinda konuya cevap yazan bir kac kisi, diger youm yapan bayanlari ve hatta tüm KK bayanlarini cahillikle, egitimsizlikle suclayip, asagilamislar yine.
Eger gözlerine bakarak konusabilseydim - Bu kadar egitimsiz, cahil insanlarin oldugu bir platforma siz neden üye oldunuz? En önemliside bu kadar cahil olan insanlara akil danismak icin ne diye konu actiniz?- Sorularini sorup cevap beklerdim.
Reel hayatta bu tür insanlarla karsilasmayan yoktur.
Ama bu forumda da SIKCA karsilasir olduk.
Konu acip cevaplari begenmeyen kisi, cevap yazan üyeleri egitimsizlikle, cahillikle suclar asagilar.
Bir konuda fikir beyan eden insana kendi fikrinin dogrulugunu kabul edttirmek isteyen kisi saldirganlasir ve hakaret eder, asagilar.

Ama hepsinin temelinde aslinda kisinin kendi asagilik komplexinin oldugunu bilmeyen yoktur heralde.
Karsida ki insanin hakliliginin mantiken farkinda olan ama bunu kabul etmeyi kendine yediremeyen insanin söyleyecek sözü kalmaz ve asagilamaya yada hakarete basvurur.
Aslinda kisinin kendi yetersizliginin disa vurumudur bu asagilamalar ve hakaretler.

Bu siteye üye olmus onca insana bu tür sözler söyleyen insanlara ben de sunu söylemek istiyorum;
O kadar yetersizsiniz, o kadar komplexlisiniz ki, hatalarinizi, yanlislarinizi bile kabul etmekten acizsiniz.

O kisiler ayri ama bir sey eklemek istiyorum. Susulmasi gereken yerde susmuyoruz. Bu da apayri birsey. Susulmasi gerektigi yerde susmak gerek bazen. Konu cok lackalasti cunku.

Son düzenleme:
tuttuğu avukat para almasa bile, hani akrabaları ya, davaları açarken harç yatırması lazım.
baya pahalıya patlayacak ona

dün konuya son yorumum diye bişeyler yazdım ama dayanamıcam ya
carrie sen geyik peşindesin hala ya ayıp ama
bak kız mahkeme diyo kapa konuyu otur köşende
dün kaynıma sordum oda avukatta bu arada bu tip suçların cezası müebbet falan dedi
bak biz yazıyormuyuz yorum tırstık oturuyoruz:18:

yaptıgınız acıklamada bile ailenizdeki hukukculardan ailenizin egitim seviyesinden ailenizden sizden sizden sizden bahsedip durmuşsunuz.. "Zekâ kibiri yenemez" diye bir söz vardır bilmem duydunuz mu? sizinkide kibirinizi yenemiyor.

ben bunu durumun kibir olduğunu düşünmüyorum. buram buram sonradan görmelik kokuyor bence. çünkü kişi ne kadar kibirli olsa bile , sahip olduğu değerleri böyle söyleyerek ortaya sunmaz.

yani yok benim ailemin yarısı hukukçu falan bunları demeye gerek kalmazdı. bunlara doğuştan sahip olanlar durumu sindirmiş oluyor ve bu kadar çok lafını etmiyor.

sonradan sahip olanlar ise (üstüne birde kibir sahibi ise) böyle her ortamda bunu söyleyecek yer ararlar.

sonradan gören ve mütavazi olan kesimde vardır. bunların içinde mütevazilik olduğu için bunlarda ortaya dökmez.

neyse sanırım karışık yazdım. sonradan görmelikten kastım illa para pul değil. makam mevki çevre de buna dahil.

ayrıca sonradan görmelik de bana göre kusur değil. napalım Allah geç verdiyse ya da hiç vermesiyse. önemli olan bunları kullanış şekli, sunuş şeklidir.

veren Allah alan Allah.

bugün verir yarın alır.

bugün vermez yarın verir.

ayline sonradan vermiş. canım aylin de henüz sindirememiş.sana verilen herşeyi sindirmen dileğiyle aylin.

dün konuya son yorumum diye bişeyler yazdım ama dayanamıcam ya
carrie sen geyik peşindesin hala ya ayıp ama
bak kız mahkeme diyo kapa konuyu otur köşende
dün kaynıma sordum oda avukatta bu arada bu tip suçların cezası müebbet falan dedi
bak biz yazıyormuyuz yorum tırstık oturuyoruz:18:

benim adım tatar ramazan!
ben bu oyunu bozarım!

:9:

"Seni çok seviyorum eşek gözlüm". "bana nasıl eşek dersin?? *şaaaaakkkk* hapislerde sürüm sürüm süründürcem seni :4:"

Evet kimse ona birşey diyemez telşbihte bulunamaz, çünkü ailesinin yarısı hukukçu.. En ufak bir ima ile ipe götürürler mazallah :1: Ama o insanların şive ve mezuniyetleri ile alay edebilir cahil diyebilir, çünkü cahillerin avukat tanıdıkları olamaz :1:

Evet kimse ona birşey diyemez telşbihte bulunamaz, çünkü ailesinin yarısı hukukçu.. En ufak bir ima ile ipe götürürler mazallah :1: Ama o insanların şive ve mezuniyetleri ile alay edebilir cahil diyebilir, çünkü cahillerin avukat tanıdıkları olamaz :1:

Kibir olmaktansa cahil olmayi tercih ederim :19::19::19:
Bu arada ben Angaraliyim ve $ivemden coh memnunum garda$ :27:

Sayıyor sayıyor sonra ben demedim diyor.
Yazık değil mi o insanlara? Sırf okumamışlar ve şiveli konuşuyorlar diye göze batacak derecede küçümsenmeyi hak ediyorlarmı? Bazı noktalarda haksız demişsiniz, bence baştan sona kadar haksız. Sorunun temeli bu zaten, o insanların okumamış ve şiveli konuşmaları (kısaca cahil olmaları). Ben konu sahibinin derdinde bi seviye göremedim, ondan ona layık bir yorum yaptım.
Hem o sözün neresi kötü? O beğenmediği saydığı özellikler günün birinde kendi başına gelir anlamında. Tam yerinde bir söz bence!

Öncelikle ailenin yarısının hukukçu olmasına niye değindin onu anlamadım sevgili üye arkadaşım..

Öncekii konundakii kelimeleri kullanışınla bu konundaki kelimeleri kullanışın arasında dağlar kadar fark var o konuda bir anlaşalım önce.

''gerçekten benim ailemden kültürel olarak -aşağılamak için söylemiyorum ama- bana batacak seviyede düşük düzeyde ve şiveli ve cahil konuşmaları vardı''

İnsanlarıı şivesine ve konuşma tarzlarına göre cahil diye nitelendirmeniz hiç hoş değil. Ayrıcaa siz diğer konunuzda bu tarz açıklamalar yapmayıp konuyu havada bırakmışsınız.Erkek arkadaşınıza ailenle aramda sıkı bir bağ olmazsa bozulma vs. demişsiniz bunu nasıl anlattığınızı yazmışsınız burada.Fakat diğer konunuzda erkek arkadaşımada durumu anlattım oda beni destekliyor anlıyor tarzında bir cümle kurmuşsunuz.Nasıl anlattığınızı nerden bilebiliriz.bana batacak seviyede seviyede düşük ve şiveli konuşmalı Cahil diye nitelendiriyorsunuz bu insanları sonuçta..

Bir diğer konu insan ailemin yarısı hukukçu , bende hukukçuyum vs. diye burdaki üyelerin gözünü korkutamazsınız , burası özgür bir platform zatenn eleştirinin dozunu kaçıran kişiler banlanır.Sizin hukuki işlem başlatmanızı gerektirecek bir durum olmaz.:34:

eleştirilere açık değilseniz buraya konu açmazsınız olur biter.:40:

bunlarda benim konuya yazdığım yorumlarr.Bende konu sahibini haklı bulmuyorumm.Fakat sizin kullandığınız sözünde ağır olduğunu düşünüyorummm.Sonuçta herkes düşüncesinii belli bir seviyede dile getirmek zorunda.hakaret boyutuna ulaştıktan sonra ona eleştiri vs. denilmiyor zatenn.Sizin konu sahibi hakkında yapığınız yorumm değil de o kullandığınız söz hoş olmadı bence.Her ne kadar haksız olursa olsunn insanlar belli bir seviyede tartışmalıı :ssz:

''Kolay değildir helal kazanmak..
Allah herkese helalinden kazanmayı nasip etsin.''

ahanda ben bu insanı Aylinden çok seviyorum

$8060_495955280421917_1806287483_n.webp

Son düzenleme:
bunlarda benim konuya yazdığım yorumlarr.Bende konu sahibini haklı bulmuyorumm.Fakat sizin kullandığınız sözünde ağır olduğunu düşünüyorummm.Sonuçta herkes düşüncesinii belli bir seviyede dile getirmek zorunda.hakaret boyutuna ulaştıktan sonra ona eleştiri vs. denilmiyor zatenn.Sizin konu sahibi hakkında yapığınız yorumm değil de o kullandığınız söz hoş olmadı bence.Her ne kadar haksız olursa olsunn insanlar belli bir seviyede tartışmalıı :ssz:

ben yorumumun arkasindayim canim :34: hakaret degil o söz bu arada olsaydi coktan banlenirdim :37:

Benim eşim de avukat sizin ilk açtığınız konuda cahil diye hitap ettiğiniz kişilere de hakaretten size dava açılabilir.
Eşim bir davasında müvekkeline karşı taraf iddianamede orta zekalı insanların anlayabileceği diye bir cümle eklemiş eşim hakaretten dava açmıştı...
Yani siz cahillikle suçladığınız insanların günahına giriyorsunuz ama ertesi gün gelip herkesi hukukçu ayağıyla tehdit ediyorsunuz.

Son düzenleme:
bende hiç pişman değilim
son kararım

ve üstüne basa basa söylüyorum
aylin sevgilisiyle evlenmesin yoksa ilerde çok büyük sıkıntılar yaşarlar

Back
X