Önemsizmişim Bunu Anladım...


Rahatsız olan benim işte gülüm.

Duvarlarım kalem içinde resmen.

Eşim sesini çıkarmadı dün.Ben de bağırdım çağırdım.
 
yerden göğe kadar haklisin valla..ben coktan kıyameti koparmıştım..dediğim gibi kazayla olsa canım feda ama şımarık cocuklara tahammülüm yok hele hele ilgisiz ebeveynlere hiç gelemem..kendi ailemden biri bile olsa cingar çıkarırım..
ay bı daha mı geliyorlaaaar (( bayilicaaaaam şimdi (((
Allah sabır versin ne diyim (((
 
Çatlasan da sesini çıkarma. Hatta evde hiçbişeye el sürme, hiç bir iş yapma. Normal olan bu imiş gibi davran. Madem senin rahatsız olduğun şeyler onu etkilemiyor, sen de sadece onu rahatsız edecek şeyler yap. Benim ki tuvalette biten tuvalet kağıdını değiştirmedi diye bir hafta yemek yapmadım ben. Bir hafta akşam yemeğinde kahvaltı yaptı, onunla masayada oturmadım. Çok zevkli oluyor. Dinsizin hakkından imansız gelir
 
edanaz a katılıyorum mavicim..nasıl olsa bı daha gelicekler hiç yorma kendini..bırak bakalım nasıl oluyormuş..
 
Cumartesi mevlüt vardı işte.

O gün yukardaki misafirler bana girdiler dönüşte...Evim rezil gibiydi öyle utandım ki anlatamam size.

Gelenler mutfağa felan da girdiler heryer pasak içindeydi çok kötü hissettim kendimi.

Görümcemin 6 yaşındaki kızı ve kayınvalidem kullanır sadece klozetimi.Normalde ben klozetime biri oturduğu zaman onlar gidene kadar kullanamam orayı.

Görümcemin kızı büyük küçük tuvaletini yapsa da sifonu çekmiyor alıştırılmamış çünkü.

Yerlere çişini damlatıyor.Banyoya giremez oldum onlar gidene kadar.

Onlar gider gitmez banyonun heryerini çamaşır suyuyla temizledim.
 
edanaz a katılıyorum mavicim..nasıl olsa bı daha gelicekler hiç yorma kendini..bırak bakalım nasıl oluyormuş..

Çok ciddiyim ama ben haftaya gelirlerse gidicem evden.

Ben eşşek başımıyım burda ama ya onların dağııtıklarını temizlicem.

Eşime de dedim zaten geliyorlarsa günü birlik aksini kabul etmiyorum ben dedim .
 
Ya bacım sen haftaya onlar gelmeden çek kapıyı git bir yerlere. Eşine de neden gittiğini başta söyle ama. Sen bana yardımcı olmuyorsan ben kendi başımın çaresine bakarım ama o zaman işi tadı kaçar. Ben hizmetçi miyim? Sağlığımda müsait değil, artık evde durup misafir ağırlamak istemiyorum, boğuluyorum de. Eşin de ne isterse yapsın. Hatta evde oturup misafirleri o ağırlasın, evin işlerini de sen dönmeden bitirsin.
 

Öyle dicem zaten gidicem dedim onlar yatılı gelirlerse dedim.

Bakalım haftaya ola hayrola
 
Mavi'cim,

Öncelikle geçmiş olsun. Benim kayınvaldemi burda anlatmaya kalksam hayretlere düşersiniz. O kadar kötü yani. Üstelik hemen arka sokağımda oturuyor. hergün görüyorum. Hergün çekiyorum. Eşimle bir çok kavgamızı kayınvaldem yüzünden yapıyoruz. Bana da aman boş ver kafana takma falan diyor arkadaşlarım , çevrem ama olmuyor seni çok iyi anlıyorum. Bu yüzden sana öncelikle şükret diyorum uzağında olduğu için. Bir de arada sırada geliyorlarmış galba. Aman sen en güzel şekilde ağırla, ama kırıldığın noktalarıda şakayla karışık değindir kendisine. En güzeli bu tavır tafra yaparsan hem eşin üzülür hiç yokken aranız bozulur. Hemde kayınvalden iyi ağırlamadığın için mutlaka acısını bulur başka bişekilde yine senden çıkartır. Yine üzülen sen olursun. Mağlesef bir çok kayınvalde böyle oluyor. Daha benim melek gibi kayınvaldem var diyeni görmedim.
 
ya yatılıı bırak gündüz bile gelseler bırak git. hayatını onlara göre mi programlayacaksın. Kocaman insanlar anlamıyorsa anlatmayı bil. Zaten önce eşinden başlamak gerekiyor gibi gözüküyor.
 

İlk mesajını benim konuma atmışsın ilginç..

Hoşgeldin öncelikle.

Kayınvalidesinden memnun olan var memnun olmayan var .

Sizinki iyiymiş demenize göre.
 
Hoşbulduk??? Neden ilginç bu konu dikkatimi çekti yazdıgıda hoşuma gıtmedı

Yok arkadaşım ilginç dediğim ilk mesajını benim konuma yazman ilginç geldi bana.

Bu kadar tuhaf mı dedim içimden benim konum.

Bir taraftan da memnun oldum .

Tabi destekleyebilirsin desteklemeyebilirsin sana kalmış.Sadece ilk mesajında gelip birini eleştirmen tuhaf gelmişti o kadar.
 


Yaşayan bilir diyorum başka bişey demiyorum. Ayrıca ilk mesajımda yazdığım gibi sen hariç kayınvaldesini seven birine daha rastlamadım. Ayrıca çocuk baktırmak ayrı bir konu burda kayınvaldenin gelinine yaptığı haksızlıklardan bahsediyoruz.
 
Neden sevilmesin insan degilmi onlar ancak bu kadar kotu olduklarını zannetmem her ınsanın kotu yanı vardı sen ona kotu davranıyormusun

Davulun sesi uzaktan hoş gelir. Herkes de kendi yaşadığını kendi bilir. Senin kayınvaldenle aran iyimiş ne güzel. Ama konuları okursan azınlık olduğunu fark edersin. Hiç kimse ama hiç kimse bana kaynanamı sevdiremez, hele ki 9 yıllık evliliğm onun yüzünden bitti ise ve herkese gelin kısır diye anlatıyorsa bunlar kötülük değil şeytanlığın ta kendisidir. Herkes acısını kendi bilir.
 
Neden sevilmesin insan degilmi onlar ancak bu kadar kotu olduklarını zannetmem her ınsanın kotu yanı vardı sen ona kotu davranıyormusun

Hatice'cim sorun da zaten fazlasıyla iyi davranmamız. Ama karşılığında değer bulamamız. Yinede hep el hep el biz oluyoruz. Ama annemizden de fazla değer veriyoruz. Buna sadece eşlerimizi çok sevdiğimiz için yapıyoruz. Ama onlara göre biz onları oğullarından uzaklaştıran cadılarız. Sana artık cevap vermiycem. Çünkü bunu anlayacağını sanmıyorum. Sana kayınvaldenle mutluluklar canım
 
Üzülecek bişey yok. Her şerde bir hayır vardır. Allaha şükür ki kimin ne olduğunu gördüm. ışte bu tip kayınvalidelere taş yerine aş atsan da hani sulu yemeği diyor. Biz onlara hizmet için, onların egolarını tatmin için gelmişiz ya dünyaya. Ne kadar sabredersin böyle bir insana? Ne kadar sabredersin böyle bir kocaya? Ne kadar sabredersin böyle bir ömre?
 


Çok üzüldüm ben de şikayetçiyim ama senin kadar değil. Beterin beteri var tabii.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…