Önemsizmişim Bunu Anladım...

Üzülme gerçekten. Ben artık hiç üzülmüyorum. Sadece kendinizi ezdirmeyin diyorum. Biz saygıdan, sevgiden sustukça onlar bizi aciz sandı. Biz küçüklüğümüzü herkese yaparız ama onlar artık büyük olduklarını görsün de büyüklük yapma başlasın. Bu saatten sonra bırak ağızlarını burun delikleri ile kuş tutsalar o kişiler benim için insan bile değildir. Zaten hayatları boyunca da gördükleri insanlık ancak bizdendir emin ol.

Öncelikle Allah şifalar versin.. inş tez zamanda sorun hallolur..
Kayınvalide konusunda bişey diyemiyorum.. tuhaf insan tipleri demekten başka tanım gelmiyor aklıma.. Allah sabır versin böyle kaynanayla.. fazla yüz göz olmamak lazım böyle insanlarla tepye çıkıveriyorlar.

Günaydın fıstık... Nasılsın?

Bana mı dedin bilmiyorum ama hemen atlayım dedim :1hug:

İyiyim canım..

Dün akşam eşimle bu konuyu enine boyuna konuştuk.

Dedim haftaya yatılı gelemezler ben istemiyorum ona göre ...

O da zaten yatılı gelmezler asker yolculamaya gelcekleri için dedi.Ben de başka zamanda kabul etmicem ama dedim.

Sen birşey söyleme ben konuşurum annemle gelmek istediklerinde bahane uydururum sen takma kafana dedi.

Sana hak veriyorum tabiki,sorun ablamda ve annemde.Çocuklarla hiç ilgilenmiyorlar,hele ablam iyice vazgeçmiş gibi herşeyden dedi...

Babama o gün biraz kızdım dedi.Nolduki birşey mi dedi gene dedim .Bunların evinde halısı yok ,birdahaki gelişimizde battaniye getirelim de serelim boş yerlere demiş babası.

Eşim de anlatırken bile öfkeliydi.Baba biz böyle mutluyuz bize göre normal zaten yaz geldi demiş.

Herşeye karışıyorlar kızıyorum ama sana belli etmiyorum,belli etsem onlara karşı daha çok öfkelenceksin dedi.

Ben de anlatmana gerek yok ben neyin ne olduğunu görüyorum zaten dedim.

Sana dedim fıstık. Sana belli etmemeye çalışacağına babsının ağzının payını versin.

Sana dedim fıstık. Sana belli etmemeye çalışacağına babsının ağzının payını versin.

biri senin babanın ağzının payını verse ne yaparsın?adam takılmış ne var anne babalara saygı gösterelim lütfen.onlar bizim başımızın tacı...ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…