Önemsemiyor mu

Iki ay sadece telefonda görüştük

Sen niye plan yapmadin?
Ben boyle durumlarda karsidan bir sey bekleyip hayal kirikligina ugramaktansa acigi kapatmayi yegliyorum.

Çok özlemiş olsa saat 2'ye kadar beklemek istemez, erkenden buluşup daha fazla vakit geçirmek isterdi diye düşünüyorum. Pek heyecanlanmadığı da ortada açıkçası...

"Biraz heyecanlı ol" demişsiniz de bu içten gelen bir şey.

Siz heyecanlı birini istiyorsanız erkek arkadaşınız size uygun değildir zaten.

Ama "heyecansız da seviyorum onu" diyorsanız bunu söylemeniz yersiz olmuş.

Bir de heyecan ve jestler ilişkinin derinliği ve geleceği konusunda ışık tutmuyor.

Buluşmak için dakikalar sayan, hediye ve sürprizleriyle sevgilisini mest edip bir gün nedensizce heyecanı bitip terk eden ya da başka bir kıza da aynısını rahatlıkla yapan adamlar var.

Belki sizinki yorgun, meşgul, yoğun ama sizi çok seven bir kalbe sahiptir, bu beklentinizi gerginlik yaratmadan tatlı tatlı ifade edin, bunun yolu da bunu sözlere dökmek değil o heyecanı bizzat yaşayarak ona da yaşatmaktır.

Senin yerinde olsam bende trip atarım. Daha fazla zaman geçirmek için heyecanlanmasi ve plan yapması gerekirdi. O kadar zaman geçmiş aradan, sanki dün bulusmussunuz gibi bir tavır.

Klasik odun erkek. Hemen sevmiyor etmiyor diye düşünme. Cidden erkeklerin çoğu ince dusunemiyor. Seni gorunce heyecanı yerine gelir.

önemsememek değil de , eski heyecanı kalmamış bence adamın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…