Tüp Bebek Merkezleri önemli lütfen katılın önerdiğiniz ve önermediğiniz tüp bebek merkezleri

canım dhea diye bir ilaç varmış da.siteden bir arkadaş tavsiye etti.yumurta kalitesini artırmak için.aslında benim yumurtlama sorunum yok ama ihtimalleri artırmak uğruna almayı düşünüyorum.bir de eşime aldık 3 kutu sperm kalitesini artırıcı.en azından tedavi olana kadar doğal yoldan olma olasılığını yükseltiriz belki
sen de durumlar nasıl?kontroller iyi gidiyo mu?

önermediğim: Gürgan Clinic (Ankara)
önerdiğim merkez henüz yok, araştırma içindeyim.
inşallah bizim durumumuzdakilere ticari yaklaşmayan bir merkez bulabilirim.

:lepi:önerilen merkezler:lepi:

1) umut tüp bebek merkezi - 8 kişi
2) memorial - 8 kişi
3) alman hastanesi - 5 kişi
4) brüksel kadın sağlığı - 2 kişi
5) hş clinic - 2 kişi
6) ankara özel tüp bebek merkezi - 2 kişi
7)acıbadem bursa - 3 kişi
8) florance - 1 kişi
9) bahçeci kliniği - 1 kişi
10) konya eurofertil - 1 kişi
11)fertijin - 1 kişi
12)anatolia ankara - 2 kişi
13)medicana - 1 kişi
14)konya kızılay hastanesi - 1 kişi
15)ist.nisa hastanesi - 1 kişi
16)genart - 1 kişi

klava:önerilmeyen merkezlerklava:

1) istanbul tüp bebek - 7 kişi
2) gürgan clinic ankara - 4 kişi
3) umut tüp bebek merkezi - 4 kişi
4) memorial - 4 kişi
5) maya tüp bebek - 3 kişi
6) acıbadem - 3 kişi
7) eurofertil - 4 kişi
8) medicana - 2 kişi
9) ankalife - 2 kişi
10)yeditepe üniv. - 1 kişi
11)akdeniz üniv. - 1 kişi
12)medical park bahçelievler - 1 kişi
13)şifa hastaneler grubu - 1 kişi
14)amerikan hastanesi - 2 kişi
15)diyarbakır eurofertil - 1 kişi
16)bahçeci - 1 kişi
17)kadıköy acıbadem - 1 kişi
18)anatolia - 1 kişi
19)genart - 1 kişi
20)alman hastanesi - 1 kişi
21)ogü eskişehir tıp fakültesi - 1 kişi

Son düzenleme:

canım ben de hiç duymadım adını bu merkezin.yenimiymiş?

arkadaşlar merhaba,bu zorlu süreçte allah emeklerinizi boşa çıkarmasın diyerek başlamak istiyorum.ben maya tüp bebek merkezini kesinlikle öneriyorum.bu merkezde tedaviye tam başlayacakken,hatta uzun protokol olduğundan lucrinimin 10.gününde osman hocamın muayenesi ile doğal yoldan hamile kalmış olduğumu anladım.yani merkezi şu an objektif olarak değerlendiriyorum.negatif yada pozitif sonuç almadım bu merkezden,ancak ilgi alaka ve teknik olarak inceledim tabiki tüm personel ve hocalargerçekten bu işi hiç bir para kaygısı olmadan yapıyorlar ve etkileri olmasada benim pozitif sonucumla çok mutlu oldular.amaçları herkesi anne ve baba yapmak kesinlikle.

merhaba bende merkez konusunda kararsızım ama kesinlikle yeditepe üniv hastanesini cem fıcıcıoglunu özelliklede hasbey hakan koyuncuyu önermiyorum
şimdi alman memorial ve umut yakın markaj altında inceliyorum

Kesınlıkleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee katılıyorum bende enver beyın hastasıyım daha mucızeme kavuŞamadım ama umudum Çok ınŞallah saĞlıkla ve hayırlısı ıle meleĞıme kavuŞacaĞım...

kesinlikle eurofertil tüp bebek merkezine bekliyorum hepinizi arkadaşlar.. (ben diyarbakırdakinde çalışıyorum ) gelince göreceksniz. son teknoloji son derece iyi ekip ve yakın takiple neden sizinde bebeğiniz olmasın ???

sevgiyle ve sağlıkla kalın .....
gülden uzala

merhabalar,

Ben henüz tedavi olmadım ama olursam Jinepol Etilerde olacağım. Oradan Selim Şenöz Beyle görüştüm çok memnun kaldım, embriologları Sevinç Ege.

Ancak geçenlerde burada (KK) çok önerilen Medical Park Gökmen Bey'e gittim fikir almak için. Ve açıkladım internet sitelerinde sizden çok bahsediliyor o nedenle geldim dedim

Bana dediği şuydu, bebek işi duygusal iş buraya gelirsiniz hamile kalırsınız beni anlata anlata bitiremezsiniz, öbürü gelir 5 sefer uğraşır hamile kalamaz her yerde " tüüü allah b... versin" yazar.

Buna göre ben iyi doktor muyum, kötü doktor muyum dedi.

Gerçekten bu işler acayip duygusal işler, birimizin beğenmediği merkez öbürüne müthiş iyi gelebilir.

O yüzden evet yazılanları dikkate alın ama direk çizik çekmeyin. Ücretlerini araştırın, ( maliyetli iş ama paradan da kaçılacak birşey değil yanlış karar büyük paraları çöpe attırır) Doktorların özgeçmişlerini tecrübelerini okuyun. Mümkünse gidin yüzyüze görüşün kararınızı öyle verin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana katılıyorum...ama bizlerde yaşadığımız tecrübeleri burda paylaşıyoruz ki diğer arkadaşlarımız bizim kadar yıpranmadan bebişlerine kavuşsunlar ben umut tüp bebek merkezinde tedavi gördüm şuan hamileyim orda yapılan tedavimden çok memnun kaldım şuan hamileyim ve kızm olacakmış ama çok samiyetle söylüyorum hamile kalmasaydım tekrar umut tüp bebek merkezini düşünürdümmmm

florans dan emre karatekelioğlu kesinlikle öneriyorum. benim ilk denemem orada oldu. geblik oluşmadı ama ellerinden geleni yaptıklarını biliyorum.2. yi tekrar orada denemeyi düşünüyorum. en azından emre beyle görüşürün derim.

Arkadaşlar
Ben de Amerikanı kesinlikle önermiyorum . Sadece hemşireler ilgili dr lar değil ticaretten başkası değil İlk denemem negatif ilgi sıfır
Bahçeci çok kalabalık Süleyman beyi çnermiyorum kesinlikle İlk randevuda yüzde 11 ihtimal diyen ( yaşım 40 ) diye ve donasyon öneren bi dr.

Şiddetle Bilge Kaan Serhat Partalcı Çok uygun fiyat çok ilgili bi dr ancak lab ne kadar önemli bilemiyorum Ama Amerikana 1000 basar Bilge Kaan GOP da :enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…