- Konu Sahibi BenmasMavi
-
Eşin ne dedi peki? eğer rahatsz olmadı ise sorun yok. O zaman artık sende kendini hırpalama. Ev mi kirlenmiş boşver, temizleyeceksn gene kirlenecek, yemek mi yok, boşver yapsan ne olacak ki yenilip gene bitecek. Çamaşır m yıkancak boşver nasıl olsa gene kirlenecek. Ütü dersen zaten giyer giymez buruşuyor hemde çok elektrik çekiyor. Madem öyle işte böyle. Hayat biraz da sana kolay olsun di mi? Kim yaparsa yapsın işleri sana ne. Sen de olmayan şeylerden rahatsız olma, rahatsız olan yapsın
edanaz a katılıyorum mavicim..nasıl olsa bı daha gelicekler hiç yorma kendini..bırak bakalım nasıl oluyormuş..
haftaya bir daha mı gelecekler. bu sefer ne için.
Ya bacım sen haftaya onlar gelmeden çek kapıyı git bir yerlere. Eşine de neden gittiğini başta söyle ama. Sen bana yardımcı olmuyorsan ben kendi başımın çaresine bakarım ama o zaman işi tadı kaçar. Ben hizmetçi miyim? Sağlığımda müsait değil, artık evde durup misafir ağırlamak istemiyorum, boğuluyorum de. Eşin de ne isterse yapsın. Hatta evde oturup misafirleri o ağırlasın, evin işlerini de sen dönmeden bitirsin.
Walla bence yanlıs dusunuyorsunuz esını seven bır ınsan annesıne sevmesı lazım bu ınsan sana bakmıs saygı gostermıs yanlısmı yapmıs senı onu bu kadar kotuluyorsun ben kayınvaldemden cok memnunun annemın dırdırındansa hem cocuguma annemden de ıyı bakıyor ya olmasadı annem cocugama nasıl bakardı diyorum belkı bu durum sendede olsa napardım bu sefer ne yazardın ayrıca boyle ornek veripte eşimin annesini böyle kandırıyorum sizde yapın demenizde ilginçlmaz:
Hoşbulduk??? Neden ilginç bu konu dikkatimi çekti yazdıgıda hoşuma gıtmedı
Walla bence yanlıs dusunuyorsunuz esını seven bır ınsan annesıne sevmesı lazım bu ınsan sana bakmıs saygı gostermıs yanlısmı yapmıs senı onu bu kadar kotuluyorsun ben kayınvaldemden cok memnunun annemın dırdırındansa hem cocuguma annemden de ıyı bakıyor ya olmasadı annem cocugama nasıl bakardı diyorum belkı bu durum sendede olsa napardım bu sefer ne yazardın ayrıca boyle ornek veripte eşimin annesini böyle kandırıyorum sizde yapın demenizde ilginçlmaz:
Neden sevilmesin insan degilmi onlar ancak bu kadar kotu olduklarını zannetmem her ınsanın kotu yanı vardı sen ona kotu davranıyormusun
Neden sevilmesin insan degilmi onlar ancak bu kadar kotu olduklarını zannetmem her ınsanın kotu yanı vardı sen ona kotu davranıyormusun
Davulun sesi uzaktan hoş gelir. Herkes de kendi yaşadığını kendi bilir. Senin kayınvaldenle aran iyimiş ne güzel. Ama konuları okursan azınlık olduğunu fark edersin. Hiç kimse ama hiç kimse bana kaynanamı sevdiremez, hele ki 9 yıllık evliliğm onun yüzünden bitti ise ve herkese gelin kısır diye anlatıyorsa bunlar kötülük değil şeytanlığın ta kendisidir. Herkes acısını kendi bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?