- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi Aylinnnnnnn
konu sahibi basın açıklamasını geceden yaptı gitti tartışmalar hala devam ediyor
..yalnız dikkatli yorum yazalım çünkü işin ucunda mahkeme kapılarında sürünmek de var 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bak tatlım kk kadınları acımasızdır affetmez hemen yerden yere vurur aaaaa küçük gördü etti bilemeyiz belki sen bizlerden daha alçak gönüllüsündür ifade edişin farklıdır bak hemen zaten dalga konusuda oldun mahkeme kararı var dikkatli olalım diye burası böyle önemseyip bu açıklamayı yapmana bile gerek yoktu herkez kendine baksın burda atıp tutmak kolaydır
bak tatlım kk kadınları acımasızdır affetmez hemen yerden yere vurur aaaaa küçük gördü etti bilemeyiz belki sen bizlerden daha alçak gönüllüsündür ifade edişin farklıdır bak hemen zaten dalga konusuda oldun mahkeme kararı var dikkatli olalım diye burası böyle önemseyip bu açıklamayı yapmana bile gerek yoktu herkez kendine baksın burda atıp tutmak kolaydır
ağzınıza sağlık arkadaşım....... aynen katılıyorumSu yukarda ki yazinizi iyice bir okuyun özellikle kirmizi ile isaretli bölümleri.
Siz yukarda ki cümleleri yazacaksiniz, suclu bu cümlelere yorum yapan üyeler mi olacak?
Simdi söylemlerinizi degistirmeyin. Kirmizi ile isaretli yerlerde neden anne, baba demek istemediginizi acik net ifade etmissiniz.
Bu kadar kücük gördügünüz ve "size batacak kadar düsük seviyede" gördügünüz insanlarin hakkini savunmakta bize düstü.
Madem okumamis olmalari, siveli konusmalari size batacak kadar rahatsiz edici.
Lütfen sizde o insanlari rahat birakin.
Ayrica buraya gelip hukuki islemle tehdit etmeyin insalari cünkü siz sordunuz insanlar düsüncelerini yazdi.
Hukuki islem konusunda elinizden geleni ardiniza koymayin. Aceba sizi es olarak secen bir insanin ailesini internet ortaminda bir sürü insana bu derece degersiz ve seviyesiz tanitmanin bedeli ne kadardir onuda sorun.
Ayrica dün yaptigim yorum asagida ve aynen tekrar ediyorum.
Bence hemen ayrilin.
Mümkünse arkaniza bile bakmayin.
Birdaha dönmemek üzere terkedin lütfen.
Kimse sizin kadar kibirli, kendini begenmis, egitimle adam olunacagini zannedecek kadar cahil ve insanlari dis görünüsü, sivesi vb. seylerine bakip yargilayack kadar kendini bilmez gelin istemez.
Lütfen insanlarin basini yakmayin.
Gidin size uygun! okumus, egitimli, sivesiz bir es ve aile bulun.
Bu arada sizin o Üni mezunu diye kibirlene kibirlene bahsettiginiz insanlar arasindan tecavüzcüler bile ciktigi hatirlatiyor ve uslubum agir olduysa kusura bakmayin, kibirlilere karsi aslinda daha sert tutum icerisindeyimdir ama kendimi tutuyorum diyerek uzaklasiyorum.
Hem bir toplulukta bulunuyorsunuz, hem bulunduğunuz topluluğun önemsenmesini yadırgıyorsunuz !!! Bu nasıl bir kendini değersiz görmedir anlayamadım.
Aylin hanim az önce yazdiklarinizdan bile dönüyorsunuz.
Ben öyle birsey demedim diyorsunuz.
Insanlar hakkinda hukuki islem baslatacaginizi söylediginiz cümleler asagida.
Ayrica buraya gelip hem evlenecegi insanin ailesini asagilayip, hemde buna tepki gösteren insanlara hukuki islem tehdidi savuramazsiniz.
Elinizden geleni arkaniza koymayiniz.
Bakalim kim suclu bulunacakmis.
O insanlar hakkinda ki düsünceleriniz vicdani bir suctur zaten anlayana.
Bir insanın doğmamış çocuklarına kadar yapılan hakaret sizin için çok makul bir şeyse bu da sizin vicdanınız..Daha fazla uzatmaya gerek görmüyorum. Acilen ayrılmamla ilgili verdiğiniz ulvi tavsiye içinse sonsuz teşekkürler, iyi günler.
sevgili aylin. seni tanımıyorum sana benzeyen biri ile de tanışmadım. bu mutluluk verici. ne kadar güzel. için dışın bir. bak hiç tanımadan tanıdım seni. sana şımarık, züppe, kendini begenmiş, baskasını aşağı gören, sınıf ayrımı yapan, kalbi kültüre baglayan, sevgiyi eğitime baglayan, özlemi insanın sınıfına uygun yasayan, sevgiye saygıya değil bilgiye kültüre deger veren, karşısındakinin kalbini degil de kendi prestijini düşünen, sevgilisinin ailesine ilokul mezunu diye anne baba demeyen, belki onlar doktor mühendis olsaydı onları bagrına basacak olan, vs vs demeyecegim. olmaz cünkü bu bana cok ters bir se tanımadıgım insana asla bole seyler söylemem ne haddime. sadece düşün. şu ilk actıgın konuyu bir daha oku. bir arkadaş kırmızıyla belirtip kopyalamıs saolsun. sen hayatın askın ailen vs bunlar ne benim ne buradaki arkadasların umurunda. ama şunu bil kardesim. iticisin. cok iticisin. yazık![]()
ayrıca neden ailenizin avukat olduğunu açıklama gereği duydunuz ki :44:
ne çok eğitimli varmış burdada dişhekiminden tut avukatına kadar
bi biz cahil cühela kalmışız![]()
önemsemediği toplumun fikirlerini almak içinde sürekli konu açıyor arkadaş![]()
Böyle yazdım diye hakaret edilmesi şart mı? Çok hatalıyım size göre diyelim, güzellikle, yapma etme Aylin hatalısın demek çok mu zor? Bu yazımı altına da eleştiri yapan ama çok seviyeli davranan insanlar oldu..Hakaret etme hakkı kimsede yok, tasvip etmezsiniz, sonsuz saygı duyarım ama hatalıysam bile bu insanlara bana saydırma hakkını vermez.Ayrıca yazdım burada ve hala ısrarla ilkokul mezunular diye anne-baba demek istemiyorsun diyorsunuz!! Bununla alakası olmadığını, yanlış anlaşıldığımı hem açıklamada hem yorumlarda defalarca vurguladım..
(hakaret: bknz 'eşeklik baki kalır'---ve lütfen atasözüdür bu demeyi bariz eşek diyor bana, ...... koyup boşluğu sen doldur diyen bile vardı, daha neler vardı).İyi günler dilerim.
Evet ben yazdım bunu ilk sayfa da. İlk açtığınız konuya daha uygun bir cümle bulamamıştım.. Az önce de dediğim gibi, şuan da yazmakta olduğumuz konunuz ilk konu olsaydı, söylemlerim, konuşma tarzım elbetteki daha farklı olurdu çünkü içinde herhangi bir aşağılama içeren cümle göremedim ama ilk açtığınız konuda sevgilinizin ailesine bariz bir şekilde cahil, kültürsüz demeniz aksi gibi de ailenizin eğitiminden bahsetmeniz oldukça aşağılayıcıydı.
Dışarıdan bir göz gibi okumaya çalışın ilk açtığınız konuyu, sanırım biraz olsun hak vereceksiniz ağır söylemlere.. Yoksa bu konu gibi daha açıklayıcı ve güzel cümlelerle yazsaydınız kimse size ağır şeyler söylemezdi, en azından ben söylemezdim..
Hakkınızda hayırlısı olsun..