Dimi yaa yasli amcalar gibi.Gıcık oluyorum. Fakat olmayacagina karar vermek icin önce bi konusaym diyorum hemen olmaz deyip kestirip atamam seviyorum sapsali :)))40 yıllık evli gibi adam, içi geçmiş
Sense liseli aşıklar gibi pır pır heyecan istiyorsun
Cıks 'annesine anne de desen' olmaz bu iş
Ben şapşallarla zaman kaybını sevmiyorumDimi yaa yasli amcalar gibi.Gıcık oluyorum. Fakat olmayacagina karar vermek icin önce bi konusaym diyorum hemen olmaz deyip kestirip atamam seviyorum sapsali :)))
Halay cekmeyi beceremiyoBen ortada hicbi sey goremedim. Napsin adam goruseceksiniz yani halay mi ceksin planlanacak ne var bilemedim.
Sevince böyle konusulmuyo malesef .yine de teşekkür ederim yorumunuz içinBen şapşallarla zaman kaybını sevmiyorum
Bir hafta kalcak burda onun vermis oldugu bir rahatlikta olmus olabilir ama ne bileyim işte küçük bir heycan yaşasın isterdimben seni haklı buldum
sabah erkenden görüşelim daha uzun zaman geçirelim demesi gerekirdi
Rica ederimSevince böyle konusulmuyo malesef .yine de teşekkür ederim yorumunuz için
Haklısınız. Amannn özel günümde olduğum icin hassasta olmus olabilirim .offf biri gülşen diye seslense oturup ağlamak istiyorumSürekli geldiğinde görüştüğünüz için ona normal geliyor demek ki. Buluştuğunda uyarırsın rahatsız olduğunu söylersin.
Hmm garanti veremem kalas olabilirRica ederim
Biraz mesajla döşe, kırıldım filan de yani
Belki fazla kalas değildir çiçekle gelir o zaman
Iyi Geceler Hanımlar
Erkek arkadasim farkli bi sehirde calisiyor.Neredeyse iki ay kadar görüşmedik. Islerinden dolayi gelemiyordu.Bu hafta islerini halledip aksam oldugum sehre geldi.Aksam gec bir saatte geldigi icin ben cikamazdim disari hemen eve gecti (ailesinin evide benim oldugum sehirde) neyse hersey iyi güzel tatli tatli mesajlastik filan.Saat gec oldugu icin uykum geldi askim uyuycam ben ama yarin napcaz kac gibi goruscez hic konusmadik dedim.Hep son dk birakiyosun ben soruncada cevap vermiyosn dedim.
Bana verdigi cevap herzamanki gibi 1 veya 2 gibi görüşürüz öyle napcagimiza karar veririz dedi.Cok kizdim bu soyledigine.farkinda misin iki ay gorusmuyoruz biraz heycanli ol sen böyle yapinca sanki görüşmek istemiyomusun onemsemiyomusun gibi hissediyorum dedim.
Ne alakasi var abartiyosun.Herzamanki saatte görüşürüz iste lütfen abartma askim dedi. Peki tmm iki gibi görüşürüz iyi geceler dedim daha da konusmadim.
Ama cok kirildim hanimlar.Iki ay gorusmuyosun sen sevgilinle biraz daha özenli davranmaz mi insan.ben mi abartiyorum sormak istedim sizlere...
Şu özel günler bi beni etkilemiyor.Haklısınız. Amannn özel günümde olduğum icin hassasta olmus olabilirim .offf biri gülşen diye seslense oturup ağlamak istiyorum
Bende asker yolu bekledimValla biz eşimle ayrı şehirlerde sevgililiği yürütürken 10-15 gün önceden eşim saymaya, plan yapmaya başlar, her gün bana yanına gideceğim için duyduğu sevinci anlatırdı. . Bilemedim. Herkes aynı değil ki. .
Iyi Geceler Hanımlar
Erkek arkadasim farkli bi sehirde calisiyor.Neredeyse iki ay kadar görüşmedik. Islerinden dolayi gelemiyordu.Bu hafta islerini halledip aksam oldugum sehre geldi.Aksam gec bir saatte geldigi icin ben cikamazdim disari hemen eve gecti (ailesinin evide benim oldugum sehirde) neyse hersey iyi güzel tatli tatli mesajlastik filan.Saat gec oldugu icin uykum geldi askim uyuycam ben ama yarin napcaz kac gibi goruscez hic konusmadik dedim.Hep son dk birakiyosun ben soruncada cevap vermiyosn dedim.
Bana verdigi cevap herzamanki gibi 1 veya 2 gibi görüşürüz öyle napcagimiza karar veririz dedi.Cok kizdim bu soyledigine.farkinda misin iki ay gorusmuyoruz biraz heycanli ol sen böyle yapinca sanki görüşmek istemiyomusun onemsemiyomusun gibi hissediyorum dedim.
Ne alakasi var abartiyosun.Herzamanki saatte görüşürüz iste lütfen abartma askim dedi. Peki tmm iki gibi görüşürüz iyi geceler dedim daha da konusmadim.
Ama cok kirildim hanimlar.Iki ay gorusmuyosun sen sevgilinle biraz daha özenli davranmaz mi insan.ben mi abartiyorum sormak istedim sizlere...
Yaw arkadaşım rahatsız oldugunu söylesen ne ki cocuk ögle işte sen rahatsız oldun diye heyecanlanıp pır pır olcaksa olmasın bence demek ki içinden öyle davranmak geliyoHmm garanti veremem kalas olabiliriyisi mi ben yarın konusup rahatsız oldugumu soyliyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?