Önemsizmişim Bunu Anladım...

kaynanan bi gün doktora falan giderse sende sormazsın neyin var diye ödeşmiş olursunuz böylece anlar oda önemsenmemek ne demekmiş dimi ama sende hissettir senin için önemsiz olduğunu anlasın.

loca cım ben aksi bir şey savunabilir miyim
yapılan kötülüğe aynı kötülükle cvp verilmemesi gerektiğini düşünüyorum
sonra kayınvalide nin eline kozvermiş olmaz mı hasta oldum da sotrmadı diye
ben sadece arkadaşa sabır diliyorum
insanlıktan nasibini almamış insanlarla ugrasıtı için

bende sana katılıyorumm
çünkü böyle yaparsa sonu dahada olur ufak şeye tepkiler olur
kırıcı olmaktan çok yapıcı olmak gerek

mavi..
değeri olmayan biri senin halini hatrını sromuş sormamış farkeder mi?
insan --duyarlı, hisleri duyguları olan, vicdanı olan demektir. ee şimdi k.validen de bu hisler yoksa sen neden bu kadar önemsiyorsun onları,

pehhhh umursama bile. tııııııın de geç

bu arada çok geçmiş olsun. düşüncesiz insanlar için kendini üzme.

Son düzenleme:
arkadasım öncelıkle geçmiş olsun...
malesef düşünemiyorlar yada içlerınden gelmıyor sormak..
3 senedir evlıyım kayın valıdemle konuşmamız nasılsın iyimisinden öteye gitmez. bişeyolur eşimden duyarım bigun olsun sölemez aramızda kavgava küslukde olmadı hiç ama böle ilk zamanlar çok üzülüyordum ama şimdi hiç takmıyorum ilgilenmıyorum bile....
boşver üzülme eşin biliyorsa değerını kafana takma...

bacım bak ben herzaman kaynanalara karşı gelinleri savunmuşumdur ama burada anormal abartmışsın. buradaki ablalar da tam gaz gidiyo bakıyorum.

şimdi durum şu, bazı eski kafalı insanlara göre bu tür şeyler sorulmaz ayıptır. aa hastalığın ayıbı mı olmuş diceksin, öle değil. kadın hastalıkları dediğin için seni rencide etmemek adına ayrıntısını sormamış olabilir. kimisi de altını deşer ne var ne yok diye sorar daha sonra senin başına kakar, bu daha mı iyi? tabiki kaynanan seni umursamadığı için de sormamış olabilir ama bu ihtimali de düşün.

sölemeyi unutmuşum affedin, çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.

niye koz verelim eğer niye sormadın derse konu sahibide der sende bana sormamıştın,beni önemsemedin der sürekli böyle yapıyorsunuz der,insanlar bana nasıl davranırsa bende öyle davranırım der.o zaman bişey diyemez sanırım kayınvalidesi

bende sana katılıyorumm
çünkü böyle yaparsa sonu dahada olur ufak şeye tepkiler olur
kırıcı olmaktan çok yapıcı olmak gerek

evet yapıcı olmak lazımda koca koca insanlar yapıcı olmuyo düşüncesiz davranıyo bişey diyen yok ama biz yapınca neden sorun oluyoki önce büyük olarak onların düşünmesi lazım

canım öncelikle çok geçmiş olsun
şimdi burda ne desek boş çünkü kayınvalideni en iyi sen tanıyorsun
o yüzden nabza göre şerbet vermen lazım

ben kimseyle uğraşmıyorum gülüp geçiyorum artık
karşımdaki anlamayacaksa ne konuşmak ne de surat asmak boşuna...

inşallah temiz gelir gülüm
sen sadece kendini düşün bu ara
bende yok ama bilirim zor bi rahatsızlıktır
bu kadar sıkıntında bi de boş yere üzülme
stres daha da artırır
deryacım ilk mesajında kendin yazmışsın canım adını
ordan öğrendim bende ilk mesaja bi dön bak görürsünyerimseniben

Ne ayıp şey acaba oğlun gitti deseydin de aynı tepkiyi mi verecekti...
Kaynanalar neden oğullarına verdiği değerin yüzde birini de gelinlerine vermez...

valla canim bende anlamiyorum neden oldugunu. sonucta onlarin gozunde el kiziyiz. sanki bizi analar dogurmadi kargalar getiridi

Kayınvalideler,Kayınpederler görümceler eltiler nekadar iyide olsalar nekadar candan sevecende olsalar herzeman mesafe konulması gerektiğini düşünüyorum..
Bu böyledir herzaman..karşındaki insan verdiğin değeri haketmeyen biriyse ve sen bunu bile bile sırf eşimin annesi yada babası diye fazla değer verdiğinde aynı zamanda seni kırması için cesarette veriyorsun demektir..çünkü bu işler böyledir...
herkes nazı geçtiğine ........

haklısın tabi insan bi sormazmı neyin var ne oldu diye kendi oğlu gitse hemen atlardı ama ahh ah

canım bu tipler böyle. ben hamileyken her ay kontrolünde torunlarını merak edip te sormazlardı. nasıl gelişimi falan diye sorun çıktı bebeğim alınıcaktı. doktorum çocuğun başı küçük dedi eve geldik eşim kayınvalidemi aradı ben ağlıyorum. bildiği halde doktora gittiğimizi yine de sormadı. eşim söyledi bebeğin başı küçükmüş diye duydum telefondan sesini ne dese beğenirsin: '' AAAA ÖZÜRLÜ MÜ ÇOCUK '' sensin özürlü diye bağırıp telefonu kapamıştım. ben ağlamaktan harap olmuşum, eşim yıkılmış doktorun alabiliriz testin sonucuna göre dediğinde bize destek olucağını söylediği şey bu işte. bu tip insanlar kendilerinden başka kimseye değer vermezler.

Canım geçmiş olsun öncelikle.
Haklısın canım, işte anne olamadıklarını gösteriyolar.
Kendilerine aynısını yapsak ortalığı ayağa kaldırırlar.
Ama boşver, Allah bilsin.

canım geçmiş olsun . .
Acaba kayınvaliden kadın hastalıkları dediğin için belki sorarsam utanır diye düşünmüş olamazmı acaba !

evet yapıcı olmak lazımda koca koca insanlar yapıcı olmuyo düşüncesiz davranıyo bişey diyen yok ama biz yapınca neden sorun oluyoki önce büyük olarak onların düşünmesi lazım

evet canım haklısın
onların büyük olarak düşünmesi gerek ama neden bizde onların yaptıgı hataya hata olarak karşılık verelim
sonuçta onların yaptıgını hoş görmüyoruzz
a.s.a.s.

öncelikle geçmiş olsun.... zor bir durum Allah şifa versin....
kayınvalidenin hasteneye gittiğini bile bile neyin var diye sormaması onun düşüncesizliği.... onun düşüncesizliği yüzünden bu halinle bir de ona can sıkmaya değer mi??? kendi utanmalı bir geçmiş olsunu çok gördüğü için.... hepimizde var anacım:hulya: ben geçen sene bir gece acilde yattım, hiç aramadı ne oldu diye, oğlunun ateşi çıktı, günde beş vakit aradı ya bişey olursa diye....bu modeller böyle işte ne yaparsın....zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…