- 3 Ekim 2010
- 11.574
- 4.010
- 773
- Konu Sahibi Aylinnnnnnn
Öncelikle anne ve babanıza Allah'tan rahmet, size sabırlar dilerim, mekanları cennet olsun.
İşte benim beklediğim ve umduğum cevap tarzı ve seviyesi buydu..Çok açık bir dille çok güzel bir yorum yazmışssınız, çok teşekkürler. Karşıdakini uyarmak ve/veya eleştirmek için illa küfür/hakaret/ dalga geçmek gerekmediğini keşke herkes sizin gibi bilse..
Ben de kayınvalideme X anne demeyi düşünüyorum. Sevgilim anneme babama anne-baba demese zerre alınmam, aklıma bile gelmez aynen.
Beni rahatsız edecek insanlar değiller, iyi insanlar..Sadece çok içli dışlı olmayı gerektiren ortak paydaya sahip değiliz..Çok sık görüşme durumu olmayabilir, zira sevgilim de ben de çok yoğun çalışacağız, elbette ki görüştüğümüz zamanlarda da saygımı her daim koruyacağım.
Yorumunuza tekrar teşekkür ederim, sevgiler.
Gercekten anne- baba demek istemiyordun?
Peki anne demekle, X anne demek arasında ne fark acaba?
Neyi savundugunuzu anlayamadım ben, bana batacak sekilde cahilce ve siveli konusmaları vardı diyorsun bunları dedigine göre yeterince rahatsız olmussun haksız mıyım? Ortak bir paydaya sahip olmadıgınız icin ne kayınvalideniz, ne kayınpederiniz ne de kayınbiraderiniz icin özlem duyup, sık görüsmek istemeyecegim insanlardırr diyen siz degil misiniz?
Simdide beni rahatsız edecek insanlar degiller, iyi insanlar diyorsun ve cok sık görüsemeyeceginizi isinizin yogunluguna baglıyorsun?
Bu degiskenlik hızınıza yetisemiyorum..
Son düzenleme: