- Konu Sahibi Aylinnnnnnn
Ya Sevgilin sana 'eşek gözlüm' derse ne yapacaksın? şikayet mi edecksin? 

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sinirle bir şey yazınca eşeğim, sakin yazınca çok iyiyim.
Öncelikle ailenin yarısının hukukçu olmasına niye değindin onu anlamadım sevgili üye arkadaşım..
ikiniz de söylemek istediğim şeyi çok iyi biliyorsunuz
ben adam haklı mı dedim şimdi
neden illa kulp uydurulabilecek şeyleri alıyorsunuz
adam şerefsizin daniskası
hepimiz biliyoruz genç kızlar öğretmenlerine aşık olurlar
burda öğretmenin yapması gereken bellidir
ama mesele o değil
dışardan gördüğümüz gibi değil hiç bir şey
şöyle bir konu açılsaydı mesela
gençlik ne hale geldi
13-15 yaşındaki gençler ne durumda diye
o zamanki yorumları da görürdük
ben hiç bi öğretmenime aşık olmadım
ben anormalmiyim acep
Ya Sevgilin sana 'eşek gözlüm' derse ne yapacaksın? şikayet mi edecksin?![]()
ben hiç bi öğretmenime aşık olmadım
ben anormalmiyim acep
Eder tabi, onun ailesinin yarısı hukukçu
ebruş, mahkemede görüşürüz![]()
saydın sayacağın kadar zaten daha ne dicen![]()
![]()
![]()
yaptıgınız acıklamada bile ailenizdeki hukukculardan ailenizin egitim seviyesinden ailenizden sizden sizden sizden bahsedip durmuşsunuz.. "Zekâ kibiri yenemez" diye bir söz vardır bilmem duydunuz mu? sizinkide kibirinizi yenemiyor.
Sayın kültürü tavan yapmış, hukukçu bir aileye sahip (tümü değil de yarısı), eğitimsiz insanları "aşağılamadan" GÖZE BATACAK KADAR DÜŞÜK BİR SEVİYEDE GÖREN konu sahibi Prof. Doc. Dr. med. Aylinnnnn, sana son sözüm "Gün gelir devran döner..............
Anlayan anladı![]()
Sayın kültürü tavan yapmış, hukukçu bir aileye sahip (tümü değil de yarısı), eğitimsiz insanları "aşağılamadan" GÖZE BATACAK KADAR DÜŞÜK BİR SEVİYEDE GÖREN konu sahibi Prof. Doc. Dr. med. Aylinnnnn, sana son sözüm "Gün gelir devran döner..............
Anlayan anladı![]()
al sana
bi hukuk sitesinden
alda oku, sonra git o hukukçu akrabalarına anlat
''Atasözleri hakaret kabul edilemez çünkü senelere mal olmuş ve kabul edilen bir değer oluşturmuşlardır. Ancak ATASÖZLERİNDE asla ve kata oynama yapamazsınız. Buradan hareketle ATASÖZÜNÜN yanlış kullanılması hakaret olamaz. Haddi aşan bir kullanım olabilir gereksiz yerde kullanıldığında (Kİ SENDE AYLİNCİM YERİNDE BİR SÖZDÜ, TAM SENİN DURUMU ANLATIYORDU) ancak hakaret kabul adlonulamaz... Çünkü atasözleri bir toplumun duygu düşünce inanç ve kültür yapısını yansıtır . Bu hakaret odaklı olduğu kabul edilemez.
Lütfen TDK yı internetten arayınız... veya http://www.tdk.org.tr/TR/Default.aspx?F6E10F8892433CFFAAF6AA849816B2EF43767 34BED947CDE ı yapıştırınız... orada Türk Dil Kurumu sayfası açılacaktır... Devletin dil kurumu .... Sağdan aşağı doğru bakınız orada ''GTS'de söz ara '' bölümünü göreceksiniz... Oraya İmam yazınız... Açılan sayfada beş anlamının altında '' Atasözü, deyim ve birleşik fiiller '' olan bir bölüm göreceksiniz iki kutucuk dolu soldakini okuyunuz .... İmam O....sa cemaat Sı.... sözü bulunmaktadır... Bu argo bir atasözüdür ama hakaret değildir.''