Önemsizmişim Bunu Anladım...

BenmasMavi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2010
4.941
3
0
İstanbul
Kızlar bir haftalık ceza maratonundan sonra tekrar döndüm aranıza sositososito

Neyse konuya gireyim hemen.Ben de rahim ağzında yara var.2 sene oluyor neredeyse teşhis konulanı.

1 haftadır acayip ağrım ve kaşıntım oldu.Üstüne üstlük ilişkiye girerken de çok kasılmalarım oldu ağrıdığı için.Neyse ben bugün doktora gittim.Her yol smear testi yaptırıyorum yara kansere dönmesin diye.

Bugün de gittim smear için sıvı aldı doktorum.

Hastane dönüşünde kayınvalidem eşimin cebini aradı.Evi aradım yoktunuz nerdesiniz napıyorsunuz felan dedi.Eşim de iyiyiz nasıl olalım deryayla hastaneye geldik dedi.Tamam eve gidince arayın dedi kapattılar.

Neyse eşim ordan işe geçti.Ben geze geze evime geldim.Baktım kayınvalidem aramış numarası düşmüş görümcemden de aramış.Eve gelince aradım

Dedim napıyosunuz nasılsınız felan iyiyiz dedi.Hanginiz gitti doktora .Ben de ben göründüm kadın hastalıklarına dedim.

İyi dedi.Hiç sormadı bile neyin var kızım hastamısın yoksa.Birşey mi oldu.Doktor ne dedi felan diye hiç sormadı bile.

Eşimin yengesinin oğlu askere gitcek bu ay.Cumartesi mevlüt verceklermiş.Kayınvalidemler de cumadan gelceklermiş.Bunu söylemek için aramış.

Nasıl öfkelendim bilemezsiniz .Söyleyin haksızmıyım Allah aşkına ya

öncelikle gecmiş olsun mavi cim kayınvaliden neden böle davranıyor anlamadım sana acaba oğlundan kıskanıyormu seni tahammül mü edemiyor
yaptıgı davranış tabi ki de sana önem vermiyorum msj ı
cumadan gidecekleri kişi de eşinin yengesinin oğlu
nasıl sinir oldum yahu

Evet haklısın ben de direk öyle anladım zaten resmen önemsemiyor.Bir de sordu hanginiz göründü doktora diye.

Demek eşim görünseydi hemen arardı sorardı nasıl oldun doktor ne dedi diye.Ben gidince sorma gereği bile duymadı.

Cumadan gelmek de neyin nesi ne bileyim ben.Cumartesi mevlüt oysaki.Görümcem ve 3 çocuğu da gelecekmiş onlarla...Çok üzgünüm çoook

yaa mavi cim inan sini roldum
hani normal bir kişi bile hani sıradan biri dr a gittiğini sölediğinde bile sorarız hayırdır neyin var diye
eltin ve görümcen var mı senn

Eltim yok canım ,kaynım bekar hala.

Görümcem var işte dediğim gibi 3 çocuğuyla o da gelecek cuma günü pazar günü dönceklermiş

haklısın tabi insan bi sormazmı neyin var ne oldu diye kendi oğlu gitse hemen atlardı ama ahh ah

mavi cim şunu söylim eşinle aran iyi olsunda kaynana bir gün üzer ertesi gün unutursun
başka derdin sıkıntın olmasın

çok haklısın bırak onları allaha havale et ölür sanki neyin var diye sorsa insan düşmanı olsa acır sorar ya...demek ki gelinleri düşmandan öte görüyorlar...boşver hiç takma senin de zamanın gelir onlar hep böyle turp gibi olmucaklar ya sende aynısını yaparsın....allah sana da acil şifalar versin onlarla moralini bozup daha çok sağlığıdan olma kendini düşün önce....

canım cok gecmıs olsun oncelıkle.benzer seler benımde basıma geldı.ama ben yerı gelınce verdım cevabını.ve bu tarz olayları sakın esıne anlatmamazlık yapma.hemen aksma sole bence.ayıp ettıklerını oda bılsın yerı gelınce oda cvp verebılsın.sen sımdı ılk karsılastıgında surat yap oda sorarsa sende sole.oglun hasta deseydımmı sorcaktın neyın var dıye anne de.yanından kalk.bakalım ozmn ne dıycek.

boşverr seni takmayan insanları sen hiçççç takma.... :dilcikar:

evet öyle yapmak gerekir aslında beni önemsemeyeni ben de önemsememem gerek.O zaman takmam kafaya işte.

Saol canım....

Eşime anlattım zaten aradığı zaman .Noldu sesin bozuk geliyo dedi Ben de böyle böyle dedim

Birşey diyemedim haklısın aşkım dedi.

Geldiklerinde surat yapıcam zaten.

Gelmeye gelince biz geliyoruz gidiyoruz değer vermeye gelince zırnık yok anasını satayım neymiş bu gelinler ya

Geçmiş olsun. Boşver canım ya. Benim eşimde grip olduğunda annesi hergün arar, doktora git diye hergün tembih ede ede bitiremez. Ben olunca aramaz bile, sonrada seni kızı gibi görüyor der. Aman başka zararı olmasında aramasın, ben pek sorun yapmıyorum. Ama en azından niye gittiğini sorması lazımdı, boşver takma.

Az önce eşim aradı.Bu akşama maaşı yatacakmış.

Yarın eminönüne gideriz dolaşırız felan dedi ,tamam dedim.

Cuma da alışveriş yaparız ben 8e doğru evde olurum çıkarız gelince yemeği de dışarda yeriz dedi.

Ben de dedim annenler gelcek cuma günü ,o da abim geç bırakır onları istersen ara sor dedi.Cuma bizim geç gelceğimizi söyle dedi

Ben de aradım kayınvalidemi dedim cuma günü biz alşverişe çıkcaz recep aradı söyledi şimdi maaşı yatacakmış dedim birde benim eşim normalde gece 12lerde gelir eve real de muhasebecilik yapıyo saatleri çok karışık yani.

Her istediğimiz zaman çıkıp dolaşamıyoruz.

Neyse kayınvalidem dedi kaçta gelirsiniz saat belli olmaz ama gecikiriz dedim.Sonra mevlüt cumartesi zaten,cumartesi bırakamaz mı abim dedim.O da yok ne cumartesisi cuma bırakır dedi.

Biz yengenlere çıkarız siz gelene kadar orda dururuz dedi.Bi de trip atıyo

İlla cumadan gelcekler yani of of kafayı sıyırcam ha

geçmiş olsun canımm...insan kırlıyor tabi.. en azından yalandanda olsa sorabilirmiş... anlamıyorum hiç hadi gelinin hatrı yok oğlunundamı hatrı yok... takma yinede boşver herkes kendi değeriyle hatırda kalır...

yine bir kaynana vakasi offffffffffoffffffffffffff aman simdi sorarsa kizim neyin var ne oldu diye biryeri felan eksilir simdi klava:ya cildiryorum ya ne var sor geberir misin be kadin. ay bana geldiler yine-tatlicadiarzu-

geçmiş olsun öncelikle
aman allah aşkına derdin yokk dertmi arıyosunn senn
ne kafa yoruyosun allah aşkına
demezse demesinn boşverr
çok deger verdigin insanlar tarafından önemsenmezsen ozaman oturda üzül canımmm
geldiklerindede surat bile asmaa degmezzzz
gayet rahat olll..eşinle aran iyimi iyiiiyyseee gerisii booooşşşşkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…